Inteligencja,poczucie humoru, wygląd(?)
Strasznie tajemniczy i pociągający facet.
Hmm.
Mnie też mam hopla na jego punkcie wszedzie plakaty zdjecia tapety z nim a to głownie dzięki roli dr. Housa którego kocham!!
No moze plakatow nie zraiwszam, ale jest wyjatkowym aktore. Nie jest mlody to fakt nie wyglada jak Brad Pitt(i takie tam inne lukrowane cwaniaczki) ale ma cos w sobie, ze w jednej boisz sie go ze chcesz uciekac a zarazem mega cie pociaga. Dziwny czlowiek, a raczej jego twarz i sposob grania( a moze i bycia?) pozdrawiam
ohh ja mam go wszedzie na komputerze, w telefonie, czytam jego książkę, słucham jego piosenek i chiałabym mieć z nim plakat. Jest cuuudny pod każdym zwględem! Kocham go normalnie ^^ xD Pomijając fakt że moja babcia sie go boi, a mama mówi że to "piękny brzydal" to wszyscy go lubią :P
Znalazł się na liście najseksowniejszych ludzi australijskiego magazynu "Who" w 2006 roku.
W 2007 roku został wybrany przez magazyn People jednym z najseksowniejszych obecnie żyjących mężczyzn na świecie.
No właśnie , nie piękny , a seksowny w tym jego urok . :}
Takim samym przypadkiem jest Kevin Bacon , nie jest pięknym facetem, a pociąga płeć przeciwną . ;PP
Osobiście mówiąc Hugh jest boski.
:)
taak zdecydowanie jest mega sexowny ^^ chociaż sam siebie za takiego nie uważa. Ale tym co jeszcze niesamowicie mi sie w nim podoba to to zę jest bardzo muzyczny xD zagra chyba na wszystkim ;]
No coz to dowodzi ze najpiekniejsi faceci na swiecie tak naprawde o sobie tego nie wiedza, wiec kazdy facet moze taki byc. Choc malo ktory dorowna Hugh'owi
Mnie też do niego ciągnie.Mam listę naj aktorów-1 miejsce zajmowała moja wielka miłość-sean connery w którym byłam zakochana od 8 roku życia.Lecz kiedy pojawił się Laurie to "on" stał się number 1 ^^ wiem że to głupie -ale mam to gdzieś .Sam serial "md house" jest świetny ^^
Popieram Cię w 1000%... też nie wiem o co chodzi,ale facet mnie totalnie pociąga... jest niesamowity! Jest w nim chyba to coś xD
Chryste a widzialyscie jego żonę? Musi być naprawde super z charakteru bo urodą to ona nie grzeszy...
http://ec1.images-amazon.com/images/G/01/askville/291827_4547987_mywrite/joandhu ghwedding03.jpg
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_01/hughlaurie2MAVRIX_468x641.jpg
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/01_03/HughDRAPER2001_468x631.jpg
na ostatnim jego mina mówi sama za siebie? heh
pzdr:)
Pewnie się czepiam ale jak on tragicznie wygląda na I zdjęciu!! porażka! xD
Z resztą na III wyszedł jakby łysiał:P Czyżby miał w md. house tupecik? ;>
I tak jest cudny :D
``Nie wiem dlaczego mi się on tak podoba...
Inteligencja,poczucie humoru, wygląd(?)
Strasznie tajemniczy i pociągający facet.
Hmm.``
Z twojej wypowiedzi wnioskuje, że znasz pana Lurie'nce osobiście.
Opisując JEGO cechy (nie granych przez niego kreacji) mówisz konkretnie o jego osobie. W M.D House taki właśnie jest(inteligentny, ma poczucie humoru itd). Ale skąd możemy wiedzieć że w życiu osobistym również jest tak `idealny`? Może jest tępy jak osioł? <lol2>
A i chciałam jeszcze przytoczyć bodajże ostatnią wypowiedź:
`Fajnie mieć takiego męża. Przynajmniej nie byłoby nudno` [przy.tł.]
Byłaś/byłeś z nim że to wiesz? Myślę, że jeśli tak piszesz to tak. ;]
Macham. Pa.
szmata27 pasuje do ciebie ten nick...a co do twojej wypowiedzi to mam wrażenie że ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Ludzie którzy go lubią i posiadają zdolność rozumienia języka angielskiego to mogą obejrzeć w necie filmiki z prywatnymi wystąpieniami Hugh w różnych talk show'ach. Dowodem na jego inteligencję jest również to że napisał 2 książki, potrafi grać na pianinie, gitarze, perkusji i harmonijce ustnej, jest wspaniałym aktorem i świetnym komikiem. Na podstawie tego wszystkiego można stwierdzić że fajnie by było mieć takiego męża. Poza tym nie gra się kreacji tylko postacie, kreacja to strój. W House MD wcale nie jest idealny i nie "Lurie'nce" tylko Laurie'go. Więc nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz o czym piszesz.
Miłego dnia życzę.
Po pierwsze co to za nick "szmata 27".Gdybym była psychologiem powiedziałabym, że masz jakiś problem z sobą, najprawdopodobniej poważny:
że ktoś Cie bił, molestował w dzieciństwie...?
Ale psychologiem nie jestem, więc do rzeczy...
"Opisując JEGO cechy (nie granych przez niego kreacji) mówisz konkretnie o jego osobie" - oczywiście napisałam Hugh Laurie, nie dr. House. Cechy wymionie pasują zarówno do Hugh,jak i roli, którą gra
"Ale skąd możemy wiedzieć że w życiu osobistym również jest tak `idealny`?"
Nie padło w mojej wypowiedzi słowo "idealny", dziwne przytoczyłaś mój tekst i nawet go nie przeczytałaś <wyśmiewa>.
"Może jest tępy jak osioł?"
Tępy i skończył Oksford. W dodatku dwa kierunki:)
A ja myślałam ,że już wyrosłam z podkochiwania się w aktorach w tu wpadłam po uszy:D Czekam na odcinki "Doktora House'a" bardziej niż na święta;)
ejj.. on nagrał jakieś piosenki ? ma zespół ? jak tak to jakii ? i ktoś coś wspomniał o jego książce, też bym chciała wiedziec jaką ? odpp plisss !
W Polce wyszła jego książka "Sprzedawca broni" , która zresztą jest bestsellerem. Gra na klawiszach i śpiewa w zespole "Band from TV" ,razem z innymi aktorami a zyski z koncertów przeznaczają na cele charytatywne.
wiele piosenek śpiewał też w "A bit of Fry and Laurie"
na jesień 2009 zapowiadane jest wydanie jego drugiej książki "The paper soldier"