Co ten facet robi na 6 miejscu? Ludzie, on zagrał w kilku filmach typu bollywood i już sensacja? Przecież Johnny Depp jest tylko o jedno miejsce wyżej niż on, a Johnny to znakomity aktor!
Ten świat schodzi na psy, czy co?
Aż żal mi patrzeć na takie wypowiedzi...
To idź to powiedz Johnemu. My może go lubimy i mamy za co dawać mu 10. Zasłużył sobie także na 6 miejsce.
W takim razie w czym KONKRETNIE jest lepszy od
Ala Pacino
Anthonego Hopkinsa
Johnnego Deppa
Kevina Spacey
Morgana Freemana
Roberta De Niro (skopiowane z twojego profilu, za błędy w odmianie przepraszam)
którym dałaś po 1? Hmmmm?
To się nazywa obniżane oceny; a to że ktoś jest ładny, ma ładny głos (to tylko przykładowe, bo ani jednego, ani 2 ten PAN nie ma) nie może świadczyć o tym, jaką dany ktoś dostanie ocenę.
Weźmy Alana Rickmana - nie jest to taki Zac Efron, bo nie latają za nim rozwrzeszczane nastki, ale jego talent jest niesamowity; głos stwarza ciekawą aurę, a wygląd daje to "coś" postacią, które gra.
Paul Bettany - przystojny facet z czarującym głosem. Nie oceniłam go jednak na 10 tylko dlatego, że goły lata mi w Kodzie da Vinci. Paul ma niesamowity talent. I każdy kto go widział w jakimś filmie, nie może zaprzeczyć.
Johnny Depp - osoba, która potrafi fenomenalnie wcielić się w każdą postać, jaką gra. Dla mnie to numer UNO; Anthonego Hopkinsa nie lubię, choć gra bardzo dobrze.
Podsumowując, rozwrzeszczane nastki wolą takiego Zaca i Hrithik Roshana tylko dlatego, że gra w "mega popularnych filmach". Ykhym. Powtarzam po raz któryś: ONI NIE MAJĄ ZA GROSZ TALENTU, A W OCENACH NA FLIMWEBIE SUGERUJEMY SIĘ ICH GRĄ, A NIE WYGLĄDEM, BO TO NIE SĄ WYBORY MISS I MISTERA ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hritik w MEGA POPULARNYCH..? No chyba żartujesz :D Mega popularny to on jest w Indiach. W Polsce nie. Dlatego w Polsce zajmuje tak niskie miejsce. I nie porównuj go do Efrona, jak Cię proszę.
Jakbyś dokładnie przeczytała to, co napisałam, wiedziałabyś że to nie było mega popularnych, tylko "mega popularnych". Z sarkazmem.
gdyby zostaly podzielone kryteria to moze nie byloby takich klotni....ale tak szczerze na zachodzie bardziej znany jest hollywood,a na wschodzie bollywood,a teraz odpowiedzcie sobie sami kto ma wieksza sile przebicia?Tak czy siak,nie da sie porownywac Hrithik'a do Johny'ego Deppa bo to dwa zupelnie inne swiaty