Co ten osobnik robi na 13 miejscu i czemu dalej sie wspina w rankingu ! Kto mu daje takie oceny ! Rozumiem ze mozna lubic ten jego serial bo w filmach to kolega nie pogrywa ( chocby w Street Kings slabiutko )ale to aktor na gora 6 ! Opamietajcie sie !
Dokładnie, zajrzyj do mojego tematu. Leonard jest był niedawno na 30, a nie wiem co on w ogóle robi w pierwszej setce. Pewnie za swoją rolę w Stowarzyszeniu Umarłych Poetów dostał takie miejsce... Idiotyzm.
A Laurie niedługo wyprzedzi Connerego :) Po prostu śmiech mnie kładzie na łopatki jak widzę co ci oceniający kretyni zrobili z Lauriem. Jak wpadnie do pierwszej dziesiątki, to chyba zejdę na zawał.
Nie porównujcie mi tu Hugh do Al'a Pacino czy Marlona Brando.... Uwielbiam (np) Kevina Spacey'a.. świetny aktor.... ale czemu czepiacie sie gościa, który pojawił sie nagle w wielkim hicie.. bez kończenia Julliard School lub czegoś w tym stylu... HUGH IDEALNIE PASUJE DO ROLI HOUSE'A... NIE WYOBRAŻAM SOBIE NIKOGO INNEGO W TEJ ROLI i chwała mu za to... Jest świetnym komikiem i fajnie zagrał np. w Sturacie Malutkim... a jeszcze lepiej w 101 dalmatyńczykach - można sie zlać w majty... a już nie mówie o "Fry & Laurie"... House MD: Serial z idalnymi textami + gościu pasujący jak najbardziej do tej roli = świetny serial... Bardzo lubie Hugh Lauriego bez względu na WASZE KOMENTARZE ZALATUJĄCE INFANTYLIZMEM i subiektywizmem... House, M.D jest dla mnie jak kroplówa z porządną ilością czegoś, co rozwesela jak gaz... albo nawet bardziej, plus - lubie posłuchać jak H. gra sobie na klawiszach... I żadne Wasze obelgi tego nie zmienią... (Wiaddomość ta znajdzie sie w każdym idiotycznym temacie nt H.) . AMEN!