zostala 4krotnie nominowana do zlotej maliny czyli osiagniec za najgorsze role itd.
kolejna komercha, wpierdziela sie w muzyke, filmy itd tylko by zarobic kase....nie jest taka glupia..glos ma beznadziejny i zadna muzyczna gwiazda z niej nie bedzie chociaz podoba mi sie jej 1 piosenka come clean. teledysk jest za to beznadziejny..hmm to tyle. teraz wszystkie fanki slodziutkiej hilary naskoczcie na mnie ze to jej zazdorszcze i jestem od niej gorsza a ona to poprostu bostwo. byscie sie wstydzily...
hehe no i znowu... :P ja już nie zamierzam po raz kolejny mówić, co myślę o takich jak Ty. Hilary jest wspaniała i mam gdzieś co mówią tacy jak Ty^^
mi sie podobaja może ze 2 piosenki ale i tak za nią nie przepadam. podobał mi sie też film "cinderella story" ale oczywiscie zmieniłabym główną bohaterke np na Evan Rachel Wood lub Hayden Panettiere. kurcze Hilary naprawde nie umie grac te same miny i gesty jest zapewne o wiele wiecej utalentowanych aktorek nie wiem czemu jest taka popularna...
a ciekawe jak jest z ciebie dobra mzoe ci sie nie podoba ale wikszosc ludzi jakich znam ja bardzo lubi ale szkoda gadac na twoja temat caio
moge sie przyznać, nie znam się na tym kto gra dobrze, a kto nie. po prostu Hil uwielbiam za to jaka jest! jest naprawdę wspaniałą osobą i nikt temu nie zaprzeczy!
:)))
Każdy może temu zaprzeczyć bo to forum publiczne :)
Dziwne, ale zanim zawitałam do filmwebu (to już z 10 mies. będzie) w ogóle tej GWIAZDY nie znałam. Dopiero przeglądając blogi forumowiczów zauważyłam sporo jej fanów. Ja osobiście kojarzę ją tylko ze zdjęciami "before" i "after" po tym jak założyła sobie podobno koronki na zęby.
Obejrzałam parę filmów z nią - może jestem już na to za stara, ale większość z nich wydała mi się przeciętnymi produkcjami video. Rozumiem że ma fanów - tutaj zawsze się jacyś znajdą. Nie znam za to konkretnych i przekonywujących powodów, ale pracuję nad tym...
pozdro
tak obudzila sie pewnego dnia i postanowila ze bedzie spiewac czym ona rozni się od bloku 27? bo ja nie wiem. sory. beztalencie totalne. gra jedynie w filmach dla dzieci w których nie mozna sie wykazac zadnymi zdolnosciami. zenada dla mnie.
On ma dopiero 19 lat, co według was powinna grać już role doświadczonych przez życie kobiet. Normalne, że gra w filmach dla młodziezy bo narazie do takich sie nadaje tylko, a gra bo pewnie dobrze jej płacą i nikt na jej miejscu by nie odmówił. A jak ludzie ją lubią i chcą ją oglądać to znaczy, że ma coś takiego w sobie. Reasumując, po cholore kolejny post mówiący o tym jaki kto jest zły i wogule.
Jak można nie kochać Hilary Duff ?! ;|.
Nie, a tak serio, to tak naprawdę nie wiesz o niej za dużo, więc lepiej się po prostu nie wypowiadaj. Nie wiesz, takich rzeczy, że udziela się charytatywnie, czy wspiera chore dzieci. Po prostu dla Ciebie liczy się to, że jest "zbyt ładna i zbyt sławna". "Zbyt", dlatego, że Ci się nie podoba, więc jak to inni mogą ją tak lubić?! A jak widać mogą.
<33 Hilary ! O! ;p
buahaha, to powiedz mi kto slawny nie wspiera chorych dzieci?
to sie robi dla reklamy, zeby pokazac jakim to sie jest dobrym ze da sie pienionzka.
i dalej sory, ale to jest profil o jej aktorstwie, ktore jak juz wspominalam jest naprawde na niskim poziomie.
co z tego ze ma 19 lat? nic. wciąz gra w malo przkonujących, komercyjnych filmach.
hej americam dream--nie rozumiem czemu krytykujesz hilary duff choc tez jej nie lubie i absolutnie tego nie potepiam ale czemu7 z 2 strony dajesz 10 na P.Hilton??
przeciez to taki sam zalosny poziom....??
"Ona ma dopiero 19 lat, co według was powinna grać już role doświadczonych przez życie kobiet." nie no nie musi ale jezeli uwazacie ja za dobra aktorke to gratuluje. weźmy takiego Haley Joel Osmenta w wieku 13 lat zagrał w A.I sztuczna inteligencja i jakoś mógł się wykazać pomimo tak młodego wieku. nim mozna sie zachwycac ale na pewno nie hilary. Leonardo Di Caprio tez zaczynał młodo i mial filmy dobre co prawda pozniej sie skiepscil ale znowu powrocil do dawnej formy. obudzcie sie wreszcie jest tysiace lepszych aktorow i aktorek. jednak ktos musi grac takie role wiec czego wymagac.. jezeli nie ma talentu to po co sie pcha? a co do tej charytatywnosci to kazdy by taki byl jakby mial kupe kasy. rozsmiesza mnie stwierdzenie "ona jest swietna osoba" znacie ja osobiscie zeby ja w ten sposob oceniac?
do autorki tematu
przejzalam oceny aktorów i zastanawia mnie czemu Jared Leto dostał tylko 1 punkt. pojąc tego nie moge. Genialny w Requiem dla snu i za to tylko nalezy mu sie przynajmniej 7
Zastanawiam się tylko skąd wiesz, że jest wspaniała osobą? Znasz ją? Czy może czytasz Bravo i stamtąd bierzesz takie informacje? Wszystkie gwiazdy udzielają się charytatywnie, a np. taka Jolie adoptuje do tego jeszcze dzieci. I co? Też jest wspaniałą osobą i w ogóle wzorem? Albo może wnioskujesz to z wywiadów, gdzie gwiazdy mówią dokładnie to co ludzie chcą usłyszeć? Ah jestem skromna, wrażliwa, nic mi nie uderzyło do głowy, jestem tylko zwyczajną dziewczyną której sie udało bla bla bla. Wiele razy już to słyszałam i jest mi niedobrze gdy słyszę wywiady z aktoreczkami które mówią tak jakby miały kostkę cukru w ustach.
A co do Jareda Leto...świetny w Requiem. Nie zagrał w wielu filmach, ale każdą jego rolę po prostu się pamięta. Według mnie jest bardzo dobrym aktorem. A do tego jeszcze bardzo utalentowanym muzykiem, co rzadko idzie ze sobą w parze. Podsumowując Leto super gościem jest :D
do tego Jared umie spiewac na żywo w przeciwienstwie do Panny Duff kiedys wlazłam na joutube i posłuchałam piosenek Hilary wszystkie były z playbacku O_o
dobra. dalam jaredowi 1 bo go nie lubie jako aktora, muzyka itd itd. mniejsza o niego. paris dalam 10 bo w przeciwienstwi do hilary ja lubie jakos tak wyszlo.slynna wypowiedz amerykanskiego biznesmana [nie pamietam nazwiska] "wszyscy ktorzy mysla ze paris jest glupia sa w bledzie. jest nadzwyczajna biznesmanką(..)"
a jedzcie i nie jedzcie sobie hilary mam to gdzies.
jest beznadziejna doprawdy ;-) śmierdzi od niej komerchą i beztalenciem, które się wpieprza show biznes.
jest kolejna gwiazdka ktora szybko zginie bo pojawi sie nastepna. a ze nie przyczynila sie do rozwoju kinematografii to nikt nie bedzie o niej pamietal
Powiem tak każda aktorka może pokazać na jakim poziomie gra nawet w słabym filmie, mimika twarzy, odruchy, intonacja głosu - to jest ważne. Nie znacie jej więc nie mówcie że jest wspaniała, uśmiecha się na zdięciach a tak naprawde jest zołzą (załużmy) , a cała jej oprawa jako cudownej nastolatki to zasługa ludzi za to odpowiedzialnych.
Czytam te forum od dawna i zastanawiam sie często jaki senst ma kłutnia o to kto jest lepszy Lohan czy Duff , głupie porównanie gdyz obie panie mało sobą reprezętuja tyle że Hill gra o swój wizerunek a Lohan nie. A jako aktorki ?? popatrzcie na osiągnięcia, na oceny krytyków, role w jakich je opsadzają. Nie dostają wielkich ról godnych oklasków i laurów bo są lepsze aktorki.
Ich filmy są przyjemne ale to nic wielkiego. Bo ciekawe i twórcze, takie przy których morzna się nad sobą zastanowić to one nie są. Wszystkie mają oprawę w różu , szczęściu o tym samych zakończeniach, czyli wszystko zakończyło się super. Takie filmy dla dzieci. Ona jest młoda i co z tego? Jest tylu aktorów i aktorek zaczynających młodo. Sporo już wymieniliście. Nie nazwę jej wielka aktorką , ani też beznadziejną aktorką bo może jeszcze pokaże klase. Pytam tylko: czy jesteście pewni że jest taka święta na jaką wygląda??
Ja wole innych aktorów, takich któży mają klase. Szanuje jej fanów i nie mówie że to głupki i że sa puści bo te jej lekkie filmy są nawed fajne, ale nie są HITY ona też nie jest mega gwiazdą, ale gdy dostała szanse to strarała się ją wykożystać czy wy byście nie wykozystali??
ps. Nie jsetem jej fanką:) i sorry za te blłędy ale sie śpiesze:P
jezu wezcie dajcei na luz. i lohan i duff sa jak ktos juz tu wspomnial siebie warte. obydwie zajebiscie wypromowane robią milion rzeczy naraz a nie sa tego warte i nie maja klasy.
swiente slowa.
czy ktos tu jest na tyle głupi i mysli ze któraś z nich robi cos z siebie naturalnie? otóż nie!
od tego są menadżerowie, którzy mówią co mają robic zeby dobrze wypasc.
mówicie że nie umie grać i śpiewać ale to nie zmienia faktu że takiej sławy żadne z was pewnie nigdy nie zdobędzie tego co one:)) może filmy w jakich grają Lohan i Duff są dla nastolatek, oprawione w róż, komercyjne, zawsze ze szczęśliwym zakonczeniem... ale ja i wiele osób takie filmiki lubimy!!! nie lubię jakiś melodramatów, filmów obyczajowych tylko wesołe amerykańskie produkcje z tymi MŁODYMI aktorkami dla MŁODYCH, które przecież mogą jeszcze wiele się nauczyć w swoim fachu!! jestem młoda może nie znam się na filmach i muzyce na tyle ile starsi ode mnie i nie rok czy dwa starsi bo to prawie rówieśnicy i uważaja sie za wielkich znawców a poprostu mają inny gust, jestem młoda i chce się cieszyć życiem i bawić i nie przywiązuje wagi do jakiś życiowych problemów poruszanych w tych poważnych, jak sami mówicie oscarowych produkcjach - one mnie nie interesują!! wybieram więc jak dla was komercję i lekkie przyjemne filmy z Hilary Duff czy Lindsay Lohan bo dla mnie to kino jest teraz najlepsze!!
Skoro ty i wiele innych takie filmiki lubią, to trudno walnąć jakimś dobrem argumentem przeciwnym. Mi panienka jest obojętna, obejrzeć mogę gdy nic innego lepszego nie dają (a to częste w naszej TV). Ogólnie, niech sobie żyje dziewczyna. Ja właśnie mam inny gust, ale jak widać dość łatwo się z tym godzę.
a gustach sie nie dyskutuje:) a chciałam jeszcze dodać, że jak leciał Agent Cody Banks w tv to cała moja rodzina ogladała i wszystkim sie podobał ten film, wiec te komentarze zwłaszcza te dramatyczne w stylu ana nie umie grac, spiewac, jest nie naturalna, wymalowana, przesłodzona, gdzie się podział wasz dobry gust itp. zmuszają mnie do wyobrażenia, że po drugiej stronie siedzi banda zbuntowanych, niedojrzałych, nastolatków, którzy próbują zawojować świat i przepędzić to co komercyjne... może to anarchiści? a nawet jeśli to nic z tym nie zrobia choćby na tym forum podali trafne argumenty bo komercja była jest i będzie (na dodatek jeszcze wieksza:)
mi sie film w takim stylu jak ten agent cody itd nie podobaja. nie trawie takiego gowna. ale to kwestia gustu...
Ech... moim zdaniem Hilary Duff ma ładny głos i jak na swój wiek dobrze sie zapowiada ;) moze nie gra jeszcze w filmach poważnych.... tylko w zwykłych komediach romantycznych ale ja lubie filmy z nia gdyż miło sie ją ogląda:) a ty american_dream jeżeli wolisz Paris Hilton od Hilary Duff.... ech to totalny brak gustu !!
ty piszesz raczej tak jak bys miał odraze do wszystkich młodych,ładnych,sławnych,utalentowanych,bogatych panienek :) co jak co ale nie znam piosenki ani filmu Paris Hilton który był lub byla by lepsza od produkcji Hilary Duff :) !!
Myślisz ze to tak łatwo zrobić taką kariere w takim wieku ? ze wystarczy być ładnym ? oo nie ! trzeba naprawde mieć do tego smykałke :)
A pozatym zgadzam sie z "Paris Hilton " powyżej :) ze ona ma jeszcze czas na zrobienie wielkiej kariery :) ale młode osoby takie jak ja i miliony a nawet miliardy nastolatków i nie tylko uwielbiają oglądać takie luźne filmy i słuchać takiej lekkiej muzyki! Ona ma talent ..... i może jest słodziutką idiotką ! ale z kąd ty to wiesz ? z plotek ? z wyglądu na zdjęciach ? z komentarzy ludzi ? to wszystko może być gówno prawdą a ona moze sie ubierać jak chce a nawet biegać na golasa ale i tak wszyscy powiedzą że to słodka idiotka !! a dlaczego ? bo dziwnym fartem jest młoda i sławna ! zawsze chodzi z makeupem ..... no i ? lubi różowy kolor ! no i ?.... poczekajmy kilka lat zobaczymy czy coś z niej będzie czy nie .... ale jak na razie jest super ! i wszystkie osoby które znam nie mają nic do niej...
dobra pozdro dla wszystkich co myślą dobrze o Hilary i dla tych którzy mają swoje zdanie .
BOZE! nie mam nic do rozowego koloru.samsa go lubie. o GUSTAH sie nie dyskutuje. ja tam wole paris. paris przynajmniej nic nie udae ale mniejsza o nia. moze ty ne masz gustu jak lubisz duff. a to ze nie lubie duff i lohan nie znaczy ze mam uraze do wszystkich mlodych gwiazdek howbiznesu. np dakota f. czy jak kolwiek jej tam na imie jest b.mloda ale jest utalentowana aktorka i gar w powazniejszych filmach niz ta lohan czy duff. pozatym dwie gwiazdki showbizu to nie sa odrazu wsszystkie MLODE PANIENKi do ktorych niby jetsem zrazona. jezu ja poprostu nie lubie takich familijnych komedii i tyle a wy se je ogladajcie.