Jakub Gierszał

8,2
36 038 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jakub odwiedził Złote Tarasy. Uważam, że dobrze robi, że nie uważa się za celebrytę i nie chowa się przed ludźmi. Młody aktor z talentem i inteligencją, a do tego jak na razie nie uderzyła mu tzw. woda sodowa do głowy! :p A tak na dodatek odwalcie się od jego włosów: w blondzie też mu dobrze, a czarny to tylko charakteryzacja dzięki, której chciał się jeszcze bardziej odróżnić od siebie, a przyjąć wygląd Dominika. Sam o tym mówił. Na jego prośbę go przefarbowali na czarno :P

GirlEdyta

Zgadzam się z ostatnimi zdaniami :) A co robił? Wpadł się pokazać, że żyje i rozdać autografy czy bardziej na zakupy ? :D

XxChocolateFactoryxX

Chyba bardziej na zakupy i do kina. Znaczy tam jakieś nastolatki gapiły się na niego i mówiły "O Dominik!!!" a on nie zwracał na nie uwagi. W sumie beznadziejnie, że nie "O JAKUB GIERSZAŁ" tylko Dominik. Jak bym była nim to chyba byłoby mi źle z tym, że nazywają mnie jak bohatera filmowego...ehh :/

GirlEdyta

Myślę, że gdyby mówiły "o Jakub Gierszał! " to dałby im autograf i w ogóle zwrócił na nie uwagę. Ja jak przechodził to się uśmiechnęłam i tyle, bez pisków i innych takich.

GirlEdyta

skąd wiesz, że szedł do kina? Był z kimś czy sam?? ;)
Szczęściara z ciebie ;)

sombra02

Nie wiem czy szedł do kina ale wyglądał jakby po prostu przyszedł połazić po Złotych.
No nie widziałam nikogo z nim. Możliwe, że sam był. :P
Wiem :*

GirlEdyta

tyle osób chciałoby z nim połazić po Złotych, a on szwęda się sam. Ironia losu ;D

GirlEdyta

no to porażka ;/ na jego miejscu tez by je olała, ale byłoby mi przykro gdyby ludzie (nie wszyscy), znali mnie tylko z jednej roli i jeszcze nazywali tak jak miała na imię "moja" postac ;/
mogłaś poprosić o autograf, sporo byś zarobiła na allegro :D ja bym chyba nie podeszła, nie że się wstydzę czy coś, ale wolałabym go (i każdą inna gwiazdę) normalnie potraktować, właśnie tak jak Ty, uśmiech i tyle :) w koncu przyszedł na zakupy, a nie zeby ludzie i szalone 13-nastki sie na niego rzuciły ;P

XxChocolateFactoryxX

No właśnie chamsko strasznie.
Nie chciałam być taka, że na autografy lecieć, to normalny człowiek, w każdym razie z tego co wiem on tak się czuje.
Wystarczy mi, że się uśmiechnęłam, a on mi odpowiedział uśmiechem. Zresztą miałam wrażenie, że zachowałam się tak jak on by chciał by osoby, które go lubią się zachowywały. :P

GirlEdyta

Wiesz myślę że było mu źle takich fanek chyba nie chciał to tak jakby zobaczyć Grabowskiego i wrzasnąć "OOOO FERDEK!!!" albo "OOOO KIEPSKI!!" myślę że zrobiło mu się przykro ale tak tylko myślę...
Fajnie masz że się do ciebie uśmiechnął bo ma zajebisty uśmiech :):)
Myślę że nie był by zachwycony jak byś go poprosiła o autograf bo on nie chcę być gwiazdą tylko artystą :P
Boże ja trochę za dużo MYŚLĘ :):)