Ona jest żałosna... Kolejna laleczka rodem z hollywood. Rozumiem, jest wiele super aktorów, ale ta laska nie wie nawet jak się gotuje! Oglądałam z nią jakiś programik na vivie czy mtv. Zaprosiła kucharkę, żeby nauczyć się gotować. Nie mówiąc już o jej siostrze, która ścierała na tartce 'do góry nogami' ser, Hilary nie umiała nawet pokroić jakiegoś tam warzywka. Potem bała się podejść do kuchenki, bo kucharka rozgrzewała tam olej, a jak już miała podejść to darła się: oh! ah! i śmiała ze swojej głupoty... Dalej nie pamiętam i nie znam bo wyłączyłam. Po prostu nie mogę się patrzeć na takie coś! Dzieci na ziemi głodują, w różnych krajach pracują od małego, a taka bogata laska nie umie nawet jajecznicy zrobić? I kto powiedział że społeczeństwo robi się coraz mądrzejsze?...
Wiem że fanki i fani Hilary zjadą mnie za tą wypowiedź, ale przepraszam, zdania nie zmienię. Myślę, że znajdzie się ktoś, kto mnie poprze.
widzialem ten program na vivie.I mi sie podobał
ale widze ze niewiesz ze hilary zlynnie z harytatywnosci!!
wiesz ile kasy dala na te biedne dzieci!
wiec jak nic o niej niewiesz to niepisz
Przepraszam bardzo fanów Duffinki, ale w zupełności zgadzam się z madzią.Może i zagrała w kilku filmach i jest bardzo bogata, ale mądrością to ona nie grzeszy...
A ty słyniesz z błędów... I co? 'harytatywnosci'? 'zlynnie'? 'dala'?
A nie chodzi tu o charytatywność, bo nie trudno dać kase, ale o jej inteligencję, mądrość itp.
Najładniej podczas dawania pieniędzy na cele charytatywne wygląda ta współczująca minka....słodkie...nie mówię, że nie popieram pomocy biednym czy głodującym,ale kiedy jest ona szczera, a nie tylko dla sławy...
Ja jej fanką nie jestem, ale spasuj trochę :P.
Spójrz na te inne gwiazdeczki typu Lindsay Lohan [co do niej to ja już się w ogóle nie wypowiadam]. Może i Hilary nie umie gotować, ale z tym, że jest głupia to się nie zgadzam.
O niej tak naprawdę nie słyszałam niczego złego, a te wszystkie jej tzn. "nagie" zdjęcia to zwykłe fotomontaże, jak ktoś się zna na takim przerabianiu zdjęć to będzie umiał odróżnić fotomontaż od prawdziwego zdjęcia :P, ale nie o tym mowa...
Więc pomyśl zanim coś napiszesz ;).
do mnie to było Samara??nie wiem o co ci chodzi z tymi zdjęciami...nie napisałam, że Hilary jest głupia tylko, że nie grzeszy mądrością, a dla mnie te dwa pojęcia znaczą zupełnie coś innego, więc to ty pomyśl zanim coś napiszesz, bo na forum każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, a to, że ktoś kogoś źle zrozumie to już zupełnie inna sprawa...:)mimo wszystko pozdrawiam;)
"Jestem chłopakiem:)
Mam 15 lat:)
I lubie Hilary Duff:):):)"
No to już wiemy czemu ją bronisz... Fan Hilary no proszę. A może ona Ci sie bardzo podoba? hę? nie żebym sie czepiała, ale trochę znam chłopaków...
no na pewno mu się podoba skoro tak bardzo jej broni...;)a co do ortografii do w ostatniej wypowiedzi chyba jednak znalazł trochę więcej czasu, bo błędów już troszeczkę mniej...;)
Oglądałam ten program. Z tego co wiem, Duff zaprosiła tę babę do domu, żeby nauczyć się jakieś meksykańskie 'coś' gotować.
A co do działalności charytatywnej. . . Skąd możecie wiedzieć, że jest nieszczera? Trochę za bardzo już po tej Duff jedziecie.
Ale zgadzam się. Talentu aktorskiego nie ma. Porównajmy ją. hm. . . Z trzynastoletnią Dakotą Fanning.
Dakota [13 lat] gra wybornie, A Duff [20 lat?] przy niej prezentuję się jak dziecko, które przypadkiem wtargnęło na plan filmowy.
Ciekawa jestem, czy Wy umiecie gotować np. meksykańskie dania? Ona ma kase, więc może sobie zapraszać osoby, które nauczyłyby ją przyrządzać różne potrawy.
Jeżeli chodzi o działalność charytatywną, to tak jak już wspomniała "gabryska07" nie możecie wiedzieć na pewno, że nie robi tego szczerze. Jeszcze są tacy ludzie, którzy robią to z dobrego serca i nie tylko dla sławy. Gdyby nie ofiarowała żadnych pieniędzy, to niektórzy pisaliby, że jest skąpa :/
Na pewno antyfani Duff przyczepią się do czegoś w mojej wypowiedzi, ale forum jest chyba po to, żeby się wypowiadać.
rzeczywiście nie wiem na pewno, że Duffinka nie daje kasy z dobrego serca...jestem jej antyfanką, ale myśle, że chyba jednak masz rację...:)ale i tak uważam,że aktoreczką jest marną...wybaczcie fani Hilary;)
"Ciekawa jestem, czy Wy umiecie gotować np. meksykańskie dania? " - nam chodzi o to, że nie umie nawet kroić, a gotować meksykańskich dań też nie umiem, więc najpierw dobrze przeczytaj posty a potem pisz :)
"Ona ma kase, więc może sobie zapraszać osoby, które nauczyłyby ją przyrządzać różne potrawy. " - okej, nie mam nic przeciwko, ale tak jak wspomniałam wcześniej nam chodziło o to, że ona boi się rozgrzanej patelni albo noża...
Madzia
Aj... Ale ona przecież zrobiła wszystko tak jak należy. O ile pamiętam to zapytała się tej baby co ją uczyła przyrządzać czy ma to robić 'w taki sposób'.
A co do tego patelni, to tak bała się, ale ja też czasami, gdy coś smażę odskakuję od patelni. A jak widziałaś one smażyły te meksykańskie 'coś' [powtarzam się :D] w głębokim tłuszczu.
[O matko. . . Bronię Hilary Duff [?!]]
Nie będę się sprzeczać, bo akurat jeżeli chodzi o gotowanie to jestem w tym beznadziejna, może tak samo jak Hilary. Chodziło mi raczej o to, że kiedy ktoś ją krytykuje za grę aktorską, czy muzykę to się nie wtrącam, bo przecież każdy ma inny gust. Ale czepianie się o jej talent kulinarny to lekka przesada. Co do zachowania... moim zdaniem jest normalne [narazie] w porównaniu z tymi wszystkimi gwiazdeczkami :/ Pozdrawiam :)
to normalne ze ludzie bogaci, nie majacy czsu zatrudniaja kucharzy. zreszta po co samemu gotowac jesli mozna sie kims wyreczyc?
Ołł ^^ Madzia przemówiła ;) szkoda, że takie debilki muszą nosić moje imię ale cÓż...;]
nie bronię jej tylko twoja wypowiedz jest na tyle pusta, że świadczy iż ty jesteś bardziej rozpuszczonym i pustym dzieckiem niż ona;/ daruj sobie;/
A ty jesteś na tyle pusta, że obrażasz osoby wyrażające swoje zdanie (i mówiących PRAWDĘ). Zabrakło Ci argumentów??? Doczepiasz się teraz kogoś za imię ? <żal>
Walczysz jak lwica:
<za ojczyznę, wolność i Hilary Duff !!!>
Sorry ale żal mi Ciebie :P
Po pierwsze to jest forum o filmach, a nie o gotowaniu.
Po drugie ona poświęca swój wolny czas czegoś się ucząc!
Ciekawe, czy antyfanom Hilary nie odbiłaby woda sodowa?!
Talent aktorski,muzyczny...ok:)Można się sprzeczac...
Ale to jak gotuje nie powinno nikogo interesowac...Dajcie dziewczynie życ w końcu.
Tez oglądałam ten program i tak jak już wcześniej ktoś napisał....ONA uczyła się gotować meksykańskie potrawy;)) no nie wiem jakoś jak to oglądałam to nie widziałam żeby Hilary marudziła czy sie czegoś brzydziła po prostu chciała sie czegoś nauczyć. A że jej siostra nic nie umie to znaczy ze Hilary tez. Widocznie ona chce pokazać światu i swoim fanom prawdziwą siebie i swoje życie prywatne, nie tą z filmów, wywiadów i.t.p ....
"Kolejna laleczka rodem z hollywood"
Zazdrościsz? No może i nie umie czegoś tam pokroić i boi się poparzyć tłuszczem, ale ona w przeciwieństwie do Ciebie zrobiła kariere. Nie jest głupia, bo jakby była to zapewne nigdy byś my o niej nie usłyszeli. Skoro nie możesz patrzeć "na takie coś" to tego po prostu nie oglądaj i nie komentuj.
No sorry ale z ostatnim komentem się nie zgadzam ;p
Jessica Simpson, Paris Hilton... może powiesz że one są mądre
A jeśli chodzi o Hilary to nic do niej nie mam i nawet uważam że to ona powinna być wzorem dla nastolatek ponieważ dobrze się prowadzi nie ćpa nie pije i nie wywołuje wielkich skandali
Ale aktorka z niej marna, cieńka jak barszcz... gra kilkoma minami zawsze tak samo... zawsze jej postaci są bardzo do siebie podobne
"nie wywołuje wielkich skandali" z tego co mi wiadomo to ona wogole nie wywoluje skandali.
"gra kilkoma minami zawsze tak samo... zawsze jej postaci są bardzo do siebie podobne" skoro jej postaci sa bardzo podobne do siebie, prawie takie same to czemu mialaby grac za kazdym razem inaczej?! jak gra nieszczesliwa nastolatke to trudno zeby w kazdym filmie grala inaczej grajac niemalze te sama postac. przeciez nie moze grac minami np. psychopaty albo jakiegos uposledzonego czlowieka.
"gra kilkoma minami zawsze tak samo" wiesz zauwazylem ze wielkie gwiazdy tez w niektorych filmach maja takie same miny, ale filmy w ktorych graja sa roznego rodzaju, wiec nie da sie tego tak poprostu zauwazyc, poniewaz raz graja bandziora, raz pedala a innym razem chorego psychicznie, wiec ich miny sa rozne. po jakims czasie znowu dostaja role bandyty i graja tak samo jak w filmie sprzed 4 lat. ale poniewaz ich postacie filmowe sa bardzo zroznicowane nie jest to zauwazalne. a poniewaz Hilary dostaje do grania prawie caly czas te same postacie to te jej kilka min rzuca sie w oczy.
"Jessica Simpson, Paris Hilton... może powiesz że one są mądre"
Nie nie powiem, że sa madre. Paris to nie jest nawet gwiazda, tylko dziedziczka fortuny. Niczym sie nie zasluzyła i nie musiala robic kariery bo od malego byla znana. Co do panny Simpson, to juz inna sprawa. Ta przynajmiej troche spiewac umie.
Zgadzam się z autorem tematu, ona jest żałosna, nie umie grać i nie rozumiem dlaczego ma taką rzeszę fanów.
Co wy gadacie ;przyglądałem wam sie i postanowiłem założyć konto.Hilary jest Super! filmy jej mnie interesują bo nawet nie oglądałem ich!!ale niektóre piosenki ma fajne fakt że są wolne ale mi sie podobają!!Tak wogule
ma kasę to ja naucza robić jedzenie hehe.Mnie sie ona bardzo podoba!!!!!!!!! hhehe mam 16 lat i lubię Hill.
p.s. co do tego filmu na vivie to był super. ładnie teraz wygląda w brązowych włoskach.dziewczyny ja nie powiem o niej złego słowa!!!!!!
patryczek :kiss:
Madzia ja Ci sie nie usprawiedliwie .[..] tak to jest ze inni maja wiecej rozumu ale mniej szczescia , a nie którzy nie muszą nic robić.. Życie jest nie sprawiedliwe !!!!wiem o tym!! ale co do Hill to mi sie podoba!!! ;)
patryczek
mam pytanie: po co tworzycie takie tematy o tym jaka Hilary jest żałosną aktorką?? nie lepiej zrobic jeden i tam się wypowiadac?? takich tematów było z kilkadziesiąt i wszystkie o tym samym.
Madzia, widzę,że wystawiłaś się na lincz tak jak ja kilka miesięcy temu. Gdybyśmy spotkały te fanki na żywo, spaliłyby nas na stosie Za Hilary!
Che ci tylko powiedzieć, ale na np. Tsunami Hilary dała 2 miliony. Cały czas przeznacza pieniądze na cele charytatywne. Oj wybacz, ale to że 'moze' nie umie gotować nie znaczy, ze jest miła czy sympatyczna. Dlaczego nie czepisz się np. Avril Lavigne (przepraszam jej fanów , ale jej nie znosze), która jak widać na pewno jest wspaniała... Zbuntowana nastolatka
Wiesz, pretensję do aktora, że nie umie gotowac są żałosne. Nie każdy potrafi wszystko. Ja też czasem boję się podejsc do kipiącej patelni, chociaż z kuchnią jestem ''za pan brat'':).
''Dzieci na ziemi głodują, w różnych krajach pracują od małego, a taka bogata laska nie umie nawet jajecznicy zrobić?''
Nie no daj spokój, z taką filozofią! Chcesz nas zwalic z nóg przemyśleniami?? Z tego co czytałam Hilary udziela się charytatywnie, a to, że nie potrafi zrobic jajecznicy, raczej nie powinno wpłynac na losy ubogiej rodziny w Kenii...
''I kto powiedział że społeczeństwo robi się coraz mądrzejsze?...''
Lepiej martw się o siebie, a nie o społeczeństwo.
Jeśli chodzi o samą Hilary to nie mam do niej jakiś poważnych zastrzeżeń. Taka, gwiazdka MTV. Jej muzyki nie słucham, filmy oglądam i jak do tej pory ''przełknęłam'' tylko ''Historię Kopciuszka''. Gra marnie, ale jest całkiem sympatyczna. Niech tam, sobie żyję. Troche lukru temu światu nie zaszkodzi.
Pozdrawiam i proszę, nie atakuj ludzi za takie rzeczy! Trochę pokory.