Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

On jest po prostu Housem i tak już zostanie.
Słowa wybitny na jego temat bym nie powiedział.
Po prostu aktor jakich wielu jest na Świecie.
Żyje , jest i kiedyś umrze.
Za 100 lat nikt nie będzie go pamiętał.

malanese

Ja go generalnie nie lubię i nie lubię też tego serialu dr. house. Ale właśnie przez niego jest zaszufladkowanym aktorem.

malanese

dla mnie zawsze będzie ojcem Stuarta Malutkiego

malanese

Nie jestem jakimś wielkim fanem aktorstwa tego pana, ale ostatnio obejrzałem ostatnie dwa sezony "Czarnej Żmij" i gorąco polecam, w kompletnie innym odbiorze tego aktora, on potrafił być naprawdę zabawny, fakt było to ponad 20 lat temu, i już chyba niewiele z tego pozostało, ale może przestanie być dla co poniektórych Housem, albo ojcem Stuarta Malutkiego.

malanese

Przecież House to jest kreacja wybitna. I ja nigdy nie zmienię na ten temat zdania, nawet jeśli Hugh nie zagra nigdy już niczego niesamowitego albo każda jego kolejna rola będzie tylko kalką House'a. Ten gość po prostu urodził się po to żeby zagrać tą postać.

Joker_27

Kreacja wybitna to chyba trochę przesadzone stwierdzenie...
Wybitny to był Brandauer w Mefiście lub Warnecki w Mistrzu ,ale House......proszę...
Może po prostu poprzeczka spada ..

malanese

Wybitny to był Mr White w BB albo Jesse a House to po prostu sarkastyczno-ironiczny cham którego każdy aktor by mógł zagrać a wielu ludzi ma taki charakter:

malanese

Ja też bym nie powiedziała, ale dziś zobaczyłam jak grał w serialu Czarna żmija i zmieniłam o nim zdanie- facet potrafi grać.

malanese

Oj koleś pojechałeś i możesz sie spodziewać reakcji. Jego rola w tych 'doktorach' oddziałuje na miliony, jest ostra, nie pedalska, tym czego brakowało w telewizji, zrobił to i poprawił mi humor na długie tygodnie. Kto by to zagrał tak jak on? Adhd Pacino nie, mina De niro nie, Neo natchniony zbawca kjano Reews eee, może Nicolas Kage niezły kolo jest, niepowtarzalna rola. To brutalne, ale na tym etapie życia to kolega jest zwyczajny jak kartofle z barszczem.

użytkownik usunięty
pawelkostomloty

Piotr 24 stycznia 2014

malanese

Jedyny serial jaki obejrzałem w całości to Dr. House. Dla mnie zagrał niepowtarzalnie i świetnie się bawiłem. Dlatego też lubię gościa i jest w czołówce moich ulubionych.