Największym błędem Rowling był to, że nie uśmierciła dzieciaka w pierwszej części, dzięki czemu nie powstały by następne xDD
Pozdrawiam wszystkich, którym portier nie przypadł do gustu...ale i wszystkich którzy tą książkę czczą(choć dla mnie niezrozumiałe jest to)
Siedem lat nauki w hogwarcie czyli siedem częś książki, więc celowo nie uśmierciła "dzieciaka co fruwa i macha (...) patykiem" Nie pasi ci ta opowieść to się zamknij w swoim świecie, który mogę się domyślać jaką ma domenę ale pewnie byś się oburzył gdybym napisała...ehh...
szanuje Twoje zdanie skarbie, ale powiedz mi jedno...po co ta marna prowokacja pod poziomem drodzika emocjonalnego?
ja przeczytałam wiele książek w życiu, a miałam czas i na tę, i na wiele innych też, nikt nie każe tobie czytać...
Harry to może sobie wskoczyć na miotłę i się schować do piwnicy :]Miło słyszeć, że są jeszcze ludzie, którzy podzielają moja opinie :) Nie mam nic przeciwko temu gatunkowi książek ale nie wiem czym się ludzie tak podniecają :/
No doprawdy, wy to macie problemy... Jeśli nie lubicie, to nie czytajcie/nie oglądajcie/nie zajmujcie się tym.
I teraz bedziesz sie rzucał, ze ci to nie pasuje! ... Jak nie chcesz to nie - przeczytaj sobie Kubusia Puchatka, lub co innego i nie czepiaj się milionów ludzi, bo skoro ty poniżasz, to oni zupełnie nie zwracają na ciebie uwagi! Zauwaz ile ta babka dostala za to kasy! i to jest pierwsza ksiazka, ktora w wersji anglojezycznej ma dwa wydania, wiec heloł?... Wogle wez lepiej nic nie pisz, bo tylko z siebie idiote robisz!
Jeżeli ktoś nie zauważył "dzieciak co fruwa i macha (...) jakimś patykiem" to znana osobistość xD Harry to chłopiec, który przeżył xD czego chcieć więcej?
Ale macie problem. Niektórzy już tacy są, że nie mogą tego znieść jak ktoś ma dobry pomysł na książkę i zbija na niej fortunę. Ok, są tacy, którzy nie lubią tej książki i ja to szanuję. Ale żeby zaraz obrażać Rowling, tego nie zrozumiem nigdy. Co ona wam zrobiła? I co zrobiła wam tak książka? Tego nie pojmę nigdy w życiu. Pozdrawiam.
Niektórzy wiedzą tylko tyle, że książka opowiada o chłopcu latającym na miotle, wymachującym patykiem z blizną na czole i z tych informacji wyciągają wniosek,że książka jest do bani. Ja do nich oczywiście nie należę. A Rowling ma fajne pomysły i mam nadzieję,że nie napisze kolejnej części, ale wymyśli jakąś inną historię która znowu wszystkich mile zaskoczy! xD