Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Nie rozumiem, co wy wszyscy chcecie od Hilary!
1. jest bardzo ładna
2. ma świetny głos i fajne piosenki
3. jest świetną aktorką

Szczerze wam, powiem, że jesteście bandą analfabetów i zazdrośników!! Jak możecie porównywać Hilary do czegoś tak paskudnego i lafiryndowatego jak Paris Hilton? W dodatku paskudny to był ten narzeczony Hilary. Nie wiem co ona w nim widziała, bo mogłaby mieć niejednego o wiele ładniejszego kolesia, a nie takiego brzydala i tandeciarza jak on... Co do tego, że niby Hil wygląda staro i brzydko, to się w lustrze oglądnijcie!! Ciekawe czy wy jesteście takie ładne!! Dobrze jest osądzać innych i nie patrzeć na siebie. Takie jest moje zdanie!!!!

siuruburu

spojrzałam w lustro. i...
dalej mam o niej takie samo zdanie.
nie twierdzę, że Hilary jest brzydka, ale do miana 'świetnej aktorki' jej daleko. a głos może i ma, ale za jej piosenkami nie przepadam, przykro mi.
pozdrawiam!

siuruburu

Też uważam że Hilary jest super, lubię filmy z jej udziałem i jej piosenki, no ale jak ktos jej nie lubi to trudno. Każdy ma przecież inny gust i nie będę nikogo zmuszała aby na siłe ją polubił, ważne że dla mnie jest super:):)

siuruburu

Hej!Ja tez lubie Hillcie.Jest ladna,fajna,słodko i ladnie spiewa i uwielbiam z nia filmy.szczegolnie Cinderella Story i Raise your voise.Pozdrowionka!!Pa

Klaudiiia

jesli chodzi o jej aktorstwo to najlepiej swiadcza o nim te wszystkie nominacje do Złotej Maliny :) nie lubię jej bo uwaza sie za gwiazde a wcale nią nie jest :)

siuruburu

też tak sądzę!! Hilary jest po prostu wspaniała! zawsze ją lubiłam, ale nie widziałam jej w żadnym filmie. po oglądnięciu cinderella story to sie zmieniło! teraz ją po prostu uwielbiam! kocham jej piosenki i filmy. łącznie oglądałam już 8 ;) jest bardzo dobrą aktorką i piosenkarką. a wy po prostu jej zadzrościcie. taka jest prawda.

Piranha

Zgadzam się z tobą na ten temat!
Ja też bardzo lubię Hilary Duff i uważam, że jest ona ładna świetnie gra występuje w niezłej obsadzie i wogule jest super, a kiedy chodzi o piosenki to też ma exstremalne!
Słucham ich w każdej wolnej chwili bardzo lubię płytę Most Wanded.
Też oglądałam z nią dużo filmów i się nawet na jednym nie zawiodłam.
A kiedy chodzi o Paris Hilton to prosze nie porównywać jej do Hilary Duff.
Bo dla mnie ta Paris jest totalnym zerem!
Zgadzam sie z tobą też w tym, że oni poprostu są zazdrośni, a w głębi duszy sami by chcieli być takimi gwiazdami jak ona bo ja na pewno!!!
Śle Ci pozdrowienia i dla wszystkich innych którzy uważają, że Hil jest EXSTRA. Kinomanka 15 :-)

siuruburu

Nie jestem pewna, czy ma fajny głos. Właściwie teraz każdy może mieć fajny głos. Trochę ci go zmienią i już jesteś super piosenkarką. Nie jeden raz słyszałam super gwiazdy śpiwająco na żywo. Śpiewają jak ja i jeszcze gorzej. Przy okazji, aktorka taka sobie.