Jaime MurrayI

7,2
2 542 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jaime Murray

Beznadziejny akcent, beznadziejna gra aktorska,beznadziejna uroda! Typiara
zepsuła sezon drugi Dexa!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
pitixpl

kolejny polaczek sie znalazł

tix666

Jak widac wielu takich polaczkow w tym watku!!! Och, no tak, wyrazajac swoj poglad jestem od razu polaczkiem !! Widac taka wolnosc slowa w tym kraju!

dstirmer

wez kobieto ogarnij sie, moja odp nie byla do twojego postu tylko goscia o ksywie pitixpl, ktorego to wpis jak widzisz zostal zablokowany, ponizej za to jest moja odp na twoj post w ktorej to stwierdzam, ze sie z Toba zgadzam...........

pitixpl

Won!

dstirmer

Dokładnie,panowie się cieszą,bo cycami zaświeciła:) Jak widać niewiele im do szczęścia potrzeba.O urodzie nie bede dyskutować,bo nie mnie to oceniać,ale jej akcent i sposób gry aktorskiej wkurza mnie strasznie.

Tofikowa

Genialna rola w Dexterze. W przekręcie też się świetnie prezentuje. Beznadziejną urodę to raczej to raczej ma autorka tego tematu.

mroczny

zgadzam się w 100 %. wyjątkowa postać.

Pierre_Doll

a ja z wami! zajebista uroda, zazdroszczę jej; do tego moim zdaniem świetnie poradziła sobie z rolą

Tofikowa

Moim zdaniem żeby zaświeci cyckami trzeba je najpierw mieć, ona ma co najwyżej guziczki ;)

kisha31

to już było chamskie-masz coś do małych piersi? Ja też powiedziałabym coś chamskiego, ale sobie daruję.

dstirmer

wspaniały akcent, fantastyczna gra aktorska, uroda przeciętna ale figura super. wspaniale zagrała w dexterze. uwielbiam ją :)

zjawa87

Akcent ma rzeczywiście oryginalny, ale to raczej czyni jej atutem;)
http://nesira.bloog.pl

Nesira

jak dla mnie jest świetna: uroda czy figura jest tylko dodatkiem do jej talentu, wg mnie gra świetnie. Jest naturalna, lekka, super mimika, a ten akcent?! BOOOSKI po pierwszym zdaniu w Dexterze było jasne, że to prawdziwa "brytolka" :)) super, że ujawnili to później.

Post serdecznej "dstirmer" zapewne wynika tylko i wyłącznie z zazdrości.

tchlopek

Powiększ sobie zdjęcie dstirmer to od razu zrozumiesz.

zjawa87

też uważam, że ma genialny akcent... taki zmysłowy.

dstirmer

zgadzam sie

dstirmer

Głupstwa opowiadasz. Była świetna w Dexterze. Zrobiła klimat drugiej serii.

Polgard

Za kazdym razem jak sie pojawiala na ekranie w dexterze to myslalem ze sie potne. Irytujaca, marna aktoreczka z wku$^%$ akcentem.

shen16

Dokładnie się z tobą zgadzam.;D

shen16

Ja tez! Nie mogę jej zdzierżyć w Dexterze.

aoonia

Dziękuje za poparcie.

użytkownik usunięty
aoonia

Przez nią sezon 5 oglądałem na raty... Jako jedyny z 8 sezonów a sami wiecie co zrobili z Dexterem w ostatnich sezonach..

użytkownik usunięty
dstirmer

Gdyby był ty przycisk "lubię to" to bym polubił:p
Ale nie zgadzam się z tobą! Uwielbiam tę aktorkę... A jej akcent jest boski, a jej karnacja... wow!!! (O innych rzeczach nie wspominając)
Uwielbiałem ją w Dexterze. Miałem nadzieję, że się inaczej skończy, ale cóż...

dstirmer

Jest wyje-bana w kosmos, a beznadziejnym babsztylem sądząc po avatarze jesteś ty.

0wner2

Hm....w Dexterze jej gra zabardzo mi sie nie podobała ale po obejrzeniu Spartakusa i Agentów Miłości zmieniłam zdanie jej uroda i gra jest powalająca świetnie w tych serialach zagrała wiec nie zgadzam sie z tobą

dstirmer

Cudownie zmysłowa i choć jej uroda jest bardzo oryginalna nie każdemu musi się podobać, ale jak dla mnie jest niezwykle seksowna! Jej akcent jest cudowny, prawdziwie brytyjski a nie jak ten zubożały "american english". Jej gra aktorska jest wspaniała, lekka a zarazem niezwykle potęgująca klimat. Zresztą to córka Billego Murraya, jak to mówią niedaleko pada jabłko od jabłoni...

dstirmer

Do autorki: Spójrz na siebie - grzywka na chłopaka, okulary maskujące siniaki w okolicy oczu, podwójny szal ukrywający powikłania po śwince nieprzebytej w dzieciństwie...Jeśli Nadal uważasz, że to ONA ma beznadziejną urodę, to najpierw spójrz na jej zdjęcie a później na swoje, to powinno rozwiać wątpliwości :D

PS: Jeśli uważasz, że nie powinienem komentować twojej urody to..........po ch*j wstawiałaś swoje foto w avatar? Chyba liczyłaś się z tym, że tu wejdę i je skomentuje? :D

rpd0

tak jest rpd0 zgadzam sie. nawet ja jestem ladniejszy od tej od swinki

rpd0

:D
No, grzywka to jest rzeczywiście wychechłana na maxa :D

surykatka_filmweb

Odchodząc od żenujących wypowiedzi na temat czyjeś urody a wracając do tematu, - wg mnie najgorsza postać 2. sezonu... jak kilka osób napisało - tragiczny akcent... reszta - wina/zaleta scenariusza, a o urodzie/gustach się nie dyskutuje co polecam zebranym... (mi się nie podoba ;p )

Davaeorn

jest świetna , idealna

dstirmer

niestety jej postać w DEXTERZE jest jak rodem z telenoweli i musze przyznać ,że tez mi obrzydziła drugi seson.

ssarg

Ładna ,dobra rola w serialu BBC "Przekręt"!!!!!!!!!!!!!!!!

dstirmer

Beznadziejny akcent, beznadziejna gra aktorska,beznadziejna uroda! Typiara
zepsuła sezon drugi Dexa!!!!

LOL? Nie poznajecie akcentów? Akcja "Dextera" dzieje się w Miami- U S A!!! A ona mówi z pięknym brytyjskim akcentem, który tak naprawdę jest już na wymarciu. Większość aktorów grających w filmie mówi tzw. "amerykańskim", dlatego tak bardzo uderza was ta różnica. Nie jestem byle kim- jestem filologiem angielskim, więc wiem co mówię. Poza tym brytyjski akcent jest bardzo trudny do "podrobienia"; jest taki głęboki i gardłowy, przy czym amerykański jest dość płytki i nam, Polakom wygodniej się nim mówi. Chociaż uczyłam się paru rodzajów akcentów na lekcjach "oral skills" i "english phonetics" to i tak nie jest to w pełni taki akcent jaki ta pani posiada. Jest dzięki temu moją idolką. I proszę was, jeśli naprawdę nie znacie się na sprawie to nie wypowiadajcie się tylko i wyłącznie dlatego, że wolicie Amerykanów niż Anglików. Inną zaś sprawą jest jej postać. Przecież nie można porównywać postaci granej (charakter, zachowania, słowa) do aktorki- człowieka, która nie gra w swoim życiu. I to, że nie podobała wam się postać Lili to nie oznacza, że Jaime też jest zła i się podpala!

Tak dla porównania amerykańskiego i angielskiego akcentu http://www.youtube.com/watch?v=PgNtIY7r62I&feature=related

Vitanee

jest tak gleboki i trudny do podrobienia ze Bridget Jones nauczyla sie go do roli w trymiga, wez nie rob sobiej jaj. tez jestem po filologii ang i nie pisze takich bzdur

Vitanee

jesteś filologiem a piszesz, że ma brytyjski akcent. nie istnieje coś takiego. moze być angielski, szkocki, walijski, północno-irlandzki ale nie brytyjski. nie osmieszaj się

dstirmer

Pewnie nigdy nie byłaś/eś w UK, więc stąd te głupawe osądy wobec akcentu. Uwaga wobec urody nie jest warta nawet polemiki. A gra Jaime w "Dexterze" była wyśmienita, w przeciwieństwie do całej plejady przeciętniaków, no chyba, że czujesz się mądrzejsza/szy od jury nagrody Saturna :D

dstirmer

Cóż, co do akcentu nic jej nie można zarzucić, jest Angielką i typowe, że mówi a angielskim akcentem. Zaraz na myśl przyszedł mi Jason Statham, chociaż w jego wykonaniu to jakieś milsze dla ucha ;) Jestem, co prawda, dopiero po 5 odcinku 2 sezonu Dextera, ale postać Lili mnie niebywale wręcz irytuje. Można by rzec, że to oznaka świetnej gry aktorskiej, w końcu wzbudza we mnie jakieś emocje :P

Liczę jednak na to, że Lila szybko i definitywnie zniknie z serialu. Mogłaby, przykładowo, okazać się zabójczynią i trafić przed sąd Dextera :D Ale tego dowiem się niedługo ;)

dstirmer

Widzę że się pseudospecjalistka od akcentów angielskich trafiła i do tego jeszcze paskudnie zazdrosna...

harry_rabbit

Akurat tak. Mysle, ze jestem specjalistka. Jestem filologiem angielskim jak rowniez amerykanista. Mysle, ze mam cos do powiedzenia na temat egzaltowanego wrecz akcentu tej pani!!! Zreszta o gustach sie nie dyskutuje, dla mnipani jest sztuczna jak poliester! Amen!!

dstirmer

Sorry, polyester!!:) Tschus!

dstirmer

Ja też mam takie wykształcenie i cała masa osób tak mówi, zwłaszcza z niektórych hrabstw, np Oxfordshire ;)

dstirmer

Mi sie jej akcent tez nie podoba vo nie lubie brytyjskiego, jednakze braku urody jej nie moge zarzucic. Jej gra aktorska tez mi sie podoba, choc zaden ze mnie znawca.

dstirmer

mnie irytowały jej "martwe" usta. Niby piękna kobieta, ale usta silikonowe, nieruchome i sztuczne. Nie mogłam na nia patrzeć po 2 odcinkach dekstera. Poza tym pozazdrościć figury:)

abnegacja

Dobrze o niej powiedziała Deb, bodajże w 8 odc ''obrzydliwa angielska wampirzyca w negliżu'' :D

Olka_88

hehe... myślałam, że tylko mnie irytuje jej akcent. Zwaliła cały 2 sezon "Dextera", podła lisica... Cieszę się, że Dexter ją zabił i zniknęła z filmu :))

Nickollina

Brawo baranico !

dafciu7

Jedyne co ta panna miała w sobie fajne, to cycki.... reszta, to pomyłka

xeromancer

Ona chyba uratowała sezon drugi osobą jaką musiała grać...........