Bardzo słaby aktor nie wiem skąd ten ranking....Może ranking głupiutkich nastolatek w magazynie "Brawo",które widzą w tym aktorze jakąś urodę,niestety nic w nim nie widzę,ani urody(choć ja też nie jestem jakąś "miss world")ani za grosz talentu aktorskiego ,jego debiut to moim zdaniem film "Wszystko co Kocham",lecz w tym filmie przyćmiła go rola głównego bohatera filmu Mateusza Kościukiewicza.Więc może gdy by się postarał to by był dobrym aktorem .I sam nie wiem dlaczego zadebiutował- moim zdanie żałosnym filmem Sala Samobujców ten film to nie porozumenie tak samo jak ten aktor!!!No i jeśli chodzi o mnie on nie jest najlepszym aktorem,nawet nie mieści się w pierszej 300 aktorów z Polski,bo jeśli chodzi o aktorów zagraniczynch to on nawet nie znajdzie się w moim notowaniu ponieważ notowanie ma 1000 miejsc ,a on nie zasługuje na żadne z tych 1000 miejsc....@Madie-jeśli można gdzie się spotkałaś z ty rankingiem?P.S Przepraszam za błedy,spójżcie się na moją lokalizację-trochę wyrozumiałości prosę ;)
No i zapomniałam jeszcze o filmie który może pokazać jego ukryty talent jest to film Yuma,podejżewam że może być ciekawy
Tu, na filmwebie spaprał się ten ranking. :) Pierwszy był Kuba Gierszał, potem John Lennon, następnie Jaden Smith i ktoś tam dalej jeszcze.. ^^ Mniejsza, już wszystko jest w porządku ;D
"choć ja też nie jestem jakąś "miss world"" Tu bym polemizowała, jesteś baaardzo ładna ;))
Dziwna sprawa, jak jestem zalogowana to nie widzę na swoim profilu Ciebie w znajomych, lecz jak się wyloguję to dopiero wtedy widzę.. Niedopracowany ten "nowy" filmweb. ^^