Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 082 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

Jak tu wierzyć rankingom jak Laurie jednego dnia spada z 17 na 42.
Bo ktoś robi sobie tysiąc kąt i daje same 1.

polishserial

fakt chociaż nie przepadam z Laurim to wkurzają mnie takie akcje

użytkownik usunięty
polishserial

Nie kąt, tylko kątów.

Przy okazji zostawiam 1, bo zapomniałem.

użytkownik usunięty

Ohhh, teraz ci to zaczelo przeszkadzac? A gdy Laurie dostawal 100+ glosow na dzien w skakal po kilka pozycji w gore to bylo git?

polishserial

Wątpię by po świecie chodziła tylko jedna istota mająca IQ większe niż źdźbło trawy i która dała tej "fuszerce stulecia" najniższą ocenę. Sądzę, że jest ich więcej. Miło widzieć, gdy po takim długim czasie w końcu wszystko wraca do "prawie" normy. Pełna norma będzie, gdy Hugh opuści zacne TOP100 i zostawi tą listę ludziom którzy na to zasługują. Tyle ode mnie. Nie dajcie się zwariować :)

YahooPL

Tak najlepiej od razu go zrzucić przecież zagrał tylko genialną postać w serialu co z tego że ogólnie rzecz biorąc grał dłużej niż aktorzy w filmach bo kogo obchodzi ponad 4 tysiące minut gry w serialu bo przecież to tylko serial a nie film i co z tego że że od seriali jest lepsze może 20% filmów zresztą wystarczy spojrzeć na ranking seriali i filmów niewiele jest filmów które mają wyższą średnią od czołowych seriali no ale serial jaki by genialny nie był przecież nie może się równać z filmem oczywiście bo film to niezwykłe dzieło sztuki a serial to zwykła podróbka. I właśnie przez taki podział filmów i serialu się wszystko pieprzy. Spróbujcie spojrzeć po prostu na jego rolę tak jak na każdego innego aktora w filmie a nie myślcie że jak zagrał jedną wielką rolę w serialu to jest nikim bo wielu aktorów nigdy nie zagrało tak dobrej roli w filmie choćby i zagrało z 50 postaci

Joker_27

O znowu nasz stary znajomy :) Nie łudziłem się, że przez miesiąc czy dwa dorośniesz więc tak też się nie stało. Fakt jest faktem i (jak mi przykro z tego powodu) nic już z tym nie zrobisz. Poza tym skończ używać ironii bo niezwykle marnie nią operujesz.

Na marginesie mam nadzieje, że wiesz że 20% to jedna piąta co oznacza, że co piąty film jest lepszy od serialu? To właśnie ten co piąty film i co piąty aktor jest lepszy od House'a i Lauriego co w krótkim rozliczeniu daje TOP100 aktorów i TOP100 filmów, gdzie dla Lauriego i House'a niestety miejsca być nie może.

Dziękuje i życzę przyjemności podczas oglądania serialu.

YahooPL

Nudzi mnie już ta rozmowa. I wiesz co pieprze to co o mnie myślisz. Ja mam swoje zdanie ty masz swoje. Ja uważam że aktorowi wystarczy jedna genialna rola, którą przebiję wiele innych żeby mógł być w Top 20 ty uważasz że potrzebuję zagrać w przynajmniej 100 filmach choćby i były to zwykłe role na dobrym poziomie i niczym się nie wyrózniające, ale nieważne zagrał w 100 filmach więc należy mu się wysokie miejsce na liście

Joker_27

Chyba muszę ci zburzyć twoje dziecięce wyobrażenia bo nie wiem czy wiesz ale cała zasługa popularności tego serialu leży po stronie scenarzystów a nie drętwego aktorzyny, który tylko czyta (dobry swoją drogą) scenariusz. Poza tym co ty pierdolisz o tym, że w 100 filmach dobry aktor musi zagrać? Że ja tak uważam? Widać, że rozumujesz jak idiota. Myślisz, że jak podałem przykład z De Niro to uważam, że jak ktoś zagra w mniejszej ilości filmów niż on to jest przegrany? Ehhh... Szkoda czasu...

YahooPL

No widać właśnie tak uważasz bo jedna rola ci nie wystarcza