Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Większość z was mówi że po tej jakiejś tam korekcie Hilary wygląda staro.
Mi tez się podobała wcześniej ale nie uwazam że teraz wygląda starzej! Zacznijmy od tego że ona troche wydoroślała a po drugie to jej twarz jest tylko trochę bardziej podłużna! Zresztą to jak wygląda-czy staro czy młodo-zalezy w dużej mierze od makijażu! A teraz sami zobaczcie wywiad z Hilką który według mnie pokazuje że dalej wygląda na 18 lat! Komentujcie!
http://www.youtube.com/watch?v=ZNWzrXDjF_A&search=hilary%20duff [www.youtube.com/watch?v...]

AimeR

jak dla mnie to ten wywiad właśnie potwierdza fakt ze Hilary wygląda gorzej :]
Nie wiem czy wydoroślała czy co czy tez miałe jakieś korekty twarzy ale wiem że nie jest juz tą słodka blondynką którą znam z filmów takich jak Raise your voice czy Historia Kopciuszka...ma strasznie podłużną twarz, dziwne zęby co wpływa na to na ile lat obecnie wygląda. A wygląda jak dla mnie - starzej.

Seniorita_Paulita

potwierdzam zdanie pauliny, a poza tym ma bardzo ciemny makijaż, ciemniejsze ciuchy i włosy...co sprawia ze wyglada gorzej :( po co ta zmiana!? to że ma walnietego chlopaka nie znaczy ze ona tez ma swirowac..

rgrieco

wiecie co Dziewczyny :P:P mozna to roznie interpretowac :P tzn. Wy pewnie tez wygladacie inaczej gdy idziecie do szkoly i inaczej gdy idziecie na balety :) ale chodzi mi o to ze na niektorych wsytepach ona wyglada koszmarnie ale i tez potrafi wygladac pieknie :) to zalerzy od programu chyba. Wy sie pewnie lepiej znacie niz ja :P ale mi sie tam podobala w tym wywiadzie. poprostu dorosla i jak kazda dziewczyna w jej wieku chce wygladac fajnie by sie podobac chlopakom :) i to taki styl amerykanskiej nastolatki :) teraz zadko ktora tylko pomaluje oczy iprzejedzie usta blyszczykiem :P nie zapominajcie tez ze USA to inny swiat :)

ALUNO

A według mnie wygląda na 18 lat! I nie starzej. Aluno ma racje za każdym razem wyglada sie inaczej! I chociaż teraz się zmieniła to nie wyglada tak jak mówią niektórzy na 28!!!

AimeR

Też się zgadzam z Aluno. Ma rację, każdy się zmienia w swoim wyglądzie. Poprostu teraz wygląda na dorosłą. A co ciągle ma wyglądać na nastolatkę???