Jakub Gierszał

8,2
34 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Kurcze, nie przypuszczałam, że mój szkolny kolega będzie takim dobrym aktorem! W ogóle, że będzie aktorem.. Jestem mile zaskoczona. Kuba, tak trzymać! VLO w Toruniu jest dumne;) Pozdrawiam!

niqua21

Dziwne, że jeszcze nie ma pytań "o matko! chodziłas z nim do szkoły? jaki on był, a z czym jadł kanapki na przerwach ? miał dziewczyne ? itd." A swoją drogą, zastanawia mnie jego fenomen..Czy to ta moda na emo i rola Kuby sprawiły, że stał się tak popularny ? Czy może rzeczywiście ma to coś w sobie, taki urok osobisty :) Hmm, chyba trzeba czekać na to co będzie za kilka lat.

bleach

Chłopak jest po prostu bardzo zdolny. To widać w każdym kadrze. Jestem ciekawa kolejnych jego ról.

niqua21

a czy Kuba na co dzień jest taki skromny, cichy, raczej niewyróżniający się ?

niqua21

no własnie, opowiedz cos :-) nie ukrywam, ze mnie to ciekawi i mysle, ze nie tylko mnie.

politka_2

nie tylko Ciebie :)

niqua21

hahaha, wiedziałam, że tak będzie :D

bleach

jak bedzie ? :)

bleach

do przewidzenia :D

bekah

Czy to jest coś złego, że niektórzy chcą się o nim dowiedzieć czegoś więcej ?

haankaa

nie :) po prostu stwierdziłam fakt :) i ja chętnie poczytałabym :)

bekah

wiele osób chętnie by poczytało ;)

użytkownik usunięty
bekah

Ostatnio znalazłam ciekawe linki z przedstawienia pt. "Miasto snu", K. Lupy, w którym gra Kuba:
http://www.youtube.com/watch?v=QmX0RtdkHec -MIASTO SNU reż. Krystian Lupa | pokaz fragmentów próby dla publiczności
http://www.youtube.com/watch?v=zo-W6pZoHY0 -MIASTO SNU reż. Krystian Lupa | próba spektaklu
Miłego oglądania:)

tak się składa, że byłam na tym wspaniałym, sześciogodzinnym spektaklu! :) warto było, nie tylko ze względu na Kubę :)

użytkownik usunięty
bekah

Jejku, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale miałam straszny zapieprz i dopiero teraz mam okazję odpisać. Jak fajnie, że miałaś okazję być na tym spektaklu, zazdroszczę:) Opowiesz coś nie coś o fabule? O Kubie? I innych aktorach?
Pozdrawiam:)

Kuba miał dziwną, acz interesującą rolę i wg. mnie się sprawdził znakomicie :) miło było posłuchać go na żywo, uwielbiam jego głos... podczas dłuższych monologów... rewelacja :)
sam spektakl był nieco psychodeliczny, istny wycisk dla mózgu. wyszłam stamtąd strasznie zakręcona, wymęczona - oczywiście w pozytywnym znaczeniu. nie mogłam oderwać myśli przez kolejny tydzień, ogromnie inspirujące doświadczenie :)

bekah

A czy jak siedzi na klopie to podciera się lewą czy prawą ręką ??

KUBATRIX

lewą.

użytkownik usunięty
KUBATRIX

sądzę, że papierem toaletowym:)

niqua21

Kolejny polski brudas, który nic nowego nie wprowadza, może w polsce coś ale poza granicami jest zerem jak wszyscy nic więcej do dodania nie mam,.

ptakusz

zazdrość?

Better902

haha, ja nawet nie ogladam polskich filmow, a co dopiero zazdrosc im pracy xD

ptakusz

skoro nie oglądasz polskich filmów to skąd wiesz jaki jest Gierszał w tym co robi? polska żółć i tyle.

Better902

poza tym masz kilka spoko filmów w ulubionych, poważnie. Mi też się podobały.

ptakusz

wiesz rzeczu gustu jednemu się podoba zmierzch a drugiemu Kill Bill. Ja się ogolnikowo odniosłem do twojego wpisu. Taki nawet marniejszy aktorzyna nie zarabia 1,5k na miecha...

Better902

Rozumiem, rozumiem. Nie wracajmy juz do tych bzdur ktore napisalem,hehc, a no niestety zarabia wiecej niz 1,5 kafla... Zycie szarego obywatela jest trudne. Poza tym wole kill bill'a. :)

ptakusz

Mógłby zagrać jakiegoś psychopatę w jakimś horrorze. Wydaję mi się, że by pasował do takiej roli. W sumie niezły aktor.