HydeII

Hideto Takarai

8,4
21 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hyde

Bardzo fajny gość , lubie jego głos, to jak spiewa i zespól L'Arc ec Ciel. Mają bardzo fajną muzykę=)

xomitsux

Hyde fajny jest, tak oto głosi prawda wielka i życiowa. Tylko nie pozwalajcie mu śpiewać po angielsku, bo poumieramy!!!!!!!!

Drago_2

Hę??! Japończycy mają nielada trudności z językiem angielskim i Hyde na ich tle prezentuje się naprawdę świetnie!! Uwielbiam jego angielski :)

nesseira

nie zgadzam się. Hyde właśnie bardzo ładnie i płynnie mówi po angielsku. Zresztą jak Japończyk chce, to potrafi, a mam tę przyjemność, że niedaleko mnie mieszka urocza Japonka (w Polsce) i bardzo łatwo idzie nam się dogadać po angielsku.

nesseira

nie zgadzam się. Hyde właśnie bardzo ładnie i płynnie mówi po angielsku. Zresztą jak Japończyk chce, to potrafi, a mam tę przyjemność, że niedaleko mnie mieszka urocza Japonka (w Polsce) i bardzo łatwo idzie nam się dogadać po angielsku.

użytkownik usunięty
xomitsux

Heh, dopiero niedawno usłyszałam "Driver's High" i zorientowałam się że ta piosenka jest na początku "Great Teacher Onizuka"
Ma chłopak talent, nie tylko świetny głos ale i pieknie gra w filmie "Moon Child" i "Kagen no Tsuki"

Śpiewał po angielku i całkiem mu nieźle wyszło. z angielkich to mi sie podba Secret Letters z angielkiego retorgena i The Cape of Storms (angielskie z takiego punktu widzenia, ze Evil Eye którego piosnka miało być był angielskim zespołem)no i jak kiedys na jakims festiwalu świwał Carless whisper Georga Michaela. ślicznie spiewał, lepiej niz oryginał.