Nie wiecie czy można jeszcze obejrzeć ten spektakl.
Na stronie pwst już biletów nie można kupować.
Mieszkam w Krakowie ale go 'przespałam' :(
pytałam Jakuba w poniedzialek na Maglu o Hamleta i powiedział, że już nie bedzie grany, chyba że wykupi ich jakiś teatr :D na co jakieś dziewczyny koło mnie stwierdziły, że zapłacą i sprowadzą Hamleta do Wro. skoro stawiają, to jest jeszcze szansa ;D
wlasnie nic nie wiadomo, a sama jestem ciekawa czy wyjedzie czy nie, jednak wole zeby został w KRK :) w kazdym razie zawalil troche szkole i egzaminy zdaje dopiero za rok :D
noo wiadomo żeby został, głupio jakby wyjechał do Wawy. Tak to może udałoby się go zobaczyć na pwst w przyszłym roku :)
w jednym wywiadzie na jakimś portalu (teraz niestety nie pamietam gdzie), mówił, że po studiach zamierza sie przenieść do warszawy, bo w krakowie jest fajnie dopóki studiujesz - wszedzie musisz biec, śpieszyć sie - ale potem dopada cie stagnacja, rutyna, ogólnie nic sie nie dzieje. powiedział, że chce spróbować w stolicy, ale wie, że może sie okazać, że tam sie wcale dobrze nie czuje, że jednak woli spokój i wróci wtedy do krakowa. ale że też nie wyklucza wyjazdu za granice, jeśli teog bedzie wymagać jakaś rola/nowe doświadczenie
:-)
w końcu gra głównie z wrocławiakami. Preis, Porczyk, Ilczuk, Skonieczny czy Kamieński.
On nie lubi wawy
Myślę, że Kuba będzie tam, gdzie dostanie rolę, więc pewnie cały czas na walizkach, ale chyba raczej Warszawa go nie pociąga także obstawiam Wrocław lub Kraków ;)
Na pewno na dłuższą metę taka sława i zainteresowanie będzie dla niego męcząca, więc może "zaszyć" się w zupełnie innych miejscach, niż myślimy.