Jakub Gierszał

8,2
34 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

uwazam ze to bardzo zdolny mlody aktor , nie przyszywajcie mu roli w Sali S na cale zycie jest jeszcze mlody i duzo go czeka a ludzia ktorzy utozsamiaja go z rola w sali s zycze powodzenia w zyciu i to nie byl komplement , chlopak jest bardzo skromny widzieliscie rozdanie zlotych kaczek facet nie do poznania , wroze mu wielka kariere i zeby wybieral takie role przy ktorych bedzie sie mogl wykazac

Michal17

Podpisuję się pod tym :)

Michal17

A mnie się nasunęła taka myśl: jak wiele może uczynić dobra rola w życiu aktora...Myślę, że mamy w Polsce niejednego zdolnego młodego aktora, ale niestety rozmieniają się często na drobne grając w wątpliwej jakości produkcjach, albo serialach. Także miejmy nadzieję, że Kubuś trafi na mądrych ludzi :)

Michal17

ta taka jest prawda. jest zdolny, nawet bardzo. Krytyka za Salę jest moim zdaniem nieuzasadniona bo film ma głębie, nie jest kolejną komedyjką romantyczna, która jest płytka jak kałuża. I ja go bardzo szanuję za to, że zagrał samobójstwo, pocałunek z drugim facetem i to wszysctko za co ini go krytykują.

Nikki97

Zgadzam się z Tobą. I widać, że ma podstawy teatralne :). Bardzo tego aktora szanuję i czekam na więcej :)

Michal17

a propos złotych kaczek, nie wie ktoś czy można znaleźć w internecie relacje z przebiegu całej gali a nie tylko jakieś reportaże???

blaha_fw

raczej tylko foty mozesz obejzec , raczej do pobrania tez nie ma