Jakub Gierszał

8,2
35 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jak przeczytałam, te wszystkie opinie, że jaki jest świetny, jak genialnie gra, pomyślałam sobie: taa, jasne. kolejny emo-chłopaczek, w którym wszystkie dziewczyny będą się kochać, bo przerobił się na Gerarda Way'a. Ale jestem świeżo po obejrzeniu sali samobójców i muszę szczerze przyznać, że na prawdę był genialny. Jestem pełna podziwu, że udało mu się tak realistycznie rozpłakać bez powodu tyle razy. Naprawdę był świetny.

paciazdw

w takim razie polecam obejrzeć WCK, w którym zobaczysz zupełnie inną postać graną przez tą samą osobę ;)

paciazdw

No, właśnie w WCK też genialnie zagrał Kazika .
Strasznie polecam ten film ; D

paciazdw

Tak WCK jest już pełna wersja na you tube polecam super film i faktycznie wszędzie inna postać i ten płacz z byle powodu on jest świetny :)
W "Sali samobójców","Wszystko co kocham","Milionie dolarów" i w "Yumie" wszędzie jest inną postacią i tak naprawdę chyba nigdy nie zagra postaci podobnej do samego siebie :)
-Dominik to buntownik ale tak naprawdę taki cichy buntownik który wszystko w sobie dusi takie mam wrażenie.
-Kazik to buntownik na maxa szczery do bólu i ma zaje**ste teksty :)
-Pawełek zagubiony chłopina,wykorzystywany przez płeć przeciwną (Nerwowo chory ni głupi!!)
-Zyga gangster który przez samego Gierszała został określony "Robin Hoodem" (Jak źle napisałam to poprawcie mam 12 lat i mam prawo robić błędy :P )
POZDRAWIAM FANÓW "aktorskiego talentu" Jakuba :P
wiki11