Hulk Hogan

Terrence Gene Bollea

6,9
1 612 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hulk Hogan

zalosna namiastka aktora, pomylka, przyrzad do przyciagania publicznosci o ujemnym iq, i wiele, wiele innych...

matcher

Sam masz człowieku ujemne IQ: http://www.wrestlingworld.it/multimedia/wrestlinggifs/Tecniche.htm [www.wrestlingworld.it/m...]
Wrestling to czysta technika (nie w każdym przypadku co prawda:)
Ale to wszystko amerykańskie wytwory :)

użytkownik usunięty
_wsk_

Witam
Zgadzam sie z wsk i szacunek dla ciebie poprostu bysmy wszyscy chyba chcieli zeby bylo takich ludzi w polsce w polsce a szczegolnie takich jak HULK HOGAN bo on jest The Best Forever !!!

Pozdrawiam
Terry "Hulk"Hogan The Best Forever

użytkownik usunięty
matcher

sam jestes zalosny poprostu mu zazdroscisz :)

użytkownik usunięty

Matcher to ciebie dotyczy ze jestes zalosny i zegnam

matcher

Jak byłem dzieckiem to lubiłem te jego filmidła. Teraz już raczej tylko mnie gość śmieszy.

użytkownik usunięty
Travis

Zgadzam sie bo już się z tego wyrosło :) ale lubie sobie czasami powspominać :)

Pozdrawiam

Terry "Hulk" Hogan THe Best Forever!!!

matcher

Można was tylko nazwać Bezmugim Yeti takich ludzi na świecie brakuje on zrobił tyle dla róznych ludzi kiedy ty jeszcze byłeś jako plemnik wy penisie ojca!

matcher

wrestling to technika-hogan walczy aż się zsika

użytkownik usunięty
montypyt22

"wrestling to technika"- śmiech na sali, raczej amerykański teatrzyk, Hulk i wrestling są w moich oczach uosobieniem amerykańskości w najgorszym tego słowa znaczeniu, tylko idiota z ilorazem inteligencji szympansa, może nazwać wrestling sportem.

Sikira zanim zaczniesz się dalej produkować posłuchaj: wrestling jest udawaną walką z idealnie przygotowanymi i zsynchronizowanymi uderzeniam, rzutami i skokami. Wiesz o tym, że taki zawodnik kilkadziesiąt razy w czasie walki ryzykuje życiem, a wszystko tylko po to aby zabawić gawiedź na sali i przed telewizorem. Nie podoba mi się ten amerykański styl okazywania emocji ale przyznam się, że dawno temu przed telewizorem nie raz krzyczałem ;-) Dziś lubie sobie pooglądać pare archwilanych zdarzeń, chociażby jak Wrestlemanie 1999 i wiele innych, a na ścianie wisi pamiątkowe zdjęcie Hulka z jego autografem (tak chwale się).

użytkownik usunięty
Hellbilly

Dzięki że mnie uświadomiłeś, że wrestling jest udawaną walką, naprawdę jestem ci niezmiernie wdzięczny, gdyby nie Ty dalej bym się "produkował", a tak dzięki tobie nalezę w końcu do garstki oświeconych, którzy wiedzą, czym wrestling tak naprawdę jest.
"idealnie przygotowanymi i zsynchronizowanymi uderzeniami"- to, co ci goście wyczyniają to policzek dla każdego mającego jako takie pojęcie o sztukach walki. Owszem przyznaję, że różnorakie rzuty, i skoki wymagają dużych umiejętności kaskaderskich i nie wątpliwie są oni świetnymi kaskaderami, tym nie mniej musisz się zgodzić, że uderzenia w wrestlingu wyglądają żenująco.
Wrestling jest, interesujący, ale tylko jako widowisko. Szopka, która towarzyszy każdemu wydarzeniu potrafi przykuć uwagę, ale często również budzi uczucie politowania; przy najmniej we mnie. Sam kiedyś byłem fanem wrestlingu, więc nie chce się tu z nikim kłócić, ale został już we mnie chyba tylko sentyment do tego widowiska.
A Hulka nie lubiłem nawet, gdy miałem 10 latek i wrestling mnie bawił. Takie rzeczy jak bicie paskiem i drapanie po plecach źle mi się z nim kojarzą, a aktorem jest marnym.

Zabawny gif: http://i264.photobucket.com/albums/ii186/simianraticus/hulkhogan.jpg?t=120608727 4

użytkownik usunięty

A ja wierzę w to zz wrestling jest prawdziwy...(może te najgroźniejsze akcje są podstawione) bo by sie pozabijali...
Ja oglądałem niektore walki z HULK'iem to widzialem: krew,0 zlamane rece, upadki z wysokosci, bicie mlotkiem w tyl glowy, wydlubywanie oczy, oderzenie ceglami w krocz :D i wiele wiele innych i to bylo widac wyraznie!!
a HULK tyle co wiem, i sie naczytalem to nie bral kasy za rezyserowaną walkę!!

krytukujecie to poniewaz sami tego nie mozecie robic i nie umiecie nawet jezeli wrestling jest udawany to i co jak to bawilo wszystkich ryzykowali tym nawet swoje zycie.

matcher

Powiem Ci coś bracie!!!

Hulk Hogan to ikona wrestlingu i cokolwiek ktoś mysli o wrestlingu tak jest!!!
Hulk swoją osobą stworzył wielkie światowe widowisko, które przyciąga fanów na całym świecie!!!

I co zrobisz matcher kiedy Hulk zapuka do twoich drzwi by skopać Ci tyłek?;)
Pozdro dla fanów Hulka;)