nie lubię jej, strasznie działa mi na nerwy, i wypowiadam się jako osoba która z bólem serca przecierpiała oglądanie aż trzech dennych filmów z jej udziałem, wiem wiem że ma ogrom fanek w przedziale wiekowym od 12-14 lat ale zastanawia mnie co w niej widzicie? dla mnie jest kolejną cukierkową panienką, która staje się popularna tylko za granie w romansach dla nastolatków feeeeeeee i jeszcze śpiewa, ostatnio tak właśnie wygląda schemat większości słabych aktorek, najpierw gra w filmach a jak traci popularności to zaczyna śpiewać, tragedia
Gdyby nie ona to te 12-14 latki nie miały by swojej idolki. Ja pierwszy zobaczyłam ją przez przypadek- kiedy miałam 11 lat. Akurat w Tv leciał jej film. Potem przestałam się nią interesować, bo nie wiedziałam kim jest ta świetna dziewczyna. Jednak pół roku temu, kiedy już wiedziałam że to Hilary Duff, usłyszałam jej piosenki u mojej kuzynki. Już dawno wiedziałam kim jest Hilary Duff, ale dopiero kiedy po raz drugi zobaczyłam film Lizzie McGuire (movie) to hil stała się moją ulubioną aktorką i piosenkarką. Teraz mam więcej niż 14 lat jednak dalej ją lubię.
Im jest starsza tym ładniejsza, gra w coraz lepszych filmach i coraz lepiej śpiewa.
Z tego co wiem to w filmie ??Brand Hauser: Stuff Happens?? nie jest ,,kolejną cukierkową panienką, która staje się popularna tylko za granie w romansach dla nastolatków ''. Może kiedyś była młoda, ładna blondyneczka i tylko do takich filmów się nadawała i dzięki temu zdobyła popularność wśród nastolatek.
Muzyka mi się bardzo podoba- teraz własnie słucham Hilary duff-??Play with fire''
ohh jaka to była wzruszająca opowieść o "miłości" do swojej idolki i,że z upływem czasu to nie mineło...naprawde słodkie
no dokladnie;] zapracowała na swoj sukces, ale jest przeslodzona, przez co traci na autentycznosci...
zgadzam się ja mam 16 lat i też bardzo lubię Hilary(i 'poznałam ją' u mojej młodszej kuzynki...)! podobaja mi się jej piosenki i filmy są przyjemne... nie wiem o co się czepiać - wrzućcie na luz:):)