Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

Inteligencja,poczucie humoru, wygląd(?)
Strasznie tajemniczy i pociągający facet.
Hmm.

hejah1990

mi też się podoba i też nie wiem czemu...

hejah1990

Mnie też mam hopla na jego punkcie wszedzie plakaty zdjecia tapety z nim a to głownie dzięki roli dr. Housa którego kocham!!

ania13833243

ja tam nie mam z nim żadnego plakatu :( ...

hejah1990

No moze plakatow nie zraiwszam, ale jest wyjatkowym aktore. Nie jest mlody to fakt nie wyglada jak Brad Pitt(i takie tam inne lukrowane cwaniaczki) ale ma cos w sobie, ze w jednej boisz sie go ze chcesz uciekac a zarazem mega cie pociaga. Dziwny czlowiek, a raczej jego twarz i sposob grania( a moze i bycia?) pozdrawiam

Fallen_4

dokładnie.wprost wyjęłaś mi to z ust
pozdrawiam:)

hejah1990

ohh ja mam go wszedzie na komputerze, w telefonie, czytam jego książkę, słucham jego piosenek i chiałabym mieć z nim plakat. Jest cuuudny pod każdym zwględem! Kocham go normalnie ^^ xD Pomijając fakt że moja babcia sie go boi, a mama mówi że to "piękny brzydal" to wszyscy go lubią :P

hejah1990

chyba czytasz w moich myślach tez tak czuje xDxDxDxD

hejah1990

Znalazł się na liście najseksowniejszych ludzi australijskiego magazynu "Who" w 2006 roku.
W 2007 roku został wybrany przez magazyn People jednym z najseksowniejszych obecnie żyjących mężczyzn na świecie.

No właśnie , nie piękny , a seksowny w tym jego urok . :}
Takim samym przypadkiem jest Kevin Bacon , nie jest pięknym facetem, a pociąga płeć przeciwną . ;PP

Osobiście mówiąc Hugh jest boski.

:)

hejah1990

taak zdecydowanie jest mega sexowny ^^ chociaż sam siebie za takiego nie uważa. Ale tym co jeszcze niesamowicie mi sie w nim podoba to to zę jest bardzo muzyczny xD zagra chyba na wszystkim ;]

Risika_93

No coz to dowodzi ze najpiekniejsi faceci na swiecie tak naprawde o sobie tego nie wiedza, wiec kazdy facet moze taki byc. Choc malo ktory dorowna Hugh'owi

hejah1990

Mnie też do niego ciągnie.Mam listę naj aktorów-1 miejsce zajmowała moja wielka miłość-sean connery w którym byłam zakochana od 8 roku życia.Lecz kiedy pojawił się Laurie to "on" stał się number 1 ^^ wiem że to głupie -ale mam to gdzieś .Sam serial "md house" jest świetny ^^

Konan

To nie jest glupie. Aktorzy po to sa aby nas oczarowywac:D

hejah1990

Popieram Cię w 1000%... też nie wiem o co chodzi,ale facet mnie totalnie pociąga... jest niesamowity! Jest w nim chyba to coś xD

Aless

Mieć takiego męża byłoby ciekawie - przynajmniej nie byłoby nudno XD

kathi

Chryste a widzialyscie jego żonę? Musi być naprawde super z charakteru bo urodą to ona nie grzeszy...

http://ec1.images-amazon.com/images/G/01/askville/291827_4547987_mywrite/joandhu ghwedding03.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_01/hughlaurie2MAVRIX_468x641.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/01_03/HughDRAPER2001_468x631.jpg

na ostatnim jego mina mówi sama za siebie? heh

pzdr:)

187

Pewnie się czepiam ale jak on tragicznie wygląda na I zdjęciu!! porażka! xD
Z resztą na III wyszedł jakby łysiał:P Czyżby miał w md. house tupecik? ;>
I tak jest cudny :D

hejah1990

``Nie wiem dlaczego mi się on tak podoba...
Inteligencja,poczucie humoru, wygląd(?)
Strasznie tajemniczy i pociągający facet.
Hmm.``

Z twojej wypowiedzi wnioskuje, że znasz pana Lurie'nce osobiście.
Opisując JEGO cechy (nie granych przez niego kreacji) mówisz konkretnie o jego osobie. W M.D House taki właśnie jest(inteligentny, ma poczucie humoru itd). Ale skąd możemy wiedzieć że w życiu osobistym również jest tak `idealny`? Może jest tępy jak osioł? <lol2>
A i chciałam jeszcze przytoczyć bodajże ostatnią wypowiedź:
`Fajnie mieć takiego męża. Przynajmniej nie byłoby nudno` [przy.tł.]
Byłaś/byłeś z nim że to wiesz? Myślę, że jeśli tak piszesz to tak. ;]
Macham. Pa.

szmata27

szmata27 pasuje do ciebie ten nick...a co do twojej wypowiedzi to mam wrażenie że ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Ludzie którzy go lubią i posiadają zdolność rozumienia języka angielskiego to mogą obejrzeć w necie filmiki z prywatnymi wystąpieniami Hugh w różnych talk show'ach. Dowodem na jego inteligencję jest również to że napisał 2 książki, potrafi grać na pianinie, gitarze, perkusji i harmonijce ustnej, jest wspaniałym aktorem i świetnym komikiem. Na podstawie tego wszystkiego można stwierdzić że fajnie by było mieć takiego męża. Poza tym nie gra się kreacji tylko postacie, kreacja to strój. W House MD wcale nie jest idealny i nie "Lurie'nce" tylko Laurie'go. Więc nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz o czym piszesz.

Miłego dnia życzę.

szmata27

Po pierwsze co to za nick "szmata 27".Gdybym była psychologiem powiedziałabym, że masz jakiś problem z sobą, najprawdopodobniej poważny:
że ktoś Cie bił, molestował w dzieciństwie...?
Ale psychologiem nie jestem, więc do rzeczy...

"Opisując JEGO cechy (nie granych przez niego kreacji) mówisz konkretnie o jego osobie" - oczywiście napisałam Hugh Laurie, nie dr. House. Cechy wymionie pasują zarówno do Hugh,jak i roli, którą gra

"Ale skąd możemy wiedzieć że w życiu osobistym również jest tak `idealny`?"
Nie padło w mojej wypowiedzi słowo "idealny", dziwne przytoczyłaś mój tekst i nawet go nie przeczytałaś <wyśmiewa>.

"Może jest tępy jak osioł?"
Tępy i skończył Oksford. W dodatku dwa kierunki:)

szmata27

Heh ciekawe spostrzezenie. Moze bardziej podoba sie nam Dr. House niz sam Hugh Laurie?

hejah1990

A ja myślałam ,że już wyrosłam z podkochiwania się w aktorach w tu wpadłam po uszy:D Czekam na odcinki "Doktora House'a" bardziej niż na święta;)

Niv_

ejj.. on nagrał jakieś piosenki ? ma zespół ? jak tak to jakii ? i ktoś coś wspomniał o jego książce, też bym chciała wiedziec jaką ? odpp plisss !

charmedstar

W Polce wyszła jego książka "Sprzedawca broni" , która zresztą jest bestsellerem. Gra na klawiszach i śpiewa w zespole "Band from TV" ,razem z innymi aktorami a zyski z koncertów przeznaczają na cele charytatywne.

hejah1990

wiele piosenek śpiewał też w "A bit of Fry and Laurie"
na jesień 2009 zapowiadane jest wydanie jego drugiej książki "The paper soldier"

Risika_93

dzięki dzięki dzięki. I pomyślec że w Poznańskich Empikach nie ma tej książki. ;// tej 'Sprzedawca Broni' ;//