Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Wczoraj oglądałem dwa filmy z jego udziałem. Jednym z nich jest "Zodiak", w którym wypadł wspaniale. Popisał się grą aktorsą. Drugim jeste, który bardziej mi się podobał - "Tajemnica Brokeback Mountain". Te wszystkie sceny erotyczne, ta gra aktorska. Nie dziwię się, że dostał nominację do Oscara. Aktro o wielkim potencjale i urodzie. Dałbym mu 11 lecz nie moge . 10/10 i tak za mało.
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie :)

adrian33d

Ja w nim cenię tą wszechstronność, zagrał w tak wielu różnych filmach, i każdym zagrał genialne, i za to go uwielbiam. :)

teno16

Zgadzam się z Tobą. Jest po prostu genialny :)

adrian33d

A oglądałeś Go w filmie Pojutrze? Gra tam takiego słodkiego chłopaczka! Natomiast w Balonowym Chłopaku był przezabawny (moja 8-letnia siostra wprost płakała ze śmiechu! Jake jest CUDOWNY w każdej roli I nie chodzi mi tylko o wysoce pociągającą powierzchowność...:-)

Sakura114

No ściągam jego wszystkie filmy. Czekam na wasze OPINIE :)

PS. Sorka za ten błąd "Nalepszy"... eh.. mam zrytą klawiature;/

adrian33d

Świetnie gra także w "Mili księżycowego światła" [polecam!]oraz w "Good Girl", ostatnio widziałem go także w "Dowodzie". Aktor nieprzeciętny, wszechstronny i po prostu sympatyczny. Nie wiesz przypadkiem czy można dostać gdzieś "Transfer" - jakoś nigdzie go jeszcze nie przyuważyłem

adrian33d

Niezły jest też w filmie Jarhead: Żołnierz Piechoty Morskiej. Film wojenny, ale i tak mi się podobał. Szczególnie "świąteczny" taniec Jake'a:-) Nie przecze, że obejrzałom ten fil tylko dlatego, ze w obsadzie zobaczyłam Jego nazwisko...