Absolutnie nie rozumiem typowej polskiej zawiści,obecnej w wielu komentarzach. Ja nie jestem fanką Izy Miko, ale uważam, że należy jej sie ogromny szacunek za pracę i trud, jaki włożyła, żeby być w miejscu, w którym teraz jest. Najłatwiej jest krytykować. I pierwsze słyszę, żeby uroda była powodem do nazywania kogoś "pustakiem"!
Tu nie chodzi o zawiść tylko o zaistnienie w sieci (a forum filmwebu jest miejscem często odwiedzanym a komentarze są widoczne przez lata a nie kilka godzin jak na Onecie, Interii, Wirtualnej Polsce, Tlenie czy Pudelku). Setki zakompleksionych nieudaczników i nieudaczniczek robi sobie w ten sposób "terapię" na beznadziejne życie. Takie komentarze można znaleźć we wszystkich tematach o aktorach i o filmach (mistrzem w tej dziedzinie jest niejaki "BlackShit")!!!
Nie zgadzam się absolutnie. Każdą negatywną opinie będziesz podciągać pod zakompleksienie? Jeśli grać nie potrafi to trzeba to otwarcie mówić i od tego są fora typu filmweb. Oczywiście bywają komentarze typu "nie lubię jej bo całowała się z Damięckim a nie ja, 1/10! Beznadziejna aktorka!" ale są też i inne komentarze nie do końca pochlebne, a naprawdę sensowne. Więc proszę nie generalizować.