Tak jak w temacie, jestem pod wrażeniem Ivana. Dzisiaj rano oglądałam jakiś program na 2tvp (Zacisze gwiazd, czy coś w tym stylu :P) gdzie była rozmowa z nim i jego mamą. Jestem na prawdę mile zaskoczona ;)... Jest skromny, porządny, spokojny, dobrze wychowany (Ann wylicza dalej zalety :P). Tak jak moja ciocia powiedziała, że to nie mężczyzna na te czasy, bo takich już nie ma, i nie wiadomo jak i gdzie się uchował :P Może i jest "tandetny" jak niektórzy z was sądzą, nie wiem, nie mam zdania (chociaż przyznaje, że kiedyś lubiłam jego piosenki xD), ale facet ma klasę i trzeba mu to przyznać. Naprawdę jestem pod wrażeniem i mam nadzieję, że osiągnie jeszcze więcej, niż osiągnął do tej pory, bo naprawdę na to zasługuje... To chyba tyle z mojej strony xD
właśnie. spokojny, dobrze wychowany, wrażliwy, skromny; moim zdaniem również bystry. szkoda, że Kryształowa Kula nie przypadła mu w udziale, bo udowodnił, że również w tańcu jest wspaniały. podziwiam jego ukończenie polonistyki. ogółem jestem pod wrażeniem jego nienagannego polskiego!
u Kuby też się fajnie zaprezentował. śmiałam się bardziej niż zazwyczaj xD.
Kryształowa Kula trafiła do jakiegoś dziada zamiast do Ivana. A w klasyfikacji widzów już raz wygrywał. Niesprawiedliwe!!!!Ivan lepiej tanczył!!!!
No nie powiedziałabym, że Krzysztof Tyniec to "dziad" według mnie to naprawdę spoko koleś, pokazał klasę, i to że umie tańczyć, co według mnie nie było dla niego najłatwiejsze, biorąc pod uwagę, że młody to on już nie jest :P Za to Ivan tez pokazał klasę, a drugie miejsce według mnie wcale nie jest gorsze od pierwszego... Sam Ivan powiedział, że porażka motywuje xD A co do Kuby Wojewódzkiego, to trochę szkoda mi słów... Mimo, że było śmiesznie, to uważam że część jego "żartów" jest po prostu nie na miejscu ;/ Facet jest inteligentny, a robi z siebie kretyna, tylko dlatego, że podoba się to publice, no ale nieważne... Wkurzył mnie bo objechał Eltona ;( (xD) Czyżby homofob? :P Nie no ja do kolesia nic w sumie nie mam, ale marnuje się, bo naprawdę jest inteligentny, no ale najwyraźniej świat potrzebuje takiej "mendy" (bez obrazy dla pana Kuby xD) A co do Ivana, to cieszę się że zgadzacie się ze mną ;)
Bo są na świecie ludzie, którzy uważają że jeśli dadzą mu "1" za to że go nie lubią to będzie fajnie... Zapominają tylko, że TA właśnie ocena nie jest od tego... Albo po prostu chcą mu zaniżyć średnią i tyle... Złośliwi, podli ludzie :(
Jasne... Ivan jest spoko.Ostatnio jeszcze bardziej go polubiłam, po koncercie na którym byłam.Dostałam od niego autograf z dedykacją (ivan dzięki**), a my friends ma z nim fotkę(ja robiłam i dygotałam jak galareta i trochę się rozmazała)...