No mam tą płytke według mnie <<Diginity>> to najlepsza płyta Hill:)
Najbardziej podoba mi się piosenka Gypsy Woman i Diginity:)
Ja bym jej dała 9 <:)>
moja ulubioną piosenką z tej płyty też jest Gypsy Woman, a ogólnie płyte ocenieam na 8,5 ...może 9 jest bardzo fajna
ja bym dała 9,5 ... wszystkie piosenki mi się podobają strasznie ale ja wole coś ostartnio bardziej rocka :D Piosenki Hil na dignity nie są złe ... dzisiaj słyszałam na radiu esce "With Love" .... a w esce byle czego nie puszczają prawa ...a ta piosenka była jeszcze w hitach na czasie jako nowość :D w a to juz sukces moim zdaniem ... nie dość że jest znana w całych stanach to jeszcze w europie :)
Mi sie bardzo podoba nowiuska płytka naszej Hilci. Jest super bo jest zupełnie inna od wczesniejszych. A co do punktów to bym jej dała 9 na 10 :)
Ojej jak można słuchać takiego czegoś na okrągło?? Przeciez to jest nie do wytrzymania. Daje 1,5 na 10. I to nie dlatego żebym jej nie lubiła czy coś, nie bo juz od dawna jest mi obojętna, ale dlatego że te piosenki są (jak dla mnie) po prostu okropne.
P.S. Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale wysłuchałam wszystkich piosenek z tej płyty Hilary. (chyba nadal coś mi zostało z lat obsesji, czyli "poznaj swojego wroga":)
taaaaa.... ja juz się przyzwyczaiłam że fani good charlotte nie lubie Hilary ... ale dobra nie będe zaczynac nowej kłotni bo to bez sensu ...
Zdecydowanie 9:) w AMeryce płyta lepiej sprzedaje sie od takich gwiazd jak Timbaland czy nelly furtado tzn nie slyszalam wszystkich piosenek z tej plyty ale prawie i gypsy women i i wish sa super
ja też kocham jej wszystkie piosenki ale chyba najbardziej z pierwszej płyty " come clean "
, miodzio :D
ja też daje 9 bo Burned i Danger są troche przymulaste ale reszta jest debeściacka.Też ciągle słysze ją na esce(na 7 miejsu w gorącej 20 u mnie jest!!!)