czy ja dobrze widze ona w horrorze??
ktoś musiał ja pomylić z kimś innym... to niemorzliwe przecież ona grała w samych filmach romantycznych i nagle w horrorze... cos tu musi być nie tak... i to jeszcze chyba w roli głównej ...
niech ona juz zostanie przy tych swoich żałosnych komediach romantycznych...pozatym co za kretyn robi robi lV część Ducha, a co gorsza obsadza w nim jeszcze tą słodką idiotkę???
Ona miała zagrać Carol Anne w Duchu IV ale rolę ostatecznie dostała Rachel Miner (jest o tym w ciekawostkach filmu "Duch IV"
do Poison Girl :
morze jest śłodka ale napewno nie idiotka ... wkońcu czemu ma być idiotką nie rozumiem was ,ciągle wyzywacie ją że ma końskie zęby albo że jest idiotaką ... a wiecie czemu tak jest ... bo to jest po prostu zazdrość że jej udało się wzbić tak wysoko ...
ZAMKNIJCIE SIĘ Z TYM W KOŃCU TO MNIE WKURZA!!!
Mnie już też to denerwuje! Jak pojawia się jakaś ładna młoda gwiazda to odrazu wszyscy mówią że to słodka idiotka, która nie umie grać i leci tylko na kase! Czy to nie przesada??? tak jest z każdym z Olsenkami, Lindsay, Amandą Bynes, Hilary i innymi... Ja też nielubie wszystkich głupich gwiazdeczek ale uważam że Hilary nie jest taka, każdy mówi co chce bo to w końcu forum ale nigdy nie zmienie o niej zdania. Jest o wiele lepsza o tych sztucznych Olsenówek czy innych. Niewiem czy w końcu zagra w tym horrorze czy nie ale mam nadzieje że tak bo chciałabym ją zobaczyć w takiej roli!
Nie nie nie nienadaje sie do horroru !!!
Taka laleczka? Wyjdzie tak samo jak Paris Hilton - niech sobie to daruje od razu :)
Sorry bardzo ale nieporównuj Hilary do Paris!!!! Przecież Paris wogóle nie umie grać. Jedynie dobra by była woskowe ciało=) Zresztą pasuje bo jest w końcu cała sztuczna! Nie kumam czemu wy gadacie że Hill to laleczka?? Przez to że ma blond włosy i makijaż??????? wkurzacie mnie! Jak chcecie pooglądać laleczki to wejdźcie na profil Jessici Simpson albo Paris!
Sorry bardzo ale nieporównuj Hilary do Paris!!!! Przecież Paris wogóle nie umie grać. Jedynie dobra by była jako woskowe ciało=) Zresztą pasuje bo jest w końcu cała sztuczna! Nie kumam czemu wy gadacie że Hill to laleczka?? Przez to że ma blond włosy i makijaż??????? wkurzacie mnie! Jak chcecie pooglądać laleczki to wejdźcie na profil Jessici Simpson albo Paris!
Sorry bardzo ale nieporównuj Hilary do Paris!!!! Przecież Paris wogóle nie umie grać. Jedynie dobra by była jako woskowe ciało=) Zresztą pasuje bo jest w końcu cała sztuczna! Nie kumam czemu wy gadacie że Hill to laleczka?? Przez to że ma blond włosy i makijaż??????? wkurzacie mnie! Jak chcecie pooglądać laleczki to wejdźcie na profil Jessici Simpson albo Paris!
czemu takie obronczynie swoich idolek zawsze gadają na antyfanów,że Oni czegos muszą jej zazdrościć??? A czego ja mam jej niby zazdrościc? tych sztucznych zębów i kościstej postury? oglądająć ją kadecie kellym i w lizzie McGuire na serio nie zauwazyłam u niej jakiegos talentu aktorskiego jedyne czego moge jej troszke pozazdroscic ,że jest z takim zajebistym kolesiem:/
wiesz co posion_girl ... wiem ,że nie lubisz hilary ale naprawde chyba nie chodzi ci o to jak gra tylko że jest za ładna i dlatego ... jak nie no to powiedz czemu tak jej nie lubisz za urode??i za to jak gra?? prosze powiedz mi jak ona gra i jak wyglądna jak dla mnie jest śliczna a gra coraz lepiej w kadet kelly była jeszcze dzieckiem i w lizzie tak samo oglądnij sobie cinderella story to jest o wiele lepsze...A jak czasami ma jakieś wpadki i wy to wychwytujecie i od razu na nią skaczecie... dajcie sobie siana ...i najlepiej nic nie piszcie... morzecie myśleć co chcecie ale ja mam to w d****......
Pisac musi umiec bo daje autografy, z czytaniem to gorzej ;D
Jezeli chodzi o Hillary, to lubilam ja jak byla dzieckiem, teraz sie zmienila i za nia nie przepadam.
przestan gadac,że jej zazdroszcze urody bo tak nie jest!!! owszem przyznam,że kedys była nawet ładna ale teraz bez obrazy ale przypomina mi z twarzy konia:/ ja zazdroszcze urody jakims aktorkom czy piosenkarkom ale napewno nie Hilary
Wiesz co? Ja nie uważam że zazdrościsz jej urody ale dużo, dużo przesadzasz! Nieuważam że wygląda jak koń, i wiecie co? Uważam nawet że wygląda lepiej. Schudła i to na nia wpłyneło korzystnie. Była przy sobie ale z czasem zrobiła się jeszcze grubsza. Nie sądzicie że na tych zdjęciach nie wygląda fajnie?
http://foto.m.onet.pl/_m/54f4e5d4c972e70b74e9a5bd0c0dd853,14,19,0.jpg [foto.m.onet.pl/_m/54f4e...]
Myśle że teraz wygląda lepieji atrakcyjniej
http://img96.imageshack.us/img96/3778/hilaryddotorgmanhattan2005jul1.jpg [img96.imageshack.us/img...]
Przestańcie sie czepiać! Umiecie tylko komentować. To jest forum na temat filmów a nie wyglądu fizycznego i tego że jakiejś idiotce Hilary przypomina konia. Nie przesadzaj!!!! Przyślij swoje zdjęcia to pokrytykujemy=) Pozdro=)
Jak ją mozna nazwać aktorką?
Aktorką jest np. Liv Taylor, Julia Roberts, Natalie Portman - ale nie Hilary Duff
:)
dzięki coolhilary za pomoc ... posion girl mówisz że nie wyzywasz jej od idiotki .. przeczytaj swój pierwszy koment i zobacz...a po drugie nie kochamy hilary tylko jesteśmy jej fankami i morzemy ją bronić ... jeżeli nie lubisz hilary to po co tu weszłaś?? :/:/
Pozdro...
Do POISON GIRL-sorry jeśli cię uraziłam ale ty też taka niewinna nie jesteś. Wkurzasz mnie, rozumiem osoby który poprostu nie lubią Hilary za jej gre, wygląd czy cokolwiek ale są tolerancyjni i nie obrażaja innych (w przeciwieństwie do ciebie). Tymczasem ty nie podajesz żadnych konkretnych argumentów czemu jest zła, gadasz tylko że wygląda jak koń, co dla mnie jest tylko jakąś głupią gadką. Ja np. uważam że ten twój Ebi Smolarek wygląda jak ropucha, ale tego wrednie nie komentuje. A tak wogóle to się w niej nie zabujałam, tylko jestem jej fanką jakbyś nie zauważyła! Najpierw mi podaj konkretne argumenty czemu jej nielubisz (oczywiście oprócz twojego dotąd jedynego i żałosnego-że wygląda jak koń) i wtedy pogadamy!
A teraz do NASHI- może ci się oczywiście nie podobać gra Hilary bo każdy ma swoje zdanie ale w przeciwieństwie do tego co powiedziałeś jest aktorką ponieważ definicja aktora brzmi- artysta tworzący postaci sceniczne, grający jakąś rolę w teatrze, filmie, telewizji. A ona akurat to wykonuje. Chociaż musze przyznać że osoby które wymieniłeś są dorymi aktorkami i też je lubie, a w szczególności Julie Roberts. Pozdro=)
do FAN CHAD AND HIL ja nie wyzwałam od idiotki COOLHILARY tylko hil pozatym (do coolhilary) jesli ci sie nie podoba Smolarek to twój gust i tyle i nie bede z tego powodu draki robic bo mi sie juz nie chce a ja nie lubie hilary nie dlatego ze jest brzydka bo to akurat nie jej wina ( chociaz przed wymiana ząbków była o niebo ładniejsza) tylko za to,że w filmach w których ją widziałam nie zabłysnęła szczególnym talentem aktorskim, ma nawet ładny głos ale piosenki zadna rewelacja posłuchałam kilka z ciekawosci i to takie popowe proste melodyjki (choc 1 mi sie podobała)
Nie jest ale morze nią byc ... i chyba będzie ... a cio do posion_girl ... wkoncu coś dobrego powiedziłaś o hilary ... no jak nie chcesz się kłócić to znaczy ,że wygrałyśmy !! :P:P:P
heh zeby wygrac musiałbyscie mnie do niej przekonac a tak nie jest:p ale taka kłutnia poprostu nie miała sensu od początku bo ani ja ani wy nie zmienicie o niej zdania.
A ja cię wcale nie chce do niej przekonywać, każdy ma swoje zdanie. Poprostu nie kumam czemu jej tak nie lubisz. Ale to już twoja sprawa, każdy ma swoich faworytów.
no napisałam,że teraz z tymi zębami gorzej wygląda ale to nie z tego powodu jej nie lubie, a gdy napisałam,że jest słodką idiotką nie miałam na myśli,że jest totalną idiotką tylko taką głupiutką,różową blondyneczką.i z mojej wypowiedzi z 20 czerwca napisałam,że nie przepadam za nią dlatego,że kiepsko gra w filmach i ma banalne piosenki.No i nie dziw mi sie,że tak uważam bo ja słucham heavy metal i rock ubieram sie na czarno i takie barbie ja ona mnie wkurzają. I myslę,że na tym zakonczymy naszą kłutnie o Hil oki?
prosze prosze ... coś się zmieniłaś od tamtego czasu ... zdjęcie zmieniłać na łagodniejsze iiii .... co o dziwo po hilary tak nie jeźdźisz ... no no łal....
no chyba nie widziałas ze mój avatar sie troszkę zmienia. ale odważyłam się nawet obejrzeć cinderella story i wytrzymałam:p
jezu paris hilton tez grała w domie woskowych cial i zyje (chociaz bohaterka, którą grała zginęła:D) najwyzej sie osmieszy jeszcze bardziej bo nie gra zbyt dobrze nawet w romansidłach...