Myślicie, że ma szanse na wygraną? Ja obstawiam, że to on wygra, ale w tej edycji nie ma takiego super faworyta jak była Cichopek, Mroczek i Kinga Rusin :)
Widzę, że co przechodzi do następnego odcinka ma mniejszą ocene od użytkowników, ale to normalne zazdrość przez was przemawia bo wy nie umiecie tańczyć a on tak :)
Ivan ma bardzo duze szanse,i nic dziwnego bo tanczy bardzo dobrze.ma talent..po prostu
Hey Samanta o co chodzi z wypowiedzią "Do takiego chłopaka szybciej bije serducho" to o Ivanie czy o Obuchowiczu?
Ja też tak uważam, tańczy najlepiej codziennie oglądam powtórki jego tańca i jestem pod wrażeniem i jak sie spodziewałem jest już w 9odinku!!!!
Wg mnie jurorzy go za surowo oceniają. Galiński go nie lubi i mu prawie zawsze tylko 6 daje.....może Pavlovic go tez nie przepada za nim ale nie krytykuje go tak ciagle.......Tylko pare razy dostał ocene powyżej 30.....to niesprawiedliwe on pięknie tańczy....a to tylko zabawa nie taniec turniejowy!!!!
Tańczy najlepiej z nich wszystkich. Jurorzy się go niesprawiedliwie czepiają, a chłopak się stara... Życzę mu aby wygrał.
On najprawdopodobniej odpadnie jutro bo dostanie najmniej głosów........niesprawiedliwe on lepiej od Tyńca tańczy.........chcę żeby wygrał i żeby tym antyfanom oko zbielało...