Jack Gleeson

8,6
14 026 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Gleeson
sentia

Jak on wygląda? Wiem, że nie należy do najprzystojniejszych, ale na tym zdjęciu wygląda potwornie!

venom_xd

dokładnie, poprzednie było o niebo lepsze

venom_xd

jak gollum :D

venom_xd

Ludzie się "mszczą" ;)

sentia

ehheh no nie należy, ale nie spodziewałam się że on ma tyle lat ;d nie wygląda. Dobry aktor, czekam aż zmięknie w filmie :D

użytkownik usunięty
djana

sądzę, że prędzej go zamordują niż zmięknie;p
a co do zdjęcia, chyba ktoś strasznie go nie lubi, skoro mu takie tragiczne foto ustawił;-)
nie jego wina, że jest brzydki i ma paskudną rolę;]

no mam nadzieję, ;d nie życzę mu źle ale byłoby lepiej jak zginie :D

użytkownik usunięty
djana

najlepiej razem z mamusią, oj tych dwóch postaci to po prostu nie cierpię, ale w sumie serial bez nich byłby nudny, bo jak to w życiu tak i w serialu, nie mogą być wszyscy tak mądrzy i szlachetni jak Dany... więc czarne charaktery tez muszą być;p mnie to jeszcze wkurza Varys i Baelish, oj najgorsi intryganci :-D

no niestety, trzeba sie trochę podenerwować :D :D
mam nadzieję że ten serial jest z końcem ;d nie zrobi się z tego kilkanaście sezonów, przytloczyło by mnie to ;d oo Dany te lubie ;d

użytkownik usunięty
djana

tzn serial jest na podstawie całego cyklu, a z tego co się orientuję, to na razie Martin jest w trakcie pisania kolejnych... Kto wie co on jeszcze wymyśli, tylko, żeby za bardzo nie pouśmiercał bohaterów, bo zdążyłam się przywiązać do nich;D i książkowych i filmowych

zobaczymy ;pp ale akcja jest i to jest najważniejsze ;d

sentia

hahahahahaha masakra

użytkownik usunięty
sentia

No nie powiem, zdjęcie do najkorzystniejszych nie należy...okropne!

Co to K***A jest? Zdjecie ma byc aktualne a nie jakies g*wno z pupy wyjęte