Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

ma dopiero 20 lat a chce zerwac z aktorstwem bo jak twierdzi juz nie widzi w tym sensu i to ma byc powazna dobra aktorka .....zagrała w 2 słabych filmach a ma sie za super gwiazde załsonaaaaaaaaaaaaaaa

konrii_2

Eee... no comment -.-'

manny_2

comments*

konrii_2

szkooooooooooda bo fajne dziewcze z Niej...:*

konrii_2

zgadzam sie... a niech spierdala i tak jest benadziejna

konrii_2

Wiecie co??? Zaaal mi tych waszych opinii... Nie zagrala tylko w 2 filmach...... No Comments doprawdy a jak jej nie lubisz to poprostu o niej nie pisz!!!!!!

wiertaraaa

odezwała sie hillary we własnej osobie
moze ci uproszcze bo kolor włosow w twoim przypadku to nie przypadek
napisałem ze zagrała w 2 słabych filmach bo reszta jej filmów z jej udziałem to same kaszany

konrii_2

Dlaczego sądzisz, że wszystkie blondynki są głupie? Jakbyś mógł/mogła uzasadnij swoją wypowiedź...

konrii_2

Normalnie wiesz hehe zalosny jesteś Aaa i glupie blondynki hmm... to mozesz nazwac paris hilton a nie Hil poza tym ona jest juz czarna ale to szczegol i z calym szacunkiem ale : zamilcz debilu!!!!!

wiertaraaa

Blondynka która farbuje włosy na czarno??
sztuczna inteligencja
ahahahahahhahaahaaaaah

konrii_2

Wiesz masz problem to tu nie wchodz i juz:P Zamilcz w koncu ze swoimi żałosnymi teoriami Aaa i Hil naturalnie jest Szatynką...;/ Najpierw sie dowiedz a potem gadaj besensu.....

konrii_2

Ej sorry ale przyapadek, że blondynki są głupie sprawdza się tylko w przyapdku Paris Hilton i nie wyzywaj mnie tylko dlatego, że po prostu nie zgadzam się z twoją teorią forum jest dla wszytskich i każdy ma prawo wygłaszać swoje opinie..... A to nie moja wina, że nie zgadzam się z twoją teorią...Żałosną teorią...

wiertaraaa

tylko Paris jest głupia blondynka a ty a DODA to dopiero beztalencie

konrii_2

Ej Sorry mógłbyś mnie nie obrażać Hmm Tak Się składa, że nie jestem blondynką i mógłbyś zakończyć swoje żałosne teorie przez co mniej się upokorzysz... Aaaa zapomniałam, przecież jak ktoś jest debilem to co ja na to poradzę??? Muszę to zrozumieć i doprawdy żell mi ciebie naprawdę....;/

wiertaraaa

Skończcie już to!!!!!!!!

manny_2

megi zeby topór wojenny zakopać dałem ci do ulubionych pooglądam twojego blokaaaa heehheheheheehhe

konrii_2

No No No :D:D:D Fajny Plan :*:*

I Nawzajem

pozdr:*

konrii_2

dobra fanki hilary zrobily zmasowany atak! uciekajmy!!!

ehh sorry ale ta osoba ma racje.. przejzyjcie na oczy .. aktorka to z niej straszna i faktycznei typowa blondynka!

ok koniec

konrii_2

Przemilcze bo juz sie nie bede klocic /za krotki/

wiertaraaa

masz racje. uciekaj uciekaj. na dobre Ci to wyjdzie ;]
a no i nie wracaj tu :)

Bez pozdrowień :)

manny_2

ludzie!! kazdy ma swoją opinie a wy sie wyzywacie nie wiadmo dalczego...jeden lubi Hil a drugi nie i to nie jest powod do wyzwisk od debili... Pozdrawiam

Lindsay_Lohan

ale za to Lindsay to prawdziwą Lindsay Lohan lubiee heheh

konrii_2

Do Konrii : Pozjadała wszystkie zmysły ? [ :/ ] Co przez to rozumiesz , bo to troche zabawne stwierdzenie :)