Porażka. OBIE mają straszne parcie na szkło. Wcisnąć się byle gdzie, tylko żeby pokazać buźke w
TV, oczywiście fatalna gra aktorska. Oglądam czasami TDA i moment w którym Patricia zobaczyła
Senkharę, jest genialny w jej wykonaniu. Przecież Senkhara to zjawa, która chce ich zabić, jeśli nie
przyniosą (zdobędą) dla niej maski, a ona- jakby miała 5 lat i sikała na widok lizaka :/
(Sorki za błędy w nazwach, jakby co.)
---> przykro mi, jeśli uraziłam jej FANÓW -.-
Sądząc po twoim komentarzu to widać, że widziałaś ją tylko w TDA. Zagrała w wielu innych filmach i być może w tym roku wystąpi jeszcze w dwóch. Nie zgodzę się z tobą co do jej gry aktorskiej. Ona gra najlepiej w całym TDA, nie uważasz chyba, że nowa K.T jest od niej lepsza z tymi swoimi durnymi minami? Widziałam praktycznie wszystkie filmy i seriale,w których zagrała i jest bardzo zdolną młodą aktorką. A tobie nie wpadło na myśl to, że osoba jaką gra w serialu jest po prostu odważna i nie musi szczać po nogach i z krzykiem uciekać na widok niebezpieczeństwa? Następnym razem nie oceniaj żadnego aktora czy aktorki po obejrzeniu jednego serialu z nim, ZWŁASZCZA młodzieżowego.
Oglądałam też inne jej produkcje, więc się nie czepiaj. Nadal uważam, że jej gra to nędza. Skoro sądzisz inaczej, to twój problem. Skoro ty oceniasz mnie, to ja ci powiem, że twój gust co do aktorstwa jest ZNOKOMY.
Zgadzam się z tobą. Jade jest bardzo irytująca w swoim stylu gry aktorskiej. Poziom jaki prezentuje w swych produkcjach jest bardzo niski. Osobiście uważam, że jej rolę w TDA zagrałaby lepiej kolejna aktorka Nickelodeon np. Elizabeth Gillies lub Miranda Cosgrove.
Haha, o matko, dobre żary. Osobiście nie oglądam nickelodeona, preferuję bardziej ambitne stacje telewizyjne i śmiać mi się chce gdy czytam wasze wypowiedzi na temat tego, że tę rolę lepiej by zagrała jedna z tych dziewuszek z durnych serialów komediowych. TDA jest najlepszym serialem jaki posiadała, posiada i będzie posiadać ta stacja dziecięca, gdyż nie jest to jedna z głupawych produkcji,w jakich prześcigają się nick i disney, a aktorzy tam grający nie wpychają się na siłę do innych seriali z podobnych stacji tylko grają w poważnych filmach. Szczerze wątpię, żeby tak rozpoznawalne "GWIAZDY" dziecięce podpasowałyby się do roli Patrici. Nie dziwię się,że jej gra aktorska wam się nie podoba,skoro jesteście zagorzałymi fankami seriali takich jak iCarly czy Victroius, w których trzeba dowieźć to,że jest się"głupiutkim małolatem z ładnie brzmiącym głosikiem" Żadna z tych "waszych"aktorek nie brała udziału w filmie wyświetlanym parę lat temu na festiwalu w Cannes tak jak Jade,a samo to,że wzięła udział w produkcji takiego filmu świadczy o tym,że jej umiejętności aktorskie nie są wcale na niższym poziomie od gwiazdeczek kina dziecięcego,a koleżankę, która wyraziła swoją opinię na temat mojego "gustu aktorskiego" zapewniam, że jest na wyższym poziomie od twojego i przy okazji:możesz mi podać fragment,w którym oceniałam CIEBIE? Bo ja jakoś nie mogę go wyłapać...
Moja droga, nie będziesz mi tu mojego poziomu oceniała. Skoro Jade nie jesat jakąś taką ,,gwiazdeczką'' to nie brałaby udziału w serialu stacji NICKELODEON! Taka ambitna, to bardzo proszę, niech zagra sobie z samą Roberts, Jolie, czy Bullock ale ja i tak uważam że ona i jej siostra to tandeciary bez talentu, przykro mi, taka już jestem, taki pokemon bez gustu... : )