Jakub Gierszał

8,2
34 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Nie wiecie czy można jeszcze obejrzeć ten spektakl.
Na stronie pwst już biletów nie można kupować.
Mieszkam w Krakowie ale go 'przespałam' :(

cadillac90

podpisuję się pod tym... wiadomo coś, czy bd jeszcze grany ,,Hamlet''?

madelaine_18

Nie można, pytałam się go i już nie.

gierszal_blog_onet_pl

ha, mialam to szczescie i widziałam juz ten spektakl

niemamczasu

No to opowiadaj! Jak Kuba wypadł? ;)

cadillac90

pytałam Jakuba w poniedzialek na Maglu o Hamleta i powiedział, że już nie bedzie grany, chyba że wykupi ich jakiś teatr :D na co jakieś dziewczyny koło mnie stwierdziły, że zapłacą i sprowadzą Hamleta do Wro. skoro stawiają, to jest jeszcze szansa ;D

pannaolga_filmweb

A jak Ci się podobał Kuba w spektaklu? :)

pannaolga_filmweb

pannaolga - musiałaś stać niedaleko nas :)

wildfree

Hm, no w sumie tak. :D

pannaolga_filmweb

Pytałyście Kubę coś jeszcze o PWST? To prawda że zamierza wyjechać z Krk jak skończy szkołę? :(

madelaine_18

wlasnie nic nie wiadomo, a sama jestem ciekawa czy wyjedzie czy nie, jednak wole zeby został w KRK :) w kazdym razie zawalil troche szkole i egzaminy zdaje dopiero za rok :D

niemamczasu

noo wiadomo żeby został, głupio jakby wyjechał do Wawy. Tak to może udałoby się go zobaczyć na pwst w przyszłym roku :)

niemamczasu

w jednym wywiadzie na jakimś portalu (teraz niestety nie pamietam gdzie), mówił, że po studiach zamierza sie przenieść do warszawy, bo w krakowie jest fajnie dopóki studiujesz - wszedzie musisz biec, śpieszyć sie - ale potem dopada cie stagnacja, rutyna, ogólnie nic sie nie dzieje. powiedział, że chce spróbować w stolicy, ale wie, że może sie okazać, że tam sie wcale dobrze nie czuje, że jednak woli spokój i wróci wtedy do krakowa. ale że też nie wyklucza wyjazdu za granice, jeśli teog bedzie wymagać jakaś rola/nowe doświadczenie
:-)

pannaolga_filmweb

a co z wywiadem "Kraków daje mi pozytywnego kopa"? ;D

gierszal_blog_onet_pl

a ja liczę na to,że jednak przeniesie się do Wrocławia

nomercy1410

nie nie nie , Kraków musi zostać, chociąz Wrocław też blisko, BYLE NIE WARSZAWA :>

niemamczasu

w końcu gra głównie z wrocławiakami. Preis, Porczyk, Ilczuk, Skonieczny czy Kamieński.
On nie lubi wawy

nomercy1410

A czemu nikt z Was nie wspomni o Toruniu?

gierszal_blog_onet_pl

już wspomniałaś

gierszal_blog_onet_pl

Toruń blisko, więc też może być, ale Kraków mnie bardziej jara.. troche dziwne, wiem :)

niemamczasu

ja? kiedy? ;p a może nie wiem, ogólnie wiesz zakręcona jestem o.o

gierszal_blog_onet_pl

Myślę, że Kuba będzie tam, gdzie dostanie rolę, więc pewnie cały czas na walizkach, ale chyba raczej Warszawa go nie pociąga także obstawiam Wrocław lub Kraków ;)
Na pewno na dłuższą metę taka sława i zainteresowanie będzie dla niego męcząca, więc może "zaszyć" się w zupełnie innych miejscach, niż myślimy.

kasia86_filmweb

np w Kozicach Wielkich ;D

nomercy1410

W Pcimiu Dolnym :D

kasia86_filmweb

Albo koło Ulgi Macochy. ;D