rewelacyjna kobieta, naprawde swietnie pisze, tylko dziwakom na tym forum co snie pasuje... no coz dizwne. wedlog krytykow jest swietna, swiat ja uwielbia tutaj pisze ze jest zla.... totalna porazka
Dla mnie jest totalnie rozbrajająca. Trzeba być naprawdę genialnym żeby wymyślić historię składająca się z milionów małych kawałków i szczegółów, które tak idealnie do siebie pasują. Dla mnie seria o Harrym Potterze ma sentymentalne znaczenie. Dorastałam z ta książką. Kiedy sięgnęłam po pierwszą cześć miałam tyle samo lat co wtedy Harry. choć potter umiejscowiony jest w zupełnie innym świecie, to miałam podobne problemy co on, stykałam się z podobnymi emocjami... Wraz z tym jak ja sobie żyłąm, wychodziły kolejne części pottera, a każda kolejna była coraz "lepsza do czytania" bo stopniowo po prostu ewoluowała razem z głównym bohaterem i chyba również z autorką.
Uważam że Rowling jest absolutną geniuszką, która stworzyła świat magiczny, niesamowity i inny od naszego, a jednak tak bardzo realny.