Jaime MurrayI

7,2
2 446 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jaime Murray

Beznadziejny akcent, beznadziejna gra aktorska,beznadziejna uroda! Typiara
zepsuła sezon drugi Dexa!!!!

dstirmer

Nie zgadzam się z Tobą. ona jest tak inna od reszty aktorek i ten specyficzny akcent. Bardzo podoba mi się jej uroda :)

dstirmer

No, koleżanko - największym idiotyzmem na świecie jest domniemana umiejętność oceny urody kobiecej przez inną kobietę. Przypomina to próbę polemiki spawacza z informatykiem na temat polityki fiskalnej Somalii, więc bądź tak łaskawa nie oceniać więcej, bo jesteś, niestety, śmieszna.

oppserwatorr

Inteligentna wypowiedz!! Bravo dla elokwencji!!!

dstirmer

Ty tez jesteś brzydka, denerwująca, a na dodatek nie potrafisz poprawnie pisać... typiaro.

oppserwatorr

Bardzo rzadko zabieram głos na forum Filmweb, ale teraz nie mogłem się powstrzymać. Nic dodać, nic ująć kolego. Od siebie jedynie że autorka tematu nie podoba mi się całościowo na podstawię zdjęcia twarzy, nie oceniam budowy jej ciała, bo go nie widziałem, natomiast bohaterki tematu, owszem, na ekranie telewizora i uważam że jest piękną kobietą, posiadającą oryginalną urodę, jej akcent także mi nie przeszkadza. Czepianie się akcentu aktorki jest trochę dziwne, aktorzy posiadają umiejętność "zagrania" wymowy, widocznie twórcy jej roli nałożyli na nią wymóg takiej a nie innej. Nie wiem skąd wniosek pani Dstirmer, chyba że zaraz doda coś o ukończonych szkołach aktorskich (pani wybaczy lekką kąśliwość)

dstirmer

Jeśli to jest twoje autentyczne zdjęcie,to na twoim miejscu,odpuściłbym sobie krytykowanie urody kogokolwiek.

użytkownik usunięty
dstirmer

Sezon 5...

dstirmer

powiało mi tu zazdrością... :)
co do aktorki to jest nietypowa, nieprzeciętna uroda, wspaniała figura, ciało a te oczy... :)

dstirmer

a ja jestem kobietą i uważam że miała zajebistą rolę w dexterze, jest piekielnie seksowna, podniecajaca i piekna

co prawda nie lubiłam Lily i chciałam żeby zniknela bo wkurzała mnie jej manipulacja dexterem i to że chciała rozwalić jego relacje z Rita (wtedy jeszcze mnie aż tak nie irytowala) i dziećmi, ale nie ukrywam że jej rola (Lily) jest milion razy mniej denerwujaca od roli beznadziejnie mdłej Rity i gdybym byla facetem wolalabym tysiac razy bardziej przeleciec Lile niz Rite, ta aktorka w roli Lily jest poprostu ku*ewsko seksowna, piekna i pociagajaca, a akcent brytyjski akurat uwielbiam wiec jak dla mnie dzieki niemu jest jeszcze bardziej seksowna

dstirmer

Beznadziejny akcent? Przecież to Brytyjka... to jaki ma mieć?

użytkownik usunięty
dstirmer

Bardzo dobrze powiedzianie, gdyby tak słowa przestawić 180 stopni w ich znaczeniu.

https://www.youtube.com/watch?v=22SK1oxMuNc

dstirmer

beznadziejna fiucinka z ciebie :)