ja nie wiem czemu ludzie go uwielbiaja za haus'a i przezywaja ze jest z Anglii i ma brytyjski akcent(to chyba normalne)!! ja go nienawidxze tylko z tego powodu ze gral w filmie Patch Adams i w ostatniej scenie go zabil (Adamsa), dlatego plakalam jak dziecko i za to go nienawidze:(
Przezywaja ze jest z Anglii a akcent w serialu Dr. House ma amerykanski ktory trenowal xx miesiecy gwoli scislowsci.
Swoja droga tez nie przepadam za nim ale to jest spowodowane tylko tym ze nie lubie serialu z ktorego jest tak znany gdybym moze zobaczyl go w jakiejs powazniejszej odslonie to bym go docenil.
aha...chyba ty nie ogladales dokladnie tego filmu!! nie pokazuje sie wszystkiego w filmach pewnych rzeczy trzeba sie domyslec...
Masz rację bo nie oglądałem tego filmu w ogóle. Wystarczy mi spojrzeć na obsadę. Ale to nieprawda co mówisz. Ja nie oglądałem i to wiem a ty oglądałeś i tego nie wiesz ? Przecież zabił go Kaczor Donald kiedy kąpał się pod prysznicem jak mogłeś tego nie zauważyć
Na prawdę mówię ci oglądnij jeszcze raz. Wczoraj oglądałem i zabił go kaczor donald razem z myszką miki i czterema pancernymi