Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 344 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

że co 16 miejsce? jak on jest znany z jednego serialu Dr House, więc nie zasługuje na tak wysoką pozycję

szymas93

Argumentacja godna pożałowania.

a_leksandra

Ja jako ogromna fanka Dr house'a uwielbiam Lauriego głównie za rolę w "Czarnej Żmii".
Fakt, jedna rola. Ale pamiętajmy, ze to jest serial ponad 130 odcinków, a sam aktor pojawia się prawie w każdej scenie, które zresztą gra brawurowo. To samo możemy powiedzieć o Al Pacino, który zajmuje zaszczytne 1 miejsce, wszyscy wiedzą, że otrzymał je głównie za rolę w "Ojcu Chrzestnym" i w "Zapachu kobiety".

Jus_tynaa_a

Gówno się znasz. Al Pacino w Ojcu Chrzestnym słabo dosyć grał. Przecież on miał multum filmów genialnych. Donnie Brasco,Człowiek z blizną,Pieskie Popołudnie, czy chociażby Adwokat Diabła. A Sam Laurie.... nie wiem.

szymas93

jamesa deana tez uwazali za wspanialego aktora a zagral w 2 filamch, nie czepiaj sie wiec bo zagral house'a bardzo dobrze wiec nie wiem o co ci chodzi

szymas93

Też jestem zdania że pozycja 16 jest za wysoka, pod nim jest sean conery (miejsce 17). a gdzie bond do dr house :-)

szymas93

Traktujcie to jako ranking popularności, a nie jakąś "obiektywną" ocenę aktora, jego warsztatu. Ludzie lubią gościa i tyle.

szymas93

hmmm a może jest tak dlatego, że inni ludzie oglądali go też w innym filmach. to, że Dr House jest bardzo popularny nie znaczy, że Hugh nie miał innych dobrych ról.

dagus17

widziałem z nim kilka filmów które były niezłe ale on sam niczym nie zachwycił,przyznam racje że w serialu jest bardzo dobry i charakterystyczny niestety w porównaniu do serialu w filmach wyglada nijako , bez charakteru jest to aktor 1 serialu i kilku takich sobie filmów nic więcej każdy kto obejrzał kilka filmów z nim sam się przekona.

szymas93

To fakt, autor tematu ma racje. Jedna dość dobra rola w serialu, a w filmach nijako to wypada. Miejsce dla niego jest poza dwustoma dobrymi aktorami.