bez:
- wyrazu
- talentu
Brzydka jest, bardzo mnie irytuje (może dlatego że moja siora ją uwielbia i jak tylko słyszę to jej imię i nazwisko to mi się już nie dobrze robi). Zresztą to jest tandetna pseudo-aktoreczka dla małych dzieci, którzy nie mają pojęcia o prawdziwych gwiazdach.
Pozdro
Sam jestes bez talenciem!!! Hilary jest super! Rozumiem że można kogos nie lubić ale nie mów ze jest brzydka i nie ma talentu bo ładna jest napewno talent jakis to ma każdy a ona akurat MA! Ciekawe czy wogóle widziałeś jakis film z jej udziałem??? Ciekawe kogo ty lubisz? Marilyna Manson?????????????
jak tak myślisz...
każdy ma swoje zdanie ....
ZA TO JA NIE LUBIE TWOICH FAWORYTÓW...
Sa beznadziejni!!!
ejj. a co ty od chcesz kazdy ma inny gust moze innym sie nie podoba twarz do 3 operacjach plastycznych ;/;/ a co do Marilyna Mansona to tez wlasnie okazujesz swoj zanizony iloraz inteligencji kazdy jest jaki jest moze nam sie ona nie podoba ale to jest nasze zdanie a co dot ego beztalencia to poparz na jej nagrody prawie same "zlote maliny"
TO TY SIE NIE ZNASZ .HILL MA SUPERWYRĄBISTE PIOSENKI.CIEKAWE JAKICH TY MASZ FAWOEYTÓW???HĘ?
MOŻE TOKIO HOTEL?
co do jej piosenek...fakt mam kilka na Winampie i niektóre są fajne [someone's watching over me, you make me feel like a star] ale ten jej piskliwy głosik coraz bardziej zaczyna mnie wkurzać :) np. to Wake up wake up...
ładna jest. Oczywiście zależy od fotki, ale w filmach wygląda super. Co do urody to tylko z chamstwa lub zazdrości można powiedzieć, że jest brzydka. Co najwyżej ktoś mógłby powiedzieć że nie jest w jego typie. Ale jest ładniejsza od większości. Chociaż pewnie z czasem pójdzie w stronę silikonów i plastików...
dla mnie nadal jest ładna ale wg.mnie niepotrzebnie sie odchudzała bo fajnie wyglądała nawet jak miała małą fałdke.
ahhh kolejna osoba ktora mnie porownuje do dziecka tylko i wylacznie dlatego ze lubie Hilary, Mansona tez lubie :) i wiele wiele innych.
ale co do Twojej wypowiedzi :)to naprawde bede wdzieczny jak poprostu napiszesz ze Ci sie nie podoba ze jest dla CIebie nie wiem czym Sz**** ja mam Twoje zdanie gleboko w dup** :) ale nie obrazaj wielu ludzi, bo to swiadczy o Twoim rozwoju intelektualnym i kulturalnym
to że lubisz mansona (tego cwela) to świadczy o twoim niedorozwoju intelektualnym i kulturalnym, dzieciaku!
Nieźle Cie zjechała z tym Mansonem :P
Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania :P :D Wolny kraj :P prawie :D
Ja także nie lubie Hilary Duff, według mnie jest kiepską aktorką. Wokalistką? Taka sobie. Jest stokroć razy lepsza niż tam jakiś polski Blog27, Edyta Górniak, Cerekwicka i różne te zespoły :P (polska muzyka, tak samo jak i filmy są do chrza.. bani :/ :D , te wszystkie komedie romantyczne łee...). Wprost mam dosyć jak wchodze na swojego bloga i widze te wszystkie reklamy opowiadań z udziałem hillary, th, blog27, hp, i innych. Jeżeli oni to nazywają twórczością... Według mnie, jeżeli ktoś chce nauczyć się pisać książki itp powinien tworzyć sam, własne osoby, a nie stawiać mur na wybudowanych przez kogoś fundamentach :P /// wracam do filmów :P tak, jest kiepską aktorką :D ale lepszą niż olsenki i inne takie...
jestes glupia haha edyta gorniak nie umie spiewac? cerekwicka nie umie spiewac? hahahahahahaha a polskie kino to jedno zlepszych w europie plytka dziecwzyno zapewne 13letnia
Ojj.. ona juz jest po 2,3 operacjach twarzy,
Przed
http://netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images631907_hilary_duff_003.jp g [netmode.vietnamnet.vn/d...]
Po
http://blog.vbios.com/res/image/publication/1132759432_2.jpg [blog.vbios.com/res/imag...]
A tak razem
http://img.timeinc.net/people/i/2006/gallery/stylesetters/hduff.jpg [img.timeinc.net/people/...]
Sylikony chyba tez ma ale nie jestem pewna
lol
ludzka zawiśc nei zna granic
a to o silikonach zwaliło mnei z krzesła. Hilary po tym jak zeszczuplała ma tak malutkie piersi, że nie wiem czy istnieją tak małe silikonowe wkładki.
Ale nic brawo, brawo. Swoją drogą zastanawiające jest czemu, niektórzy poświecają tak dużo czasu na ludzi, ktorych uważają za beztalencia i którzyc ich denerwują.
Jak możesz ją krytykować skoro NIGDYnie widziałeś z nią filmu i nie słuchałeś piosenek.NIE ROZUMIEM LUDZI KTÓRZY KRYTYKUJĄ I OBRARZAJĄ KOGOŚ ZUPEŁNIE GO NIE ZNAJAC.
wedlog mnie to ona jest aktorka taka jak kazda inna aktorka wszystko zalezy od filmu w jakim sie wystepuje a filmy w ktorych ona wystepuje to w wiekszosci filmy romantyczne i to rzecz gustu czy komus to sie podoba czy nie. a co do jej urody to miejmy nadzieje ze nie pojdzie w slady "sylikonu i plastiku" bo dla mnie jest ladna i nie ma czego poprawiac ani zmieniac :)
Lisek1311 wiesz to jest mój brat, który bardzo nie lubi HILARY DUFF i wiem że nigdy z nią filmu nie widział.pozdro :)
CO DO TYCH ZDJEC CO WYSLALA FAZKA TO TROCHE CI SIE CHYBA POKICKALO BO NA TYM TYM DRUGIM ONA JESZCZE NIE JEST PO OPERACJI A TO TRZECIE TO JEST JUZ PO OPERACJI ALE POPROSTU INACZEJ UBRANA! POMYSL NAJPIERW JAK COS NAPISZESZ I WYSLESZ JAKIS LINK! PRZECIEZ ONA NIE MALA 3 OPERCJI! CALKIEM CI NA MOZG PADLO???