Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

siema. ja mam tylko takie małe spostrzeżenie... aktor mi się baaardzo podoba :) świetnie gra i do tego jeszcze śliczny jest ( a to rzadki przypadek żeby tak było 2 in 1 xP ) ale nie podoba mi się bardzo co zrobił z sobą żeby zagrać w PoP :( wygląda teraz jak kupa mięsa i wcale mnie sie to nie widzi... :(
Darko grał co prawda 10 lat temu ale nie mogłam wtedy oczu od niego oderwać :)
to tylko moje zdanie :)

PozdrO :)

ivy_7

On zawsze był umięśniony i tak naprawdę w Prince of Persja nie będzie jakieś KOLOSALNEJ różnicy. Po za tym tego wymagała od niego rola, a jak na genialnego aktora przystało- Jake się dostosunkował do wymagań postaci i tyle.

Zresztą piekny uśmiech i błękitne oczy mu pozostały :)

dziabonczek

jest prawdziwym facetem to jak ma wyglądać, jak kupa kości? wygląda rewelacyjnie i wogóle jest wspaniały(przystojny, utalentowany, widać, że ma do siebie dystans no i żartowniś z niego nieziemski.....ideał? chyba tak;D)

paulinaz87_filmweb

w 100 % się zgadzam z powyższą wypowiedzią.
Jake jest świetnym,utalentowanym aktorem.
Jest bardzo przystojny i wszechstronny.

Aneczkaaaaa

Dziewczyny, dziewczyny spokojnie :D. Mam pytanie, czy wy też widzicie podobieństwo między Jake'iem a Jared'em Leto? bo na początku zdawało mi się, że to Jared Leto gra księcia.

Vigilante

oboje są przystojni i młodzi, to fakt,chociaz ja podobieństwa jako tako nie widzę.
Sama osobiście wole Jake'a. ;)

Jak coś to możesz obejrzeć film "Autostrada" gdzie Gyllenhaal gra z Leto właśnie.

dziabonczek

Ja też nie widzę podobieństwa między nimi.
I oczywiście wolę Jake'a.

ivy_7

Mi też bardziej podobał się w Donnie Darko.. ale teraz też nic dodać nic ująć.;-)