Jack BlackI

Thomas Jacob Black

7,7
25 942 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Black

najbardziej pocieszny i komiczny człowiek choliłód :D

para_vosotros

Widac że tobie też nie brakuje humoru skoro piszesz choliłód:) Niewiem czy jesteś taka głupia czy napisałaś to dla żartu ale naprawde nieźle sie ubawaiłam:))Baw sie dalej
P.S Jak jeszcze raz będziesz chiciała wyrazić opinie na temat choliłód to pamiętaj: !!!!Hollywood!!!

TUR

Oj to na km widać, że specjalnie ;) Więc z tekstem "nie wiem czy jesteś taka głupia" to lepiej nie wyskakuj ;]

Master

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie to na km widac, ze jest to napisane specjalnie. To ty sie kompromitujesz piszac, ze ona jest chyba głupia, skoro tak napisala. Ale jednak tacy zalosni ludzie jak ty się niestety zdarzają i to dosc czesto...Napewno wiec nie zrozumiesz tak trudnych słow jak ironia, bądz sarkazm - poniewaz wlasnie w konteksie tych 2 pojec napisano tutaj w ten sposob wyrac "choliłód". Posmiac to my sie wszyscy mozemy - ale chyba przede wszystkim z twojej glupoty dziewczynko...
Mam taka rade na przyszlosc - jesli czegos nie rozumiesz to lepiej:
a) albo wcale nie zabieraj głosu jesli nie masz nic mądrego to powiedzenia - tu napisania...
b) nie obrazaj ludzi, ktorzy najprawdopodobniej przewyzszaja cie humorem i inteligencja
Stosuj sie do tego, to moze w przyszlosci uda ci sie uniknąc takiej wpadki jak ta......

ŻENUA poprostu...ŻENUA....

P.S. A dziewczyna widac, ze ma chociazby znikome poczucie humoru - w przeciwienstwie do ciebie...

CHOLIŁÓD - TO NAPRAWDĘ DOBRE JEST :))))

Pozdrwiam autorkę :)))

para_vosotros

tez tak uwarzam uwazam ze naprawde jest taki smieszny i chyba nie musi sie specjalnie starac naprawde swietny aktor :P
jak on gra w jakims filmie to musi byc naprawde smieszny :D
jak napisalas

najbardziej pocieszny i komiczny człowiek choliłód :D

popieram w 100%