ja nie wiem co wy do niej macie !!!! ja tez jej nie znam ale nie lubie jak sie tak ludzi pochopnie ocenia !! a wy sobie myslicie ze ma taki troche tryndy styl to ze od razu musi byc zla !!! no ale coz szabuje kogos zdanie ale prosze jezeli chcecie kogos oceniac to znajdzcie duzo informacji na ich temat a nie tak pochopnie ;)
licza na duzo komentarzy !!
Zgadzam się z Agą92 i bynajmniej nie mam 8 lat!! Sorry, ale pochopne ocenianie kogoś <kogokolwiek> nie jest fair!! Sądzę, że Hil jest w porzo, a chyba co po niektórzy zazdroszczą jej talentu i sławy.
Pozderko
O zazdroszczą? A ja wam współczuje! Nie lubię Hilary i tyle. Obejrzałam z nią Fałszywą dwunastkę, Historię Kopciuszka... i Szanse na sukces chociaż ją wyłączyłam bo miałam dość. Hil nie ma talentu, a to chyba wystarczający powód do nielubienia jej jako aktorki. Sławę to ona zdobyła chyba na Stardoll wśród ośmiolatek. A talentu jej nie zazdroszczę, bo go nie ma.
Założę się, że zaraz wpadnie megi z tym swoim "żal" Trudno
To jest właśnie przykład braku argumentów ze strony fanów Hilary. Nie da się powiedzieć że ma talent aktorski bądź muzyczny więc pisze się że inni jej zazdroszczą. A ja jej nie zazdroszczę, bo jak powiedziała Lady Swann, nie ma czego. I w miarę możliwości opanujcie się teraz i nie napadajcie na mnie ze słowami-"bo ty sie nie znasz!zall"