Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

ja poznałam ją półtora roku temu, kiedy przypadkowo usłyszałam jej piosenkę "Wake up". strasznie mi się spodobała i zaczęłam ściągać inne jej piosenki. a kiedy ściągnęłam film "Cinderella Story" totalnie mi odbiło na jej punkcie :P! ściągnęłam inne filmy z jej udziałem. wszystkie były super. po prostu ją uwielbiam! a Wy jak ją poznaliście ;)?

Piranha

Ja przez zagorzałą wojnę, jaką na tym forum toczyły zwolenniczki Hilary i fanki Joela...jako, że Hilary wcześniej za bardzo nie lubiłam, postanowiłam pościągać jej iosenki i przekonać się ,czy rzeczxywiście są takie beznadziejne...pierwszą jaka usłysząłąm było "conme clean" i dalej samo się potoczyło :)

Piranha

ja pierwszy raz widział Hilary w Casper i Wendy, ale tam grała jako dziecko więc nie zainteresowało mnie to, potem w jednej z gazet zauważyłam jakąś fotke z Cinderella Story i ściągnęłam ten film i tak sie zaczeło :) no a teraz znam jej większość filmów i piosenek

Silver_Apple

Ja pierwszy raz zobaczyłam ją na Zig Zapie w serialu "Lizzie McGuire", potem słyszałam jej piosenkę Come clean i zdziwiłam się, że jest także piosenkarką ;] Później usłyszałam piosenkę Sweet sixteen i Wake up, a potem kolejne i spodobały mi się. Następnie oglądnęłam filmy "Kasper i Wendy", "Kadet Kelly", "Lizzie McGuire the movie", "Cinderella story" i "Raise your voice". I na tym się raczej skończyło...

Piranha

Ja ją poraz pierwszy zobaczyłam w Casperze ale nie wiemdziałam ze to ona;D a tak naprawde to w Lizze McGuiere a dopiero na wakacjach dowiedziałam sie ze ona tez spiewa;p

Piranha

Ja zaczełam oglądać Lizzie mcGuire.. Spodobało mi sie.. ale Hialry widzialam po raz pierwszy.. Za jakis czas zobaczyłam "Fly" na 4funTV tyle ze jej nie poznalam, i dopiero kolezanka mi powiedziala ze to ona. ZAczelam słuchac jej piiosenek, ogladnęłam Cinderelle i wpadłam po uszy..:) Kocham ją i nie przestane :) Ale ostatnio przezyłam załamanie nerwowe bo przegapiłam sklep z "Stuff'em" ojej..
pozdrawiam.. PA :)

użytkownik usunięty
Piranha

pierwszym filmem jaki z nia widzialam byla Falszywa dwunastka, a pozniej Historia Kopciuszka i własnie wtedy zaczelam ja lubic, sciagalam jej piosenki, tapety, kupowalam filmy itd. nadal jest moja ulubiona aktorka, ale nie mam juz swira:p:p:p
Agnieszka...