Oglądałem jakiś serial na Canal + i nie mogłem zdzierżyć głosu lektora. To był najbardziej irytujący głos, jaki kiedykolwiek słyszałem. Nie mogłem się skupić na treści filmu, bo manieryczna intonacja jowialnego wujka Janusza skutecznie mnie odciągała od fabuły. W pewnym momencie stwierdziłem, że muszę poznać nazwisko tego koszmarnego lektora, żeby w przyszłości unikać filmów z jego głosem. Wchodzę tu na forum i okazuje się, że nie jestem jedyny, który uważa, że ten pan powinien na odpustach prowadzić loterie albo być wodzirejem na dancingach w remizach strażackich.
piona. Ja sprawdziłam to dziś po tym jak Pan zepsuł cały seans (kolejny!). Niestety, maniera nie do wytrzymania.
Witam
Długo mnie dręczył temat Kto podkładał głos do ostatnich emisji filmów Gwiezdnych Wojen. Nie mogłem tego oglądać choć jestem fanem tego filmu i wszystkich pozostałych odcinków. Nie mogłem bo nie pasował mi głos lektora ? Oczywiście próbowałem oglądać z sentymentu znam wszystkie. Co róż trafiałem na ten głos ? A to Galileo a to jakiś film , dokument. Czemu mi nie pasuje. Jest tylu innych lektorów . A ich głos to miód na serce. Teraz już wiem. Widzę że nie tylko mnie coś w tym nie pasuje. Pozdrawiam