Zgadzam się z tym, że Hil jest utalentowaną nastolatką. Inni mówią, że nie umie grać. Ciekawe czy wy byście to lepiej zagrali ;]
Zgadzam się z tobą ... moim zdaniem hilary jest bardzo utalentowana i bardzo wczuwa się w role ... jest świetna ... kocham ją :P
"Ciekawe czy wy byście to lepiej zagrali"
Irytują mnie takie wypowiedzi...Czy my jestesmy aktorami ?
Ma już prawie 21 lat to nie wiem czy taka z niej jeszcze nastolatka :P
Ale talent myślę że ma tym bardziej jeśli chodzi o jej głos :)
"Irytują mnie takie wypowiedzi...Czy my jestesmy aktorami ? "
Każdy z nas może być aktorem w końcu to tylko gra w filmie czy w epizodzie , może i znajdzie się osoba na tym forum która jest aktorem .. nic nigdy nie wiadomo
"w końcu to tylko gra w filmie"
no nie wiem czy takie TYLKO,żeby dostać role trzeba też przejść castingi prawda?
Nie można wymagać od ludzi którzy są tylko obserwatorami zagrania w filmie lepiej niż Duff.
Hilary jest dobrą aktorką, ale głos ma trochę taki pospolity ;).
Nie powiem, że nie umie śpiewać, bo umie, ale jakiegoś wielce zadziwiającego głosu to ona nie ma.
Ale i tak uważam jest jest Good :).
Tak, trzeba przejść castingi ale nie zawsze , nie raz i bez tego można dostać rolę.
Może i nie można,ale aktor to też człowiek i też obserwator a jeśli krytykujemy aktora to uszanujmy to że on coś osiągnął w życiu i potrafi wykorzystać swój talent. A niektórzy obserwatorzy krytykują mówiąc nie raz"ja bym to lepiej zagrał/a" więc jak widać nikt nic nie wymaga tylko my sami od siebie ...
Masz rację kasia093.
Hilary jest dobrą aktorką, bo chyba logiczne, że gdyby nie była, to nie dostałaby żadnej roli.
Skoro niektórzy, są tacy mądrzy - pisząc np: "Ja bym to lepiej zagrał/a" to dalej - droga wolna, idźcie na Casting i pokażcie światu jacy jesteście dobrzy :].
"Hilary jest dobrą aktorką, bo chyba logiczne, że gdyby nie była, to nie dostałaby żadnej roli."
jasne a mroczki to co? jest mnustwo kiepskich aktorwo, nie trzeba byc dobrym aktorem by grac w filmach taka jest niestety prawda przykladow mozna podac mnustwo...
Duff z pewnoscia nie mozna nazwac utalentowana i dobra aktorka jest dretwa gra jedna mina -podobnie jak reszta gwiazdek jak ona nadaje sie tylko i jedynie do komedi romantycznych i filmow dla nastolatek... do dobrych aktorow wieeeeeeeeele jej brakuje
gadanie ze "czy wy byscie lepiej zagrali" jest bezsensowne.. po 1 nie trzeba miec wielkkiego talentu by ja przebic po 2 nikt tu sie do nikogo nie porownuje i nie trzeba byc aktorem by moc oceniac czy ktos potrafi grac czy nie.. tak jakby fryzjer mogl tylko oceniac czy jestes blondynka czy brunetka... to widac...
" jasne a mroczki to co? jest mnustwo kiepskich aktorwo, nie trzeba byc dobrym aktorem by grac w filmach taka jest niestety prawda przykladow mozna podac mnustwo..."
-jak już coś to mnóstwo a nie "mnustwo"
kiepski, dobry... ale aktor, jednym to lepiej wychodzi innym nie.
Mroczki hmm... myślę że oni też nie są tacy źli jeśli porównywać by ich do polskich aktorów. Właściwie to tylko kwestia gustu, jeśli ktoś za kimś nie przepada wiadomo dobrego słowa o nim nie powie .
"Duff z pewnoscia nie mozna nazwac utalentowana i dobra aktorka jest dretwa gra jedna mina -podobnie jak reszta gwiazdek jak ona nadaje sie tylko i jedynie do komedi romantycznych i filmow dla nastolatek... "
-a co może beztalenciem ? Nie wiem jak można grać jedną miną no ale...A co w tym złego że nadaję się tylko do filmów dla natolatek ? Nie każdy nastolatek jest głupi żeby nie dostrzegać dobrej gry aktorskiej, gdyby dostawała więcej ról typu "War Inc" podejrzewam że mogła by się bardziej wykazać.
"po 1 nie trzeba miec wielkkiego talentu by ja przebic po "
-może wielkiego nie, ale coś trzeba umieć, niektórym łatwo tak powiedzieć gorzej jednak z wykonaniem tego.
"kiepski, dobry... ale aktor, jednym to lepiej wychodzi innym nie"
niestety teraz kazdy kto zagra w serialu lub filmie nazywane jest "aktorem"
"Mroczki hmm... myślę że oni też nie są tacy źli jeśli porównywać by ich do polskich aktorów"
zartujesz sobie mam nadzieje? nawet taki zakoscielny jest lepszy od mroczkow...
"Właściwie to tylko kwestia gustu, jeśli ktoś za kimś nie przepada wiadomo dobrego słowa o nim nie powie "
niekoniecznie bo ja osobiscie jesli nie lubie danego aktora a jednak ma talent itp to potrafie o nim powiedziec kilka dobrych slow...
"Nie wiem jak można grać jedną miną no ale..."
czytaj nie posiada jakiejkolwiek mimiki taka sama mine ma non stop.. stoi i wypowiada tekst i na tym gra sie konczy a i plus sztuczne, przesadzne gesty
"A co w tym złego że nadaję się tylko do filmów dla natolatek ? "
filmy typu HSM, czy te w ktorych gra Duff -czyli dla nastolatek nie mozna nazwac dobrym kinem, nie oszukujmy sie... i nie mowie ze nastolatek jest glupi i nie potrafi dostrzec dobrej gry aktorskiej ale takim aktorom jak chociazby di caprio, bale, gosling o starszym pokoleniu juz nie wspominajac duff nie dorasta do piet wiec jej dobra aktorka z czystym sercem nie mozna nazwac...
a War Inc tez nie jest filmem wybitnym
ja bardzo lubie hilary coprawda
talentowi aktorskiemunie nie rowna
takim gwiazdom jak anglina jolie
czy monica belucci
alejest swietna w sumie
narazie nie dostala zadnego filmu
w ktorym mogla by sienaprawde wykazac
no moze tlyko war inc w ktorym uwazam ze swietnie
zagrala ;)
a tak to reszte filmow to bradzo dobre komedie romatyczne
a co do spiewu to ma niezly glos
plyta dignity srednio mi sie podoba
wole bardziej poprzednie piosenki i poprzednie
plyty a teraz z zniecierpliwieniem czekam
na nowa plyt i premiery nowych filmow!!!!
a wlasnie znacie jakies dobre strony lub bogi
o hilary duff to prosilabym :)
Pozdrawiam