Jack Gleeson

8,6
14 026 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Gleeson

Skazał się na wieczną nienawiść ze strony całego świata. Biedny.

Gyp

E tam. Ja go lubię. ;)

cloe4

Też go lubię, ale 80% innych fanów Gry o Tron nie jest już taka wyrozumiała

Gyp

Szkoda... :(
Ja go właśnie polubiłam za rolę tego małego psychopaty. Trzeba pamiętać, że czarne charaktery też można lubić, za to jakie są one wredne i ciekawe zarazem. ;)

Gyp

Nie wiem, skąd wziąłeś te 80% - ktokolwiek, kto ma chociaż dwa zwoje mózgowe, odróżnia fikcyjną postać od aktora. Czytałam mnóstwo wrzutów na Joffreya, ale w odniesieniu do Jacka Gleesona same pochwały. Ludzie uwielbiają go właśnie za to, że dzięki niemu mogli tak nienawidzić Joffreya.

szpieg_ola

A to nie słyszałaś o tym jak do niego strzelali fani GoT?

Gyp

Szczerze mówiąc nie. Google też nic nie mówi, podasz link?
Tak czy siak, nawet jeśli jacyś pojedynczy maniacy do niego strzelali, nie oznacza wcale, że większość fanów serialu nienawidzi go jako aktora. Wystarczy zresztą zerknąć na jego ocenę na Filmwebie.

szpieg_ola

To nie tylko to strzelanie, nie słyszałaś też o tym jak go z nożem napadli pewnie

Gyp

Daj linki (do newsów w nieplotkarskich serwisach), bo Google nie reaguje na zapytania "Jack Gleeson shot", "Jack Gleeson assaulted", "Jack Gleeson attacked","Jack Gleeson knife". W związku z tym nie uwierzę, póki nie zobaczę.

szpieg_ola

To były żarty do jasnego siusiaka

Gyp

A co w tym śmiesznego, że się powie, że czyjeś życie było zagrożone?
Raczej bym to nazwała zmyślaniem, a nie żartem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Gyp

Gratuluję ambitnej dyskusji.

szpieg_ola

Nie gratuluj mi bo to nie jest zabawne żartować o śmierci, jejku!!!!

Gyp

Gratuluję raz jeszcze. Tym razem infantylnej odpowiedzi typowej dla osoby, która nie ma nic do powiedzenia.
Twoje żarty o śmierci nie były zabawne, bo wcale nie zamierzałeś żartować, chciałeś tylko poprzeć zmyślonymi faktami coś, co wcześniej napisałeś, ale zapędziłeś się w kozi róg.
Co innego taki zamierzony żart jak ten tutaj: http://jptrainingsystems.com/wp-content/uploads/2014/06/download-3.jpeg

szpieg_ola

Załatwiłaś mnie, jestem w sytuacji bez wyjścia!

Gyp

Tania ironia nie zmieni tego, że nie masz nic do powiedzenia.

szpieg_ola

To nie była tania ironia, stwierdziłem fakt!

Gyp

I pokazał jakim to jest świetnym aktorem.

Maggery

Nie twierdzę że nie bo jest świetny