Nie wiem po co ona gra w filmach ??? Nie wystarczy jej, że jest piosenkarką?? Wystarczy, że śpiewa. Niech przynajmniej nie robi z siebie pośmieliska w filmach!!! Ona gra beznadziejnie!!! Nie wiem czemu nie zdobyła złotej maliny!!! Ona wydaje się być sympatyczna...a robi z siebie wielką gwiazdę filmową, za kogo ona się uważa!!? Ja ją nawet trochę lubię tylko po co jej te filmy... ja tego nie rozumiem :-|
Mi się również podoba jak gra i śpiewa... Nie rozumiem twojego oburzenia. Jest wielu śpiewających aktorów. Nie zauważyłam, żeby robiła z siebie gwiazdę filmową-ona poprostu nią jest...
hmm...wydaje mi się, że nie powinniście ( choc głównie zwracam się do wpisu poprzedniczki) tak ostro reagowac, ponieważ założycielka tematu powiedziała tylko to co myśli, a każdy ma prawo do własnego zdania, pozatym każdy ma inny gust i jednym podoba się gar Hilary i innym nnie, więc nie należy o tym dyskutowac:)
pozdrawiam
siegnij do slownika albo idz na lekcje polskiego bo powtarzasz ciagle 'ona' kazdy ma swoj gust a Hilary jest idolka nastolatek, wiec nie gra w w filmach na miare Elishy Cuthbert.
dokładnie, Hilary jest za sztuczna, może prywatnie jest ok ale grac nie umie i należy to przyjąc do wiadomości, tylko ślepcy mogą tego nie zauważyc ( przepraszam za szczerośc ale każdy ma prawo do własnego zdania).
''ona zawsze gra tak samo- sztucznie i słodziutko, bleeeeeeeee''
Ooo a ta wasza Keira to niby jak gra.? Może jak chłopczur i babochłop.?
Dobraa... ja tam w sumie nie wiem jak ona gra bo nigdy nie chcialam ogladac z nia filmow i nie bede chciala za zadne skarby <rzygi> ;/
pozdro ;D
Kurde blokują mi wpisy to ni emoja wina ze jakies debilki doprowadzaja mni e do takiego stanu ze przeklinam !!!!!!!!
Niektórzy nie rozumieją, że Keira ma talent, a Hilary nie. Hilary nadaje się do jednego: do grania sztucznych idiotek, które nierozumieją, że nie są pępkiem świata. Keira wykazała się w filach, a ty Manny nie możesz oceniać Keiry po jej grze aktorskiej skoro nie widziałaś z nią żadnego filmu. I Keira nie gra żadnych chłopczyc, w przeciwieństwie do Hilary, która gra same puste kretynki.
Pozdrowienia dla Piratki, Xnety i Ivony815!!!
Dobra, Keira ma talent. Jednak Hilary zrobiła większą karierę od niej. Na świecie jest więcej "sztucznych idiotek" czy "pustych kretynek" niż piratów. W niedziele będą w telwizji "Piraci z Karaibów" (HBO 20:10) więc wtedy się zobaczy czy gra tak rewelacyjnie jak mówisz. Pozdrawiam!
Tak, jednak każdy kojarzy Hilary z idiotką, a widzisz Keira wyrobiła sobię opinię pani pirat- dobrze grającej aktorki...
Keira nie jest aż taka uzdolniona, ale według mnie to ona najlepiej zapowiada się z młodych aktorów.
Jeśli ktoś powie:
-"o Keira Knightley"
-"ta co grała w "Piratach z Karaibów"?
A jeśli ktoś powie
-" o Hilary Duff"
-" ta irytująca babka"?
Taka prawda.........
ja też jestem fanką Hilary Duff, no ale nie będę gadać, że jest świetną aktorką, bo tak nie jest. jednak uwielbiam jej piosenki i filmy z jej udziałem :) na pewno nie ma takiego talentu jak Keira, ale ma coś, czego gwiazda piratów nie ma ;) Duff jest o wiele bardziej popularna, w internecie jest setki stron poświęconych jej osobie no i ma na pewno dużo więcej fanów niż Keira. mimo, że Hilary nie jest zbytnio utalentowana, ludzie i tak ją kochają (no... co niektórzy hehe :P) :) i ja się do nich zaliczam ;):P podoba mi się również, że udziela się charytatywnie, no i wydaje się całkiem być miłą osobą... przynajmniej tak mi się wydaje, nie znam jej osobiście :P w każdym razie, postaraj się zrozumieć jej fanki hehe :P a co do Was - drogie fanki... troszeczkę kultury jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;];]
pozdrawiam :*
Jak ją nawet lubisz to po co na nią jedziesz:/ Nie rozumiem cie . I tak w ogóle to jak niby robi z siebie pośmiewisko w filmach???
Nie jesteś bystra skoro tego nie widzisz!!!!!! Hilary gra same "puste kretynki". Nie zasługuje na miano aktorki, skoro nie zagrała w żadnym porządnym filmie!!! Czy widzieliście ją w jakimś ekscytującym thrilerze, albo w psychicznym horrorze, wzruszającym dramacie albo nawet w nudnej biografii???????????
Nie, ponieważ gra w samych komedyjkach romantycznych, które żadnego sukcesu nie odniosły. Wiem, że nie nadaje się z taką twarzą do grania w takich filmach jakie wymieniłam. Ale o to właśnie chodzi!!! Prawdziwy aktor umie zagrać wszystko, a Hilary........ NIC, PUSTE NIC!!!!
Nie ale na serio??? Nie wiedzialam??? MMm ale ty boska :P:P:P nonono Lool Ej zauwazylam ze ty przewaznie zjezdzasz Hilary ...Niepotrzebnie jesteś jednym z uzytkownikow ktorzy chbya nie mają co robic...Oj lepiej żebyś mninie nie doprowadzila do stanu gdzie ja powiem coś o twojej Keirze kochnie Aaaa i mam juz ciebie dosyc na forum o HIl jak prawie wszyscy jej fani wiec z calym szacunkiem ale : zamilcz debilu i zjezdzaj z tego forum bo zaal ciebie mi i wszystkim!!
Zgadzam się z tym,że Hilary Duff to beztalencie,oraz z tym,że przeważnie gra jak to niektórzy określili tzw."pustaki".No ale jest jeszcze młoda,więc może w przyszłosci nauczy się dobierać role i bedzie grała w ambitniejszych filmach(jednak nie mam zbyt dużych nadziei). Co do Keiry,to ona także nie jest rewelacyjną aktorką,a ja nie jestem jej fanką,ale filmy takie jak np. trylogia "Piratów..." czy "Duma i uprzedzenie" są na o wiele wyzszym poziomie niż jakieś badziewie o losach współczesnego kopciuszka.Ja tak to widzę.
A i info do "Hilary Duff":z łaski swojej uspokój się i nie zachowuj się jak jakaś urażona pseudofanka.Mówisz,że inni zjeżdżają Hilary Duff,a sama co robisz??Nie dziwię się,iż twoje wpisy są blokowane,skoro wyzywasz innych od debili itd.Czasami kultury trochę by się przydało.Każdy ma prawo do własnego zdania i niby dlaczego nie może go wyrazić na tym forum?Jeśli beszta Hilary to co z tego?Krzywda ci się wtedy dzieje?Nie musisz z tego powodu rzucać wyzwiskami.Śmiem twierdzić,że to mi jest ciebie żal i jeżeli masz problem z przeklinaniem to wykrzycz się na kogoś z rodziny a nie obrażasz ludzi,których nawet nie znasz.Tyle.pzdr
Dobra aktorka sprawdza się we wszystkich filmach... Dobra. Hilary pewnie by się nie sprawdziła w horrorze i podobnych filmach...
Ale czy Keira sprawdziła by się w roli słodkiej panienki?
Niesądze. Więc Keira też nie jest ideałem. Bo w filmach to ona gra twardą 'babe' (nie mam zamiaru obrazić tym wyrażeniem Keiry, żeby później nie było) z mieczem w ręku.
Pozdrawiam :*
Ok, rozumiem. Tylko przyznasz, że bardziej ambitne jest granie bab, a nie pustaków. Ale ja mam dosyć tej psychopatki "Hilary Duff". Niech się leczy!!! Krytykują gorzej ode mnie, więc weź się nie pogrążaj dziewczyno!!!
No tak... przyznaje, że granie 'bab' jets bardziej ambitne od 'slodkich laleczek' :D
pozdro :} :*
PS. ja mam się nie pogrążać? Czy "Hilary Duff" ?
Ale macie problemy, ja nie moge! Wiadomo, że Keira jest lepszą aktorką niż Hilary, co nie znaczy, że trzeba od razu krytykować Hilary, bo jej fanom np. podobają się filmy z jej udziałem. Ja lubie je obie i nie widzę w tym żadnego problemu. Aha- i wyzywanie ludzi od debili też nic nie da a jest niekulturalne i na niskim poziomie. Czemu nie możecie zrozumieć, że każdy ma prawo do swojego zdania i gustu??? I po co interesujecie się tymi, których nie lubicie? Pozdro!
Ale macie problemy! Jedni lubią Hilary, inni Keirę i to jest naturalne. Ja np. lubie je obie. To proste, że Keira jest lepszą aktorką, ale to nie powód, żeby od razu krytykować Hilary, bo ona poprostu jest aktorką komediową. Teraz nie podoba wam się, bo nie gra w żadnym dramacie czy horrorze. A co by było gdyby zagrała? Oczywiście pisalibyście że się ośmieszyła. Z drugiej strony jej niektórzy fani mocno przesadzają, z tymi wyzwiskami. Nazwanie kogoś debilem jest niekulturalne i na niskim poziomie. Keira jest świetną aktorką, ale przyznajmy- w komedii wyszłaby pewnie średnio. Bo taki ma talent- talent do poważnych ról. Nie bronię żadnej z nich ani fanów żadnej z nich, tylko piszę to bo forum coraz częściej zaśmiecają niepotrzebne kłótnie. Nie wystarczy jeden, dwa tematy, gdzie ktoś napisałby szczerą, uzasadnioną krytykę? Pomyślcie o tym! Pozdro!
Sory,dla mnie ani Keira nie jest ideałem,ani Hilary;)Obie są bardzo cienkie na tle innych aktorek;)no ale JEDNAK(podkreslam jednak;))Keira zagrała w kilku ambitniejszych filmach niż Hilary Duff;)i za to ma tego plusa:)pzdr
Mia,to że ktoś nie lubi Keiry czy Hilary,to nie znaczy,że nie może na forum wyrazić zdania na ich temat:)i nie wynika z tego także to,że sie nimi interesuje:)przynajmniej ze mną tak jest;)jakoś za specjalnie(moża powiedzieć w ogóle)nie śledzę ich życia prywatnego bo mi to nie jest potrzebne;)lecz chcę na forum napisać co o nich sądzę;)troche pogmatwałam ale to nic;)pzdr
Tak, zgadzam się. Ja nie jestem jakąś nienormalną fanką Kairy jak "megi"
jest fanką Hilary, ale trzeba przyznać, że Keira gra 100 razy lepiej.
A tym, którym podobają się filmy Hilary to ich sprawa. Ja lubię Keirę, ponieważ jak na początkującą aktorkę wiele razy się wykazała. Dlatego bronię ją, bo niektórzy porównują ją do panny Duff, co jest obrazą dla Keiry. Chwalcie ja sobie, proszę!!! Ale nie klnijcie od razu jak ktoś skrytykuje Hilary ( co jej się należało) Pozdrawiam
Tak zgadzam sie jestem fanką Hilary i sorry... Zdaje sobie sprawe ze Kaeire jest lepsza i tyle... Pozdro:*
I nie twierdzę, że Hilary jest beznadziejna, bo jest całkiem fajna, ale twierdzę, że Keira jest troszkę leprzą aktorką. Ale moją prawdziwą idolką jest Nicole Kidman. Cieszę się, że mnie zrozumiałaś Megi.
Pozdrawiam
ja uwielbiam hilary... moim zdaniem jest dobra aktorka.. bo grac umie.. moze sie nie ktorym nie podoba ale kady am swoj gust i upodobania do roznego rodzaju filmow... mi sie podoba jak hil gra tylko czasem wkurzaja mnie jej miny ale grac potrafi..wiem ze nie wszytscy sie zgorza ale mi sie podoba pozdro:*