Normalnie napiszę list do bolly żeby go zdjeli z planu wszystkich filmów... On gra strasznie, jak ja się cieszę że nie zagrał jednak w ''Bunty aur Babli'':):):):):):):) - no dobra, ma jedną pozytywną cechę:)- fajnie tańczy. Ale niestety na tańcu kończą się jego zalety (moim zdaniem oczywiście:)
a ja mysle, ze zagralby swietnie w tym filmie, mimo tego, co ty sadzisz... facet ma talent i tyle.. malo jest kolesi, ktorzy tak swietnie wyrazaja kazde uczucie.. sam(a) zobacz, np. w CZASEM SLONCE CZASEM DESZCZ... nikt inny tak nie potrafi pokazywac placzu czy szczescia...
sam jestes tragiczny, matole jeden... facio ma talent, a ty masz zazdrosc... i co, lepiej ci jak go obraziles/as?? Mam dosc ludzi, ktorzy, mimo, ze nie ogladali ani jednego filmu z jakims aktorem, krytykuja go...
Oglądałam z nim wiele filmów. I nie mówisz mnie o obrażać za poglądy. Uważam że uczucia świetnie pokazuje SKH a Hrithik robi to sztucznie. Takie jest moje zdanie.
tak, kazdy ma prawdo miec swoje poglady.. ale nie mozesz mowic o kims, kto tak daleko zaszedl i ma tylu fanow i fanek, ze jest tragiczny, bo to nie jest w porzadku... ja nie jestem jego fanka, zebys nie myslala, ze slinie sie na jego widok.. NIE... po prostu widzialam z nim pare filmow i mysle, ze swietnie sobie z nimi poradzil... SKH tez jest swietnym aktorem... ale Hrithik takze takim jest... a oczywiscie to, czy go lubisz czy nie, to kwestia osobista... ja sie z toba nie sprzeczam i nie zamierzam ego robic, bo rozumiem, ze masz wlasnie zdanie i po to jest forum, aby o tym pisac... ale tylko chce cie uswiadomic, ze aktor taki jak HRITHIK nie jest "tragiczny"... powinnas uzyc po prostu innego slowa, ktore by nie obrazalo tego aktora... i chce tez napisac, zeby nikt na mnie tu nie naskakiwal, bo ja po prostu mowie swoje zdanie, ale tez nie gardze innymi zdaniami... trzymaj sie... buzka, papa =)
Dzięki za mądrą wypowiedź... zgadzam się z Tobą :)- tragiczny to za ostre określenie. Ale przecież to widać że na tych filmach on gra sztucznie i za bardzo przesadza. Jedynie w Dhoom 2 stworzył naprawdę udaną kreację. Wybaczcie mi ale moje krytyczne oko nie może znieść jego gry aktorskiej :( Tylko o to chodzi. Bo jednak trzeba przyznać że przystojny jest i super tańczy :)wydaje się sympatyczny tak ogólnie ;)
hrithik roshn to moj uulubiony aktor... chociaz ostatnio nie ogladalam znim zadnych w sumie filmow, ale kolo mi sie po protosuy podoba... pozdro:"P
Ja tam za nim nie przepadam ;P Uważam, że pomimo wszystko w K3G tak straaaaasznie płakał, że to już była przesada ;P Tańczy za to bardzo fajnie chociaż i tak uważam, że Shahrukh tańczy lepiej bo ma to coś ;P Nie no ogólnie to ja nic do niego nie mam, poprostu nie jest moim ulubieńcem ;P Pozdrawiam!!!