Hugh Dancy

8,3
9 892 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Dancy

Hugh Dancy to jeden z gorszych aktorów jakich wydał na świat przemysł filmowy. wiem, że będzie
ból dupy, bo taki ładny, ale sory- mógłby zagrać co najwyżej kawałek drewna a i tak by to położył.

martamarta

Nie zgodzę się, jest przeciętny, ale z pewnością do najgorszych nie należy.

Strength_tw

Fakt, przeciętniak o powtarzających się neurotycznych drgawkach i głupawej mimice...

opiet

Widziałam z nim inne produkcje niż Hannibal i muszę się z tobą nie zgodzić.

martamarta

To w jakim celu go oglądasz ? Poza tym to doskonały aktor.

syrenka22

widziałam parę jego ról, po prostu oglądam filmy. na tej podstawie wyrabiam sobie zdanie, zarówno o produkcjach jak i ludziach, którzy biorą w nich udział. może po jednej roli bym go nie oceniała, ale jak na razie wyróżnia się spośród reszty baaarrddzoo słabym aktorstwem, moim zdaniem. jeżeli czymś mnie zaskoczy (pozytywnie) dam znać. w końcu od tego są dyskusje na tym portalu, right?

martamarta

Tak,ale ty ewidentnie jesteś nastawiona na nie albo prowokujesz.Jeśli on Ci się nie podoba to dlaczego oglądasz produkcje z Jego udziałem.Nie rozumiem? Poza tym tak jak napisałam wcześniej Hugh Dancy jest doskonałym aktorem zarówno teatralnym jak i filmowym.A w "Hannibalu" jest perfekcyjny.

martamarta

Trudno mi oceniać jego warsztat, bo oglądałam go tylko w "Hannibalu" i tam nie wydawał mi się drewniany. Właściwie rola, którą tam odgrywa wydaje mi się dość złożona i z mojego punktu widzenia nieźle sobie z nią poradził. Czytałam pozytywne recenzje "Adama", w którym gra tytułowego bohatera i zamierzam obejrzeć. Zobaczymy czy słusznie dostał za tę rolę nominację do Satelity ;)

Neesia

to co zrobił w Adamie nie daje wątpliwości w kwestii: czemu go wzięli do Hanniballa.
bardzo dobra rola, bardzo świetnie zagrana.

Yzoja

Widziałam tego "Adama" i uważam, że był tam genialny. Film bardzo mi się podobał i miał bardzo budujące zakończenie, choć pewnie nie takie, jakiego wszyscy oczekiwali. Czekam na więcej produkcji z Hugh! ;)

martamarta

Dobrze napisane, Pinokio fchooy.

martamarta

ja bym powiedziała że jest odwrotnie,mały,niepozorny i przeciętny z wyglądu,na festiwalach niknie w cieniu pięknej Claire,ale jego naprawdę dobre aktorstwo sprawia że na ekranie,czy na scenie,wielu widzom wydaje się dużo atrakcyjniejszy niż jest w rzeczywistości,dobry aktor to taki iluzjonista,który potrafi porwac nas swoją grą,i oczarowac na tyle abyśmy uwierzyli w każdą postac w którą się wciela,sprawic że stanie się rozpoznawalny nie dzięki skandalom i luksusowym zachciankom,ale dzięki swojej pracy,świadczy o jego talencie nie tylko rola grahama w hannibalu,w Adamie,czy umierającego Lee w słowie na r,ale obejrzyj np wstrząsający dramat "strzelając do psów",może wtedy zmienisz zdanie,jeśli nie,to cóż,każdy ma prawo do swojej oceny ;)