Isabelle Adjani

Isabelle Yasmine Adjani

8,6
6 164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Isabelle Adjani

Jakaś pomyłka?! Nie do uwierzenia, że grając w Diabolique była po 40... Wyglądała tam na dwadzieścia parę. Młodziutko! Choć to zupełnie inne typy urody, to momentami przyćmiewała tam nawet Sharon Stone, która wyglądała często na zmęczoną. Wciąż promienieje, a ma już 60-ke na karku. Fenomen.

albatron

też nie wierzę że miała 40 lat w Królowej Margot ! Wyglądała na 17! Ona jest nieśmiertelna i taka prześliczna, a przy tym bardzo dobrze gra. Teraz ma 60 lat i wcale nie wygląda jakby się wiele postarzała

guga_buzka

Dokładnie o tym pomyślałam kiedy po obejrzeniu "Królowej Margot" zajrzałam na jej profil na fw! Wręcz zrobiłam oczy, a szczena poleciała w dół. Ona jest po prostu cudowna!

albatron

Ma swietnego chirurga plastycznego. Wciaz nie wyglada na szescdziesiatke, ale poprawiala sobie tu i owdzie. Ale niesamowite, jak mlodo mozna wygladac w wieku czterdziestu lat, nawet jesli przy pomocy lekarza. Pelno celebrytek sie operuje, a zadna tak nie wyglada.

albatron

tez nie moge uwierzyc ze miala wtedy 40 lat !!!

eingrad

Starsza od Sharon Stone ale jaja a wygladała 10 lat młodziej od Stone.

albatron

To nie jest żaden fenomen tylko chirurgia plastyczna. Sam Żuławski pisał, że u niej frustracja upływającym czasem zaczęła się bardzo wcześniej (chciała wyglądać jak koleżanka swoich dzieci) i zaczęła się wypełniać, kroić itp. Akurat w jej przypadku wyglądało to do pewnego czasu nieinwazyjnie i nawet korzystnie, jednak - tak jak wspomniał Żuław - zaczęła szybko przypominać Frankeinsteina.

psi_ogon

Jezu ja ją właśnie zobaczyłam w nowym serialu na Netflix i Halina mam zawał, to cud że z tak potworna twarzą ktoś ją jeszcze obsadza, ona nie wygląda jak prawdziwy człowiek. Mam nadzieję że Kidman patrząc na nią trochę oprzytomnieje.

Annash

Kidman w tym serialu wyglada tak samo, jak kukla.

Marcia9

piekna była jak była młoda , a nawet ładna była jak była w srednim wieku

konradek007

Ja wiem,że była piękna,niestety po operacjach jest sztywna jak kukła. Strasznie się ją oglada

konradek007

Dalej jest piękna. Nawet po tych operacjach. I wygląda 1000 razy lepiej niż taki Hugh Grant, który zestarzał się tak obrzydliwie, że jego twarz przypomina mapę dorzecza Amazonki.
Może zaczniecie też takie chamskie komentarze pisać o facetach, bo ja np. mam średnią ochotę patrzeć na ekranie na zramolałych dziadów grających role "sexy lovelasów". Na wymioty się zbiera.
Ludzie cisną kobietom, które robią operacje plastyczne, również ci sami ludzie krytykują zmarszczki i siwe włosy u kobiet, jednocześnie uważając, że facet może je mieć, bo u niego to wygląda "dobrze". XD Nie. Nie wygląda. Wygląda jak zramolały dziad i tyle.

psi_ogon

Żuławski sam był starym dziadersem, a wypowiadał się na temat postępowania kobiety młodszej od niego o 15 lat, którą dotyka jednak znacznie większy ageizm i dewaluacja ze względu na wygląd niż jego samego kiedykolwiek w tamtych czasach była w stanie dotknąć. Takie mieliśmy normy kulturowe. Całe szczęście zaczyna się to pomału zmieniać. Nie mniej wypowiedź dziadka rocznik 1940 na temat operacji plastycznych aktorek starających się zachować jak najlepszy wygląd to już szczyt hipokryzji. A jeśli faktycznie nazwał ją "frankestainem" (bo nie wiem ile jest prawdy w tej twojej "relacji") to świadczy to tylko i wyłącznie o nim samym i chyba sam najwidoczniej nie miał w zwyczaju często zerkać w lustro.