Ivan Komarenko

3,9
60 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ivan Komarenko

On jest beznadziejny jak sie na niego patrze to mnie denerwuje . kto go wogule do filmu wpuściuł ja sie pytam ????? bo to naprawde normalnie beztalencie. Ja z natury nie jestem typem krytyczki ale ten gościu bije wszelkie rekordy. a jeszcze jedno śpiewać to on też nie potrafi i kto ja sie pytam kto go wpuścił na tą całą Eurowizje !??!?!?!?!!??!?!!?!?!?!?!?!?
ludzie bez przesady ale tak uważam i kropka.Dodając na koniec facet nawet urody nie posiada ( jest brzydal przynajmniej dla mnie) a kurcze wstaiwają niby że najpiękniejszy sory bez urazy ale to już troche przegięcie!

AsiulkA

Jest bardzo przystojny chłopak , super śpiewa, Każda dziewczyna by takiego chciała mieć.

AsiulkA

On jest fajny.A to że go krytykujecie to znaczy że mu zazdrościcie!!!!

Hitek

o nie nie to że go krytykuje nie znaczy że mu zazdroszcze wprost przeciwnie po prostu mnie denerwuje i tyle chyba ciebie też pare osób denerwuje no nie ? i nic na to nie możesz poradzić podobnie jak ja.
Ta krytyka to nie jest wżięta z tego że sobie taka jest tylko z tego że po prostu go z jakiś przyczyn nie lubie i tyle
Ale przyznaj sie ty takze napewno nie jednego aktrora czy aktorke skrytykowałeś . I co ? Dlaczego? No właśnei miałeś swoje powody a ja mam swoje .
pozdr.

AsiulkA

A mnie denerwuje Cristiano Ronaldo i tez nie oznacza że mu zazdroszcze :D

Hitek

Ja od Cristiano Ronaldo wolę Gianlugi Buffona :D

użytkownik usunięty
Natasza882

ja tam bardzo lubie ivana słucham jego piosenek od 2004 roku zapraszam tesz na muj profil znajdziecie tam wiele ciekawostek o ivanie http://www.filmweb.pl/user/krycha7614

AsiulkA

no ja też:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D

Hitek

Ballack jest super piłkarz a jaki przystojny.

użytkownik usunięty
Natasza882

I rozmowa zeszla na pilkarzy..ale po kolei:Mozesz uwazac,ze nic nie umie,jest glupi itpxP(jak wg kogo) ale naprawde nie rozumiem ludzi,ktorzy wchodza na jakies forum sławnej osoby,tylko po to by napisac jak bardzo jej nie lubią xPP no i jaki to ma sens..
A co do jego wyglądu,to chyba nie to liczy się w zyciu najbardziej...

użytkownik usunięty

heh...............heh..........................forum wygasło:PxPP

AsiulkA

Do wszystkich tych co krytykują Ivana:
Wy jesteście beznadziejni, jak patrze na wasze głupie komentarze to mnie denerwują, kto was wogóle na filmweb wpuścił ja się pytam??????Bo wasze komentarze są naprawde normalnie bez sensu. Ja z natury nie jestem typem krytyka ale wy bijecie wszelkie rekordy. A jeszcze jedno, ortografi to wy też nie znacie i ja sie pytam jak wy możecie pisać opinie o gwiazdach!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ludzie bez przesady ale tak uważam i kropka. Dodając
na koniec wy rozumu nie posiadacie(jeteście głupki przynajmniej dla mnie) a kurcze wy się uważacie niby za lepszych, sory bez urazy ale to już trochę przegięcie!

Hitek

Sprostowanie
Sory ale nie chciałam swoją wypowiedzią nikogo urazić powiedziałam tylko swoje zdanie na temat tego Pana.
Czy ludzie sa gubkami tylko dlatego że nie lubią danej osoby w tym wypanku tej oto "gwiazdy" , nie sądze
Wymiencie tych których nie lubicie , ja nie lubie tego gościa a wy kogoś innego i w czym tu problem. Nie kapuje. Ok rozumiem bronicie swojego idola ale to nie powód aby narzucać innym swoje zdanie oraz wyzywać.

Pozdrawiam

AsiulkA

Asiulka ma w pełni rację !! Przecież to jest strona poświęcona filmowi , a jeśli Komarenko jakims cudem zagrała w jakiejś produkcji i pojawił sie na tej stronie to każdy ma prawo wyrażać swoja opinie! Według mnie aktor z niego żaden , a rola w M jak Miłosc zagrana przez niego była BEZNADZIEJNA , nie wykorzystał swojej szansy w aktorstwie.

Darken

Całkowicie sie zgadzam! Nie podoba mi się jako aktor. Tancerzem też nie jest dobrym i całe szczęście, że nie wygrał "Tańca z gwiazdami".

użytkownik usunięty
joasia1990

Jest doskonałym tancerzem i aktorem.

joasia1990

Ivan jest we wszystkim co robi doskonały.

AsiulkA

Sami jesteście beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hitek

Dobry aktor ?! hahaha
Przepraszam a w jakims teatrze gra ? Hmm Nie
Jakis film moze ? Epizod drobny ? Hmm tez nie.
Stale gości w serialu ? Hmm chyba nie
Zagrał epizod Sashy w M jak Miłość i szybko zniknął jak sie pojawił. Mozecie go tam wielbić za piosenkarstwo czy taniec , ale nie piszcie ze jest dobrym aktorem bo to poniżej krytyki jest.

Darken

To że nie gra już w M jak miłość to wina Łepkowskiej.Marcina Bosaka też się pozbyła.

Natasza882

Wina Łepkowskiej ? Kobieta ma juz takie w tym doświadczenie że widzi kto jes dobry a kto nie. Rola Simone ktora gra Agnieskza Fitkau- Perepeczko tez miała byc epizodem a co sie stało ? Jest teraz jedna z głownych postaci i to nie przez wybitna role ale przez świetna aktorke!

Darken

Agnieszka Fitkau- Perepeczko jest sztuczną i nudną aktorką,jej Simona to stara baba ,która na siłę chce zatrzymać uciekającą młodość.

Natasza882

No to ciekawe czemu dłużej sie utrzymała niż Komarenko?! A że Simona taka .. taka rola.

Darken

Tam nie tylko Ivan zniknął ,ale Bosak , Wencel, Morawski, Gonera , Poniedziałek , a przecież to dobrzy aktorzy.Szczególnie Bosak i Gonera.Nie wyszło to serialowi na dobre podobno oglądalność bardzo spadła.

Natasza882

Ale oni swoje zagrali w tym serialu! Z naciskiem na zagrali !! Ty naprawde uwazasz że on jest dobrym aktorem ? Albo [przepraszam ze uraziłem aktorów i ich zawod ] ze dobrze gra ?

Darken

Ja uważam ,że jest dobrym aktorem , a Łepkowska nie dała mu szansy żeby mógł zabłyszczeć.

Natasza882

To czemu skoro jest dobrym aktorem , nie gra w innych produkcjach ? Czemu nie dostaje propozycji filmowych i nie ma angażu w teatrze , tylko nie mów że to znowu wina łepkowskiej :/

Darken

Z wykształcenia jest polonistą a nie aktorem, a skąd ja mogę wiedzieć o planach życiowych Ivana sam go spytaj.

Darken

Moze z filmem to była tylko przygoda, Ivan zawsze powtarzał, że jego prawdziwą pasją jest muzyka. Już w rodzinnym Rudnogorsku, jako mały chłopiec marzył o śpiewaniu.

AsiulkA

1. Grać nie umie.
2. Jego muzyka jest przeznaczona, według mnie, jedynie do paradiowania.
3. W ogóle nie jest przystojny.
4. Nie potrafił odpowiedzieć na ironiczne pytania i aluzje, a nawet obelgi Kuby w jego programie, zamiast tego głupio suszył zęby. W skrócie zrobił z siebie debila.

Pragnę zaznaczyć, że niczego mu nie zazdroszczę, a wyżej wymieniome przeze mnie punkty nie są szczytem moich ambicji.

AsiulkA

A se upatrzyliście Jelenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AsiulkA

On jest fajny..........po za tym on nie jest zawodowym aktorem, sami byście lepiej nie zagrali!!!!

AsiulkA

Jak nie jest zawodowym aktorem i w ogóle nie umie grać to po co się pcha do telewizji?? Chyba tylko po to, żeby takim ludziom jak ty robić wodę z mózgu i żeby podziwiać jego urodę, która dla osób z wadą wzroku, nie noszących żadnych korygujących szkieł, uważają go za bóstwo. Tak nie umiem grać, a czy gorzej od niego to nie wiem, to jest raz, ale ja nie gram w żadnych tandetnych serialach.

Elle_9

Wygrał casting to zagrał ,jak mówił pokonał wielu kandydatów do tej roli.Zazdrość przez Ciebie przemawia ,że on ma wielbicielki i jest powszechnie znany , a ty nie.

AsiulkA

Właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AsiulkA

Ludzie jak Ivan umrze lub wyjedzie to już nie bedzie innego obcokrajowca który tak szanuje nasz kraj i nas jako polaków więc jego też trzeba szanować

Hitek

Miejmy nadzieję ,że tak szybko nie wyjedzie.

AsiulkA

Jeżeli wiadomość pani Samanty (aprops, bardzo wdzięczny nik, który kojarzy się z panią z domu publicznego) była adresowana do mnie, to mam coś dla ciebie:wiesz co najbardziej mnie irytuje u innych ludzi? to, że za wszelką cenę chcą mi coś wmówić. Ty też to robisz. Uwierz mi na słowo, nie zazdroszcze niczego, niech to dotrze do twojego mózgu, dla którego przeciążeniem jest proces myślowy mający na celu zrozumienie treśći moich poprzednich wypowiedzi.
Zapamniętaj sobie jedno, żebyś nigdy nie pier****ła takich głupot: niczego nie zazdroszczę przybyszowi ze wschodu: ani tak głupiutkich fanek jak ty, ani "superprodukcji," w której zagrał.

A co do (jak domniemywam) pani zafascynowanej panem Ballackiem: dziewczynko zrozum to nie forum piłkarskie, a osoby na twojej liście nie zaliczją się do osób kina, podobnie jak pan Komarenko, chociaż nie on zagrał w superproducji, czyli M jak Miłość u boku jakże wspaniałych gwiazd. PS: tak strasznie mu zazdroszce, boże on zyskał ulubienie takich ekhm..., niech będzie, że osób, jak wy.

AsiulkA

Jeżeli wiadomość pani Samanty (aprops, bardzo wdzięczny nik, który kojarzy się z panią z domu publicznego) była adresowana do mnie, to mam coś dla ciebie:wiesz co najbardziej mnie irytuje u innych ludzi? to, że za wszelką cenę chcą mi coś wmówić. Ty też to robisz. Uwierz mi na słowo, nie zazdroszcze niczego, niech to dotrze do twojego mózgu, dla którego przeciążeniem jest proces myślowy mający na celu zrozumienie treśći moich poprzednich wypowiedzi.
Zapamniętaj sobie jedno, żebyś nigdy nie pier****ła takich głupot: niczego nie zazdroszczę przybyszowi ze wschodu: ani tak głupiutkich fanek jak ty, ani "superprodukcji," w której zagrał.

A co do (jak domniemywam) pani zafascynowanej panem Ballackiem: dziewczynko zrozum to nie forum piłkarskie, a osoby na twojej liście nie zaliczją się do osób kina, podobnie jak pan Komarenko, chociaż nie on zagrał w superproducji, czyli M jak Miłość u boku jakże wspaniałych gwiazd. PS: tak strasznie mu zazdroszce, boże on zyskał ulubienie takich ekhm..., niech będzie, że osób, jak wy.

Elle_9

Panią, z domu publicznego mówisz... To gdzie właściwie pracowała twoja matka ? Bo nie dosłyszałam... No nic. Z powodu twoich przeżyć spuśćmy zasłonę milczenia na twoje patologiczne skojarzenia.
A przechodząc do sedna sprawy forum służy do ścierania się poglądów w kulturalny sposób prymitywna głupia chamko i jeśli zamierzasz tu bez powodu obrażać ludzi to zapraszam na jakiś Chat. Albo najlepiej wyjdź na ulicę i dowiedz swojego błyskotliwego intelektu wśród ludzi, którzy mogą bezpośrednio odpowiedzieć na twoje wyzwiska... Gwarantuje ci, że fakt, że "niektórzy ludzie próbują ci coś wmówić" przestanie być w kręgu twoich ważniejszych zmartwień.

Natasza882

No właśnie, Samanto, twoje stwierdzenie "prymitywna głupia chamko" jest wielce kulturalne. Możesz mnie podać do sądu, za to, że naruszam twoją godność osobistą, wyrażając swoje zdanie w sposób urażający twoje uczucia, jednak każdy sąd odstąpi od wykonania wyroku, jeśli usłyszy, że jesteś fanką Ivana Komarenko, a mi wmawiasz, że ja zazdroszcze mu tego, że jesteś w grupie jego "zacnych" fanek. Uważasz, że jeśli powiem na ulicy głośno co sądzę o panie Ivanie to jakaś różowa panienka mnie napadnie? Wiesz zawsze wyrażam głośno swoje zdanie i osoby na poziomie zawsze odpowiadają na nie w sposób kulturalny,nie wliczjąc dzieci, które puszczją słabe i nieprawdziwe aluzje lub/oraz których jedynym argumentem są wypowiedzi wulgarne (skonstruowane z samych wulgaryzmów dzieki czemu wypowiedź nie ma przesłania).

Elle_9

Wiesz... Jeśli nie byłaś w stani tego wychwycić to ja nie obrażam ludzi bez powodu w przeciwieństwie do ciebie. Co najwyżej odpowiadam na chamstwo. I widzę, że nie zrozumiałaś dalszej części mojej wypowiedzi również. Gdzie napisałam, że nie możesz wyrażać głośno swojego zdania ? Każdy ma do tego prawo. Miałam na myśli, to abyś wyszła na ulicę i powiedziała, ludziom, że ich imię kojarzy ci się z prostytutkami, i że nie jesteś pewna, czy są ludźmi ("takich ekhm..., niech będzie, że osób, jak wy."), bo lubią jakiegoś piosenkarza ... Co za intelekt! :)

Ps: Dzięki za wsparcie Ballack:)

Natasza882

Już wi8em o co chodziło ci ballack, już żałuję, że tu sie zjawiłam, bo musze odpisywać na wasze posty!
Naucz się czytać ze zrozumieniem, z tego co sobie przypominam, napisałam, ze ty także nie jesteś kulturalna. Oczywiście masz prawo obużyć się dlatego, że określiłam cię różnymi, ale trafnymi wyrazami.A gdzie ja napisałam, że ty napisałaś, że ja nie mogę(widzisz przez twój brak umiejętności czytania ze zrozumieniem robi się tu gmatwanina). Napisałam, z tego co sobie przypominam, że jeśli powiem coś o ivanie to fanka twojego pokroju brzuci mnie obelgami, a spotykając nieznajomych mi ludzi na ulicy faktem jest, że nie znam ich imion więc uczynić tego nie mogę. Po drugie imie wybierają nam rodzice, a niki sami.
No niestety ja nie prosta osóbka nie mogę porozmawiać z tak wykształconą osobą jak ty.
Chcę zakończyć już tą dyskusję, ale jeśli będziesz pisać to oczywiście odpiszę :)

Elle_9

Ciekawe, kto tu nie umie czytać, ze zrozumieniem. Napisałam, że nie obrażam ludzi bez powodu. Jeśli już kogoś tu wyzywam to dlatego, że sam zachowuje się jak cham. Więc jest różnica pomiędzy brakiem kultury u mnie i u ciebie. A skąd wiesz, które określenia są dla mnie trafne ? Musisz być niesamowitą osobą, jeśli potrafisz przejrzeć człowieka po kilku postach. Rozkręć może jakiś interes... Może "Jasnowidzenie u Elle" albo coś.

A odnośnie imienia i nicka... Każdy czuję się raczej trochę związany ze swoim imieniem/nickiem (Bez względu na to, czy wybrali ci je rodzice - imię, czy sama sobie wymyśliłaś - nick), więc jeśli śmiejesz się z nich to wyśmiewasz się z osoby, która je nosi.

I nie musisz znać imion osób na ulicy, żeby je obrażać. Gwarantuje ci.

Ps: Też wolałabym skończyć tą dyskusję, bo jest nudna i denerwująca.

Elle_9

Panią, z domu publicznego mówisz... To gdzie właściwie pracowała twoja matka ? Bo nie dosłyszałam... No nic. Z powodu twoich przeżyć spuśćmy zasłonę milczenia na twoje patologiczne skojarzenia.
A przechodząc do sedna sprawy forum służy do ścierania się poglądów w kulturalny sposób prymitywna głupia chamko i jeśli zamierzasz tu bez powodu obrażać ludzi to zapraszam na jakiś Chat. Albo najlepiej wyjdź na ulicę i dowiedz swojego błyskotliwego intelektu wśród ludzi, którzy mogą bezpośrednio odpowiedzieć na twoje wyzwiska... Gwarantuje ci, że fakt, że "niektórzy ludzie próbują ci coś wmówić" przestanie być w kręgu twoich ważniejszych zmartwień.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Hitek

Popierwsze Elle, mój nik to Elle. Popierwsze w swojej wypowiedzi zawarłeś dwie nieprawdziwe i niesprawdzone informacje. Raz, że jestem dziwką(wiesz co to w ogóle znaczy?), a dwa to skąd wiesz czy gram gorzej od ivana-patafiana? W tej kwestji uważam, że każde beztalencie gra lepiej od niego. No tak "fajnego" to napewno nie, wiesz co do facetów to mam gust ;] Ja nigdy nie poruszałam wątka, "avarta" jak to mówisz, więc nie wiem skąd ci się to wzięło, ale domniemywam, że podobnie stamtąd skąd ty się wzięłeś, czyli z głupoty. Wiesz chłopcze wielokrotnie pisałam, że niczego ivanowi nie zazdroszczę, więc nie "filozuj". "ostro pożałujesz że na Filmweb weszłaś", a to niby dlaczego, bo pan Ballack będzie pisał o mnie, że jestem dziwką, czy też pokasuje mi moje posty??

Do Samanty: Fajnego masz obrońce, no ale jak to mówią każdy ma to na co zasługuje (choć to nie zawsze prawda, ale w tym przypadku chyba jednak tak)

Elle_9

Zamiast normalnej dyskusji mały kabaret sie zrobił..
W pełni popieram Elle. Jasno , klarownie przedstawiła swoją ocene aktorskich mozliwości tego pseudoaktora.
Samanta i Ballack wydajecie sie być strasznie ograniczeni ( najgorsze co może spotkać człowieka )nie dopuszczacie do siebie żadnych krytyk i prawdy na temat Komarenki. Jedna z moich ulubionych aktorek jest Cameron Diaz , która aktorka jest , ale gdyby wzieła sie za spiewanie krytykowałbym ja bo wyje jak kogut. Wy jesteście ślepo w niego zapatrzeni i wszystko co zrobi jest dla Was odznaka boskości , a to juz troche chore...
Elle brawo za zachowanie stylu :)

Darken

Nie jestem ograniczona dlatego ,że szanuję swojego idola.To wolny kraj i mogę szanować kogo tylko chcę i nic wam do tego.

AsiulkA

Pragnę wspomnieć o tym, że zaznaczyłaś, że moja matka zajmuje sie prostytucją ;) A jeśli to miał być żart to niezbyt śmieszny, a przynajmniej nie dla mnie. Logicznym wydaje się być, że według mnie, pewne wyrazy pasują do ciebie jak ulał. A człowieka można poznać po stylu pisania i określeń jakich używa, po jego niesmacznych żartach i co najważniejsze po jego autorytetach.
Proszę bardzo możesz być związana z nikiem które sama sobie wybrałaś, aczkolwiek mam prawo uważać je za takie a nie inne, i niekoniecznie wychodzi jak to powiedziałaś "przeżyć" (a props, to w ogole nie bylo chamskie)
No, ale cóż fan Ivana, to fan Ivana.
A Darken uznał cię ,jak domyślam się, za osobę ograniczoną nie ze względu na to że szanujesz swojeo idola, ale za to, że niedopuszczasz do siebie faktu, iż jest on taki jaki jest, a nie taki jaki jest w twoich wobrażeniach.

AsiulkA

No słuchajcie.....jak go nie lubicie to po co tu wchodzicie i komentujecie:)??