Chciałam podkreślić że JK Rowling do filmweb'u wprowadziła magdzika.... to że nie ma jej teraz w Polsce nie świadczy że prosperowanie tej stronki ma być zalżne od niejakiej Mary-Kate która zaiste nawet nie zna magdzika....
PS. zdjęcie jest okropne... jakby chciała a nie mogła!!
Każdy ma prawo tworzyć tą stronke, to się nazywa WSPÓŁPRACA. Tak rozwija się filmweb. A pozatym madzik sama pisała że stronka jest zaniedbana przez fanów a ja Rowling bardzo lubię. Pozdrawiam!
A co do zdjęcia to dałam ich chyba 10 ale jak widać wybrano to. Więc miej pretensje do osób wstawiających foty na stronę.
Mary ma racje :) zresztą ja tej stronki nie stworzyłam ją stworzył chyba filmweb ja tylko coś tam dodałam i poprosiłam zeby inni się tym zajeli naparadwe nie ma problemu !
nie napisałam że o zdjęcie mam pretensję do ciebie mary-kate :D muszę też wrócić honor, bo nie zauważyłam, że magdzik tak napisała jak napisąła :) z resztą nadal twierdzę że zdjęcie jest okropne :D:D no i do filmografii powinien być dodany HARRY POTTER I KOMNATA TAJEMNIC!!!!!! ale nie..... jeśli tutaj nadal tak będzie, to będą musiała stwierdzić że filmweb się stacza..........
pozdrawiam,
Z tego co wiem to HP 2 nie może być dodane do filmografi Rowling ponieważ autorów książki nie uznaje się za scenarzystów (tak gdzieś na forum czytałam). Nie ma jeszcze opcji odpowiadającej "novel" (autor powieści) tak jak na IMDb.
W HPiKT Rowling zagrła epizodyczną rolę -czarownicę ns ulicy Śmiertelnego Nokturna (genialnie ją ucharakteryzowali - poznać się jej nie da).