Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

8,7
26 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Laurie

co robi na 49 miejscu?????

użytkownik usunięty

:/ jakas pomylka. jest wielu duuuuuuuzo lepszych aktorow wiec czemu to on jest na 49?????????!!!!!!!!! porazka

Pomimo,że lubię go to muszę przyznać Ci rację. Wiele osób lubi go jedynie za jego postać w 'Dr. Housie' i ocenia go jedynie na podstawie roli w owym filmie. Ale złym aktorem też nie jest, więc na pewno nie powinien być na szarym końcu ;)

użytkownik usunięty
LadyLexy

dokladnie ;P a ja wcale nie mowie o szarym koncu no ale bez przesady. teraz wskoczyl juz nawet na 41 :/ masakra

Chyba przespałaś jak był miesiąc w top10 ;)

pzdr

użytkownik usunięty
Kwic

przespalam bo ja w ogole tu do niego nie zagladam bo go nie lubie. ostatnio weszlam bo obejrzalam jeden odcinek zeby zpobaczyc w czym on jest taki cudowny.

łazi po szpitalu, wyzywa i gnoi pacjentow, żre tabletki i macha laską. jedyne co tam robi. o jeszcze czasami postawi jakas diagnoze albo poprzezywa swoich szefow lub rodziny pacjentow :/

rzeczywiscie bardzo inteligentny i ludzki lekarz :/

Jeden odcinek można sobie w tyłek wsadzić ;) Jeszcze w tv pewnie, heh.

pozdro

użytkownik usunięty
Kwic

tak tylko ze to sie powtarza. widzialam juz nie jeden. ciagle te same motywy. dobrze ze chociaz te teksty dorzua. tak, za teksty moze dostac oskara albo nobla. i to chyba jedyna rzecz ktora mi sie w tym wszystkim podoba

Do tekstów dodałbym zachowanie, sposoby leczenia, styl bycia, naturalność, mimika twarzy. Kapitalana postać. I mamy dwa razy z rzędu Złotego Globa za najlepszego aktora w serialu dramatycznym. Nie każdemu jak Tobie może się to podobać, ale nagrody o czymś świadczą ;-)
(Koniecznie oglądać bez lektora.)

czego sie go tak przyczepiliscie ?;// macha laska, zre tabletki, wszystkich gnoi dlaczego? bo ma taka role.!!! bo mu kaza... moim zdaniem swietnie pasuje do tej roli i jest naprawde dobrym aktorem. wczul sie w role i moim zdaniem zasluguje na wysokie miejsce. gdyby nie byl zrzeda z laska i wsyzstki8ch nie gnoil serial dr. house nie bylby juz tak dobry... bylby jak cala reszta inncyh seriali... te same nudne problemy etc. nie zaprzeczajcie ze nie jest inteligentny bo pragne zauwazyc ze jest zajebioscie inteligentny co [ mam na mysli w serialu] czesto pokazuje... skoro dostal jakies nagrody to z pewnoscia nie za darmo... jego sposob bycia w tym serialu i to jak mu sie udaje rozwaizywac te wsyztskie sprawy jednak o czyms swiadczy. co do lektora to sie zgadzam... duzo lepiej oglada sie z napisami a najlepiej wogole bez niczego ;] jak juz ktos wspomnial... dla mnie on moglby byc na 1 miejscu .!!! ;D z reszta nie zmienicie tego ze on sie pnie w gore...;p kazdy ocenia jak uwaza i wychodzi na to ze wiekszosc jest za nim.! w tym i ja... dla niego 10 daje.! ;D mam nadzieje ze kiedys dojdzie do 1 miejsca ;p a tak na zlosc dla tych co pieprza smutki tutaj ;p

fakt lektor psuje wszystko, to jak on to wypowiada ze swoim specjalnie nauczonym amerykańskim akcentem. A co do tematu to dla mnie mógłby być nawet i 1 xD

Risika_93

Hugh powinien być w pierwszej dwudziestce! Znakomity aktor, choć też dużo lepszych aktorów jest za nim. Jest dużo lepszym aktorem od Depp'a ale mniej znanym bo nie gra w filmach dla nastolatków.

Pozdro

zzzzzzzzzzz

Depp też jest świetnym aktorem nie chciałbym Cię martwić.

Ale zmartwiłem się jak wszedłem na Twój profil i oddane głosy heh.
Wiesz, że średnia Twoich ocenionych filmów to 8,6, czy tam 8,8 nie?
I potem się ku*wa ludzie dziwią dlaczego lista wygląda jak wygląda, jak co drugi film jest dla Was arcydziełem..
Zacznijcie do ku*wy nędzy w końcu używać innych ocen.

Dziękuję, przepraszam i pozdrawiam ;)

Kwic

No jasne Johnny ,,pedzio" Depp jest lepszy chyba w robieniu l..a

Hugh zagrał wspaniałe rolę w Czarnej Żmiij i House i za to mu chwała a Depp wszystkie jego filmy są do dupy a w szczególności Piraci z Karaibów.

Kwic

Szczerze - nie twoja sprawa jakie daję komu oceny, jak się nie podoba to twój problem. Ja się nie wtrącam w takie sprawy.

Pozdro

Risika_93

o tak dla mnie tez na 1:) z łóżka bym go nie wyrzuciła :D

Aktualnie jest 37 i pnie się w górę.

Też tego nie popieram. Mimo że go lubię po prostu nie zasługuje na to miejsce.
Uwielbiam House'a ale to za mało.

transformator3d

to moze obejrzyj z nim cos innego? Np. jego swietne wystepy w A Bit of Fry an Laurie?

Jest tez bardzo duzo slabych aktorow, ktorzy powinni byc nizej, a nie sa(np. moj znienawidzony Keanu Reeves)... tak juz bywa. Ludzie oceniaja w/g popularnosci, osobistych preferencji, a nie tego, jak aktorzy graja...

tłumacz kozie .

kaczy_dziup

Jeżeli ja widziałam aktora w tylko jednej roli, to go nie oceniam. Hugh Laurie nie zagrał jedynie Housa. Zobacz inne filmy z nim.
Poza tym serial ma to do siebie, że trzeba widzieć więcej niż jeden odcinek, aby móc się do niego ustosunkować. Mnie w House m.d bardzo się ten aktor spodobał i uważam, że w pełni zasługuje na jeszcze wyższe miejsce w tym rankingu.