Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

właśnie mam w ręce cosmopolitam z hilary duff....
piszą w niej cos takiego :
Od niedawna była gwiazdą serialu młodzieży Lizzie mcguire. Ale dorosła, zagrała w hollywoodzkiej produkcji Material girls (JESIENIĄ W KINACH), dostając tym samym miejscówkę do fabryki snów.Czy będzie potrafila z niej skorzystać ??
jeżeli chceci dalej żebym pisała to piszcie (lol)

_Anka_

dawaj cały artkuł!!! :DDDDDDDDDD

Fluorescent

calutki artykuł
hilary duff , ubrana w skromny , czarny sweter,dżinsy, z włosami barwy miodu zebranymi do tyłu brzoskiwniową w stąrzka-opaską, wygląda jak zwykła dziewczyna z sąsiectwa . nie djacie się jednak zwieść jej dziewczęcemu urokowi-to już dorosła kobieta, profesjonalna w całym calu. i coraz o niej głośniej.a to za sprawą filmu "material girls",dzięki któremu hilary ma szanse dołączyć do gona hollywoodzikich gwiazd.
urodziła się w texsasie. już w wieku 6 lat zaczeła występowac na scenie . najpierw jej pasją był balet. wraz ze starszą siortsrą- Haylie-wyruszała z trupą baletową trasę.Wkrótce potem siostry namówiły swoją matkę, susan (obecnie producentke filmów hilary), na przeprowadzke do los angeles. obie dziewczyny z zapałem poświęciły się karierom aktorskim. ojciec, Bob(właściciel sieci sklepów spożywczych), pozostał w huston. haylie od razy załapała się do gry w reklamówce-juz po pierwszym castingu. hilary na sukces musiała troche poczekać ... ale za to był on znacznie bardziej popularny. w roku 2001 otrzymała bowiem główną role w niezwykle popularnym serialu "lizzie mcguire", emitowanym przez disney channel. i zaczeł się ... Od tego momentu jej kariera zaczęła rozwijać w imponującym tempie. zagrała w filmach "cinderella story" i "wojna plemników", a do tego nagrał trzy albumy z popowymi piosenkami (w usa wszystkie zdobyły statut platynowych płyt). my morzemy ja zobaczyć i posłuchać jej w programie ,,lista lista 30 ton'', w teledysku ,, beat of my heart". teraz hilary usamodzielniła się. ma swoje zdanie i chce sama kierować swoją karierą... i życiem . wraz ze swym chłopakiem joelem maddenem (są razem już półtora roku ),śpiewającym w rockowym zespole good charlotte,pracuje nad nową płytą pt. ,,most wanted", na której znajdą sie jej największe przeboje. objeła też stanowisko głównej projektantki swoje kolekcji ciuchów dla nastolatek ,,stuff by hilary duff". wkrótce wprowadzi na rynek swoje perfumy.
imponujące jak na kogoś, kto ma zaledwie 18 lat! u nas dowiesz się , jak jest hilary prywatnie. co mówi o swym ukochanym , jego tatułażach i plotkach o anoreksjia. a takżę o tym co tak ją gna uparcie do przodu...
c=cosmo
h=hilary

c: cospraiwło, że postanowiłaś sama pokierować swoją karierą ?
h: stałam się pełnoletnia . doszłam do punktu , w którym czlowiek chce robic coś sam i jest przekonany , że wszystko wie. cały czas jednak współpracuje z mamą,która jest moim najbliższym współmenadżerem.nadal chcę mieć koło siebie ludzi, na których radach moge polegać.
c: w filmie "material girls" grasz z siostrą. kiedyś razem śpiewałyście.
dobrze się wam pracuje??
h:haylie, oprócz tego ,że jest moją siąstrą,jest też moją najlepszą przyjaciółką. to do niej ide z każdą sprawą.zawsze byłyśmy sobie bardzo bliskie. nigdy nie było między nami rywalizacji. morze mnie nie rozmumieć chlopach, rodzina, ale ona- nigdy.pomaga mi kiedy jestem przestraszona lub w złum humorze , zawsze za mną stoi.
c: jesteście do siebie podobne ?
h: wcale nie . haylie jest bardzo towarzyska. wśród ludzi czuje się jak ryba w wodzie. ja chdzę na imprezy kiedy muszę , ale jeste raczej nieśmiała. trzymam się na uboczu, bo wydaje mi się ,że ludzie niechcą ze mną rozmawiać. morze komuś sie wydawać ,że jestem zarozumiała , a ja po prostu jestem onieśmielona....

dalsza częśc jutro

_Anka_

albo dzisiaj (lol):D
c: w jaki sposób poznałaś swojego chłopaka joela ?
h: przez wspólnego znajomego, na koncercie. postawił mnie w niezręcznej sytuacji,bo publicznie poprosił mnie o numer telefonu. nie chchałam wyjść na nadętą, więc nie odmówiłam. ale szczerze mówiąc , nie miałam ochoty sie z nim spotkać. zadzwonił tego samego wieczoru , a ja ża żedne skarby niechcałam odebrać telefonu.
c: oj, to nie była miłość od pierwszego wejrzenia...
h: napewno nie. kiedy pierwszy raz spotkaiśmy sie, byłam onieśmielona. miałam jego płyty, podobał mi sie jego zespół,ale z początku joel troche mnie przerażał. cały w tatułażach.. czyłam się nieswojo.
c: co sprawiło że zmieniłaś zdanie ??
h: dobrze mi się z nim rozmawiało, gdy zadzwonił po raz drugi spędziliśmy przy telefonie godzine. miliśmy tyle wspolnych tematów... pomyślałam wtedy , że morze jednak nie różnimy się od siebie aż tak bardzo .
c: co sądzisz o jego tatuażach ?
h: cóz podobają mi sie , chociaż .. joel jest nimicały pokryty . kiedyś zwierzył mi sie ,zę chce sobie zrobić kolejny tatuaż na ramieniu . powiedziałm mu : ,, W porządku , ramiona i tak masz już całe w tatuażach, więc nawet nie będzie widać różnicy". ale gdy przszedł z dwoma nowymi tatuażami - za uszami- wtedy wkurzyłam się: ,, dość tego! coś ty zrobił?". wybuchła wielka awantura , po której mieliśmy kilka cichych dni.
c: czy ma jakiś tatuaż zrobiony specjalnie dla ciebie ?
h: tak-pszczole na ramieniu. joel nazywa mnie swoją pszczołką.
c: ty masz 18 lat , a on 26. jak to jest ,kiedy ma się sporo starszego chłopaka?
h: czasem czyje sie tak , jakby to ja była starsza on niego ! nigdy nie chodziłam na randki z rówieśnikami , szybciej dorastalam . nie mam wrażenia,że nie mamy o czy mrozmawiać albo że znajdujemy się w odmiennych fazach życia . czasem wygłupiam się : ,,Robią ci się zamrszczki. kup sobie krem pod oczy".
c: marteią cie fanki jeżdżące za zespołem ?
h: nie joel jest lojalny , jego ojciec zostawił rodzine , więc on che byc inny. kiedys duz pił, ale teraz nie sięga po alkochol. nie boje się , że mnie zdradzi
c: na zdjęciach zrobionych przez paparazzich widac , jak nosi torby z zakupami. troszczy się o ciebie ?
h: jest wrażliwy i czuły . może się wścieknie, ale myśle ,że to ja potrafie byćbardziej okropna niż on. jest dużym pluszowym misiem i chodzi w czapce z napisem ,, hilary duff's #1 fan".
c:a ty co dla niego robisz ?
h: zostawiam w domu miłe karteczki. pre razy , gdzy koncertował, poleciałam do niego i zrobiłam mu niespodzianke . próbuję mu coś ugotowa, ale nienjestem w tym dobra. s: zamierzacie się pobrać ?
h: o j nie . nic z tych rzeczy . chcę wyjść za mąż i mieć dzieci , ale jeszcze nie teraz . nadal mieszkam z mamą i potrzebuje jej opieki , miłości i ... kuchni. mam tylko 18 lat.nie czuje się jeszcze na siłach , by wziąć odpowiedzialność za wychowanie dziecka .
c:ostatnio pojawiły sie spekulacje ,że cierpisz na anoreksję ...
h: to bzdura. jestem absolutnie zdrowa . troche schudłam, ale nawet nie wiem ile, bo nigdy wcześniej jie wchodziłam na wagę.
c: czujesz presje, by być szczupłą
h: kiedyś przeczytałam w magazynie,, star" że jestem pulchna! przestraszyłam się : ,, o rany, czy jestem gruba? morze jestem brzydka ??".
c:w jaki sposób schudłaś?
h:moja przyjaciółka ,z którą znam się od 9 lat,pojechała ze mną w trase koncertową. zawsze zatrzymy wałyśmy się w hotelach z basenem . codziennie rano przychodziła do mnie i mówiła : ,, idziemy popływać!" . nie jadłam makaronów, pierożków ani chleba. potem siostra pokazała mi ćw. pilar=tesa, no i zupełniezbzikowałam na ich punkcie. teraz ćwiczę trzy , cztery razy w tygodniu.
c:pochłanie cię mnóstwo spraw. nie myślisz czasami: ,, musze zrobić sobie przerwe"??
h:staram się nie patrzeć na swój plan zajęć, bo jest przytłaczający . codziennie robie mnóstwo rzeczy, a tak wiele spraw pozostaje niedokończonych . marzyłam o graniu w filmach, śpiewaniu,projektowaniu ciuchow, ale czasami czuję się zmęczona . są chwile , gdy chcałaby żyć tak jak moi przyjaciele, zwykli 18-latkowie.
c:jaką opinię o sobie uważasz za nieprawdziwą ?
h: często ludzie myślą ,że jestem ideałem, a to nieprawda. jak każdy robię błędyi rzeczy,których potem żałuję. jestem uparta.mam niewyparzoną gębę. ale teraz udzilam wywiadu i chcę zachowac się profesjonalnie. na wszystko jest miejsce i czas.
END

_Anka_

Hilary nie jest taką głupią blondyneczką, jak wiele osób uważa... jest normalna... w magazynach takich jak BRAVO czy inne tanie szmatławce nigdy nie ma się gwarancji że wywiad przeprowadzony z jakimś zagranicznym gwiazdorem jest autentyczny... bo skąd gazeta która kosztuje ok. 2-3 zł miałabyna to pieniądze????!! Tylko droższe magazyny podpisują kto przeprowadzał wywiad itp. Fajne że zamieściłaś go tutaj wreszcie dowiedziałam się czegoś wiarygodnego o niej a nie jakieś totalne bzdury...;/ :))

pitoresk

O kurcze musze jutro leciec po cosmopolitan,musze miec ten artkul.uwazam tak samo o Hilary=) pzdr fajnie ze zamiescilas ten arytykul=)

_Anka_

c: w jaki sposób poznałaś swojego chłopaka joela ?
h: przez wspólnego znajomego, na koncercie. postawił mnie w niezręcznej sytuacji,bo publicznie poprosił mnie o numer telefonu. nie chchałam wyjść na nadętą, więc nie odmówiłam. ale szczerze mówiąc , nie miałam ochoty sie z nim spotkać. zadzwonił tego samego wieczoru , a ja ża żedne skarby niechcałam odebrać telefonu.
c: oj, to nie była miłość od pierwszego wejrzenia...
h: napewno nie. kiedy pierwszy raz spotkaiśmy sie, byłam onieśmielona. miałam jego płyty, podobał mi sie jego zespół,ale z początku joel troche mnie przerażał. cały w tatułażach.. czyłam się nieswojo.
c: co sprawiło że zmieniłaś zdanie ??
h: dobrze mi się z nim rozmawiało, gdy zadzwonił po raz drugi spędziliśmy przy telefonie godzine. miliśmy tyle wspolnych tematów... pomyślałam wtedy , że morze jednak nie różnimy się od siebie aż tak bardzo .
c: co sądzisz o jego tatuażach ?
h: cóz podobają mi sie , chociaż .. joel jest nimicały pokryty . kiedyś zwierzył mi sie ,zę chce sobie zrobić kolejny tatuaż na ramieniu . powiedziałm mu : ,, W porządku , ramiona i tak masz już całe w tatuażach, więc nawet nie będzie widać różnicy". ale gdy przszedł z dwoma nowymi tatuażami - za uszami- wtedy wkurzyłam się: ,, dość tego! coś ty zrobił?". wybuchła wielka awantura , po której mieliśmy kilka cichych dni.
c: czy ma jakiś tatuaż zrobiony specjalnie dla ciebie ?
h: tak-pszczole na ramieniu. joel nazywa mnie swoją pszczołką.
c: ty masz 18 lat , a on 26. jak to jest ,kiedy ma się sporo starszego chłopaka?
h: czasem czyje sie tak , jakby to ja była starsza on niego ! nigdy nie chodziłam na randki z rówieśnikami , szybciej dorastalam . nie mam wrażenia,że nie mamy o czy mrozmawiać albo że znajdujemy się w odmiennych fazach życia . czasem wygłupiam się : ,,Robią ci się zamrszczki. kup sobie krem pod oczy".
c: marteią cie fanki jeżdżące za zespołem ?
h: nie joel jest lojalny , jego ojciec zostawił rodzine , więc on che byc inny. kiedys duz pił, ale teraz nie sięga po alkochol. nie boje się , że mnie zdradzi
c: na zdjęciach zrobionych przez paparazzich widac , jak nosi torby z zakupami. troszczy się o ciebie ?
h: jest wrażliwy i czuły . może się wścieknie, ale myśle ,że to ja potrafie byćbardziej okropna niż on. jest dużym pluszowym misiem i chodzi w czapce z napisem ,, hilary duff's #1 fan".
c:a ty co dla niego robisz ?
h: zostawiam w domu miłe karteczki. pre razy , gdzy koncertował, poleciałam do niego i zrobiłam mu niespodzianke . próbuję mu coś ugotowa, ale nienjestem w tym dobra. s: zamierzacie się pobrać ?
h: o j nie . nic z tych rzeczy . chcę wyjść za mąż i mieć dzieci , ale jeszcze nie teraz . nadal mieszkam z mamą i potrzebuje jej opieki , miłości i ... kuchni. mam tylko 18 lat.nie czuje się jeszcze na siłach , by wziąć odpowiedzialność za wychowanie dziecka .
c:ostatnio pojawiły sie spekulacje ,że cierpisz na anoreksję ...
h: to bzdura. jestem absolutnie zdrowa . troche schudłam, ale nawet nie wiem ile, bo nigdy wcześniej jie wchodziłam na wagę.
c: czujesz presje, by być szczupłą
h: kiedyś przeczytałam w magazynie,, star" że jestem pulchna! przestraszyłam się : ,, o rany, czy jestem gruba? morze jestem brzydka ??".
c:w jaki sposób schudłaś?
h:moja przyjaciółka ,z którą znam się od 9 lat,pojechała ze mną w trase koncertową. zawsze zatrzymy wałyśmy się w hotelach z basenem . codziennie rano przychodziła do mnie i mówiła : ,, idziemy popływać!" . nie jadłam makaronów, pierożków ani chleba. potem siostra pokazała mi ćw. pilar=tesa, no i zupełniezbzikowałam na ich punkcie. teraz ćwiczę trzy , cztery razy w tygodniu.
c:pochłanie cię mnóstwo spraw. nie myślisz czasami: ,, musze zrobić sobie przerwe"??
h:staram się nie patrzeć na swój plan zajęć, bo jest przytłaczający . codziennie robie mnóstwo rzeczy, a tak wiele spraw pozostaje niedokończonych . marzyłam o graniu w filmach, śpiewaniu,projektowaniu ciuchow, ale czasami czuję się zmęczona . są chwile , gdy chcałaby żyć tak jak moi przyjaciele, zwykli 18-latkowie.
c:jaką opinię o sobie uważasz za nieprawdziwą ?
h: często ludzie myślą ,że jestem ideałem, a to nieprawda. jak każdy robię błędyi rzeczy,których potem żałuję. jestem uparta.mam niewyparzoną gębę. ale teraz udzilam wywiadu i chcę zachowac się profesjonalnie. na wszystko jest miejsce i czas.
THE END

_Anka_

sorki za to wydawało mi się że nie ma całego tekstu ;]

użytkownik usunięty
_Anka_

fajny wywad !! thx za napisanie go !!! (mi by sie nie chcialo :P) Jak juz ktos wczesniej pisal Hilary nie jest jakas glupia lala z LA tylko dorosla osoba :PP fajnie jeszcze raz thz :))

Też przyznaje że fajny wywiad.
Super że się tym znami podzieliłaś też się wreście jakieś ciekawsze rzeczy o niej dowiedziałam bo wcześniej tak dużo nie wiedziałam.
Ja też bardzo lubię Hilary Duff i uwarzam że jest super jak była mała i teraz muzyka jej jest exstra........
Pozdrawiam was i fanów Hilary Duff!
kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

super wywiad!Fajnie że go umieściłaś! Wiedziałam że Hilary jest super! Pzdr dla fanów Hill!!!

_Anka_

Hey!! Super, dzięki że umieściłaś ten artykół. może też kupię sobie cosmopolitan, ale raz chciałam kupić i mi babka nie chciała sprzedać :P

Piranha

Dlaczego jestem bardzo ale to bardzo zdziwiona bo ja sobi kupiłam bez uwagi sprzedawcy!
Pozdro kinomanka 15:-)

Kinomanka_18

nie wiedzialam ze Cosmo nie jest sprzedawane nieletnim hehehe ale faza!

_Anka_

no serio ;p nie chciała mi idiotka sprzedac... :P nie wyglądam na 5 lat...

Piranha

dobre... nio troche tam jest o takich rzezcach dla dorosłych.... no cuż.... chyba wszystko oprócz wywiadu... (lol)... niewiem jak oni nie mogą wam tego sprzedac ... podchodzicie i bierzecie prosta ... rzecz .... ale 5 zł za takie cuś to już zdzierstwo !!
pozdro:]

Piranha

dobre... nio troche tam jest o takich rzezcach dla dorosłych.... no cuż.... chyba wszystko oprócz wywiadu... (lol)... niewiem jak oni nie mogą wam tego sprzedac ... podchodzicie i bierzecie prosta ... rzecz .... ale 5 zł za takie cuś to już zdzierstwo !!
pozdro:]
a poza tym wywiadem nie ma tam nic innego o hil....
no chyba ,że sliczniutkie zdjątka...

_Anka_

Dzięki że przepisałaś ten wywiad. Ja też bardzo lubię HILARY DUFF. :)