Jack Gleeson. Na początku filmu wydawal mi sie być fajnym i miłym chłopakiem podobał mi sie on ale jak zabil tej dziewczyny ojca i powiesil na kiju obok mura obronnego to to mi sie nie podobało i jeszcze kazal jej na to patrzeć. Ale Jack mi sie podoba.i mógłby grać w tym filmie cały czas.
A mnie Joffrey niemiłosiernie irytuje. Mam nadzieję, że w przyszłych częściach Starkowie(albo inni) pokażą mu gdzie jego miejsce.
Ale śmieszne, naprawdę. Jak w tytule głownego postu nie jest napisane, że spojler, to nie wrzucaj do środka takich tekstów. Przecież nie da się nie ominąć tekstu jednozdaniowego, gdzie na początku jest napisane spojler!!! Normalni ludzie ogarniają tekst od razu w całości i nie można tego pominąć, bo jakiemuś kretynowi się wydaje, że wszyscy są ograniczeni tak, jak on. Sorry, ale naprawdę wkurzają mnie tacy ludzie. Po co się w ogóle odzywałeś - lepiej Ci??
No tak... wydajesz kupę pieniędzy, marnujesz czas i zaniedbujesz życie rodzinne żeby w spokoju przeczytać książkę a tu pojawi się taki... złośliwiec, który całą przyjemność popsuje... I to nie ma znaczenia czy napisałeś ćwoku, że spojler czy nie, bo to forum o filmie i akttorze a w filmie jeszcze o tym nie bylo! Brak sił.
Zachodę w głowę jaką komuś daje przyjemność takie "spojlerowanie"...
Niestety, są na tym świecie tacy złośliwcy i nikczemnicy jak Lannisterowie ;P W tym wypadku spoilerowiec :/ Ewentualnie jeśli nie złośliwiec-spoilerowiec, to bezmyślny człowiek, który uważa, że czytelnicy forum nie skanują całego tekstu wzrokiem, lecz składają powolutku literki, a czytając: "s----p----ooo---i---l----eeee---eeeeee----rrrr....o! spoiler!" zaprzestaną składania literek i nie zdążą zobaczyć reszty zdania...
SPOILER SPOILER SPOILER , NIE CZYTAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trudno, jak się nie przeczyta książki to się na forum nie wchodzi, a tak poza tym mam was za przeposzeniem w dupie :) SPOILER SPOILER
A i owszem - kretyn, idiota, drań! : ( Mógłbyś chociaż napisać spoiler dużymi literami, aby się wyróżniało, a nie... Przecież ludzie czytają, jaka leci, jeżeli w temacie nie ma wyrazy SPOILER... ; /
Jego gra aktorska powala mnie na kolana, nie wiem czy kiedykolwiek czyjakolwiek gra wzbudzała we mnie takie poczucie harmonii pomiędzy tym co ma być zagrane i przekazane a co widzę i odczuwam - dla mnie wyśmienicie zagrana rola, on zwyczajnie wzbudza nienawiść, jest doskonały, ale nie tylko on, rzadko zdarza się taka ilość wybitnie zagranych postaci jak w tym serialu. Ja przyznaję, że do tej pory nie widziałam, choć specyfika serialu/ról ma w tym swój ogromny udział :)